NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles - New York Giants
1 hónapja
Alakulhatott volna máskènt is de örülök hogy így alakult Skatt sèrülèsèt kivéve....
1 hónapja
Bigsby-t innentől többet kell, hogy használjuk. Ez nem is kérdéses.Nem venném el a kedved, de nem biztos, h csak az ő érdeme
Blount óta várok egy ilyen futóra.
Greengo
1 hónapja
Mondjuk kezdhetnénk a DCvel?Reméljük, de az edző gárda erősen frissítésre szorul!A sérülések minden csapatot kicsinálhatnak, de valami szerintem elindult nálatok.Bennünk idén nincs több, főleg, hogy jönnek a sérülések.A csoportmeccsek mindig nehezek, de idén azért ez a Giants már nem ugyanaz mint az elmúlt években. Úgy érzem ők is felfelé kezdenek mozdulni. Szezon elején nem tartottam őket komolyabb tényezőnek..aztán két hete szépen elpicsáztak. Washington is szép lassan építkezik. Alakul a csoport.Elmúlt 10 évben 15-5 a mérleg, a maival 16-5. Legtöbbször nyerünk, de van, mikor nem. 😕Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo
balintbaba
Greengo
nagir
Greengo
nagir
1 hónapja
Szerintem a CB is olvasta a postodat, és ha már úgyis mindegy, legalább neked legyen jó 😁Dotson nálam van fantasyben bugróként kaphatna már egy magy td passztTessék.
Janek
Eazzy
1 hónapja
Reméljük, de az edző gárda erősen frissítésre szorul!A sérülések minden csapatot kicsinálhatnak, de valami szerintem elindult nálatok.Bennünk idén nincs több, főleg, hogy jönnek a sérülések.A csoportmeccsek mindig nehezek, de idén azért ez a Giants már nem ugyanaz mint az elmúlt években. Úgy érzem ők is felfelé kezdenek mozdulni. Szezon elején nem tartottam őket komolyabb tényezőnek..aztán két hete szépen elpicsáztak. Washington is szép lassan építkezik. Alakul a csoport.Elmúlt 10 évben 15-5 a mérleg, a maival 16-5. Legtöbbször nyerünk, de van, mikor nem. 😕Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo
balintbaba
Greengo
nagir
Greengo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Nem gondolom, h ezért nyertek, de a tush pushotok is fubmli volt, volt egy 3. és 11, ami dpi (a semmire), amiből FG lett, és ez. Nyilván mellé lehet rakni a másik oldalról is, de ezt így nagyon rossz nézniElőtte meg egy pályán megadott fumbli lett incomplete, ami sztem bárhol máshol 10-ből 8-szor marad, maradjunk ennyiben.Slayton beszopta a faszt, mutogathat. 😀😀Nyilván ezekre a segitségekre szorultok ezen a meccsen. Nem csak Slayton , hanem az egész csapat szopatja a bírók faszsága miatt. Ne haragudj, de nevetséges
balintbaba
Haba
A szóhasználat meg Slaytonnak szólt, aki mutogatott.
balintbaba
1 hónapja
A sérülések minden csapatot kicsinálhatnak, de valami szerintem elindult nálatok.Bennünk idén nincs több, főleg, hogy jönnek a sérülések.A csoportmeccsek mindig nehezek, de idén azért ez a Giants már nem ugyanaz mint az elmúlt években. Úgy érzem ők is felfelé kezdenek mozdulni. Szezon elején nem tartottam őket komolyabb tényezőnek..aztán két hete szépen elpicsáztak. Washington is szép lassan építkezik. Alakul a csoport.Elmúlt 10 évben 15-5 a mérleg, a maival 16-5. Legtöbbször nyerünk, de van, mikor nem. 😕Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo
balintbaba
Greengo
nagir

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Dotson nálam van fantasyben bugróként kaphatna már egy magy td passztTessék.
Janek
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
pontosan ezt mondjuk , a pàlyàn hozott tèves itèletek miatt vagyunk szomorúakElőtte meg egy pályán megadott fumbli lett incomplete, ami sztem bárhol máshol 10-ből 8-szor marad, maradjunk ennyiben.Slayton beszopta a faszt, mutogathat. 😀😀Nyilván ezekre a segitségekre szorultok ezen a meccsen. Nem csak Slayton , hanem az egész csapat szopatja a bírók faszsága miatt. Ne haragudj, de nevetséges
balintbaba
Haba
balintbaba
1 hónapja
Az, de szerintem túlértékelt. Idén azért sokat égetik.OPI, de maradjunk annyiban, hogy QM megint meg lett etetve. 😕Ezt úgy írod, mintha amúgy nem lenne baszó corner..
Greengo
Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
OPI, de maradjunk annyiban, hogy QM megint meg lett etetve. 😕Ezt úgy írod, mintha amúgy nem lenne baszó corner..
Greengo
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
Előtte meg egy pályán megadott fumbli lett incomplete, ami sztem bárhol máshol 10-ből 8-szor marad, maradjunk ennyiben.Slayton beszopta a faszt, mutogathat. 😀😀Nyilván ezekre a segitségekre szorultok ezen a meccsen. Nem csak Slayton , hanem az egész csapat szopatja a bírók faszsága miatt. Ne haragudj, de nevetséges
balintbaba
Haba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Bennünk idén nincs több, főleg, hogy jönnek a sérülések.A csoportmeccsek mindig nehezek, de idén azért ez a Giants már nem ugyanaz mint az elmúlt években. Úgy érzem ők is felfelé kezdenek mozdulni. Szezon elején nem tartottam őket komolyabb tényezőnek..aztán két hete szépen elpicsáztak. Washington is szép lassan építkezik. Alakul a csoport.Elmúlt 10 évben 15-5 a mérleg, a maival 16-5. Legtöbbször nyerünk, de van, mikor nem. 😕Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo
balintbaba
Greengo

1 hónapja
Slayton beszopta a faszt, mutogathat. 😀😀Nyilván ezekre a segitségekre szorultok ezen a meccsen. Nem csak Slayton , hanem az egész csapat szopatja a bírók faszsága miatt. Ne haragudj, de nevetséges
balintbaba
1 hónapja
Hát ez ordas kamu ilyet AJ is nemegyszer megcsinált....😔Te legalább objektív vagy, ezt IS becsülöm Benned!
dande2

1 hónapja
gratulàlok a vak làtàsmódodhoz és a minősègi szóhasznàlathoz
1 hónapja
Skattebooval más lett volna....
1 hónapja
Hát ez ordas kamu ilyet AJ is nemegyszer megcsinált....😔
1 hónapja
OPI, de maradjunk annyiban, hogy QM megint meg lett etetve. 😕

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
Slayton beszopta a faszt, mutogathat. 😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c