NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Tennessee Titans
több mint 1 éve
Steichen jovore hot name lesz HC interjukon. Amit egy ev alatt Hurts-el csinalt.
több mint 1 éve
20 buntetes 😀 172 yard
több mint 1 éve
Legalább Dean is kap néhány snappetBenn van mar egy ideje
dande2
több mint 1 éve
Legalább Dean is kap néhány snappet
több mint 1 éve
igazad van, de szerintem épp nem ilyenkor bosszantó, hanem amikor van hatása a hibáknak az eredményre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Persze 😀😀dVoltak véleményes fújások? Ez a pár évvel ezelőtti Pats, GB, Pitt szint. őket nyomták ennyire. Nem értem, mert zongorázi lehet a különbséget a két csapat között.....Mert voltak véleményes fújások? Azért messze van attól amit írtál. De mondom, legyünk csak kedvencek.Igen, valóban. Neked van igazad.akkor megbeszéltük, 😉A roughing passer büntik, amúgy meg a Brown elkapás a világ kevéssé világos oldalán OPIAzért ennyire a bírók által tojtatott csapatot régen láttam. A Philly az új kedvencük?????????????????????pár évvel ezeleőtt
csi77
dande2
csi77
dande2
Nem igazán értem, mert a két csapat nincs egy súlycsoportban
csi77
balintbaba
csi77
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Voltak véleményes fújások? Ez a pár évvel ezelőtti Pats, GB, Pitt szint. őket nyomták ennyire. Nem értem, mert zongorázi lehet a különbséget a két csapat között.....Mert voltak véleményes fújások? Azért messze van attól amit írtál. De mondom, legyünk csak kedvencek.Igen, valóban. Neked van igazad.akkor megbeszéltük, 😉A roughing passer büntik, amúgy meg a Brown elkapás a világ kevéssé világos oldalán OPIAzért ennyire a bírók által tojtatott csapatot régen láttam. A Philly az új kedvencük?????????????????????pár évvel ezeleőtt
csi77
dande2
csi77
dande2
csi77
balintbaba
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
na mondjuk az igaz. azon az egy meccsen fogadtam ránk idén 😀egyrészt ne mondtam és ne mis gondoltam, hogy nekem lenne igazam, inkább hagynám a csudába az egészet, másrészt pont ezért nem értem ezt a megjegyzést mert rohadtul nem ezen múlik az egész. Ha már itt tartunk a be nem fújt Goedert face mask amibe belesérült és kb azon is ment el a veretlenség...de jobb ha nem ragozzuk. Peace 😉Igen, valóban. Neked van igazad.akkor megbeszéltük, 😉A roughing passer büntik, amúgy meg a Brown elkapás a világ kevéssé világos oldalán OPIAzért ennyire a bírók által tojtatott csapatot régen láttam. A Philly az új kedvencük?????????????????????
csi77
dande2
csi77
dande2
csi77
dande2
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na, hajrá bajusz.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
egyrészt ne mondtam és ne mis gondoltam, hogy nekem lenne igazam, inkább hagynám a csudába az egészet, másrészt pont ezért nem értem ezt a megjegyzést mert rohadtul nem ezen múlik az egész. Ha már itt tartunk a be nem fújt Goedert face mask amibe belesérült és kb azon is ment el a veretlenség...de jobb ha nem ragozzuk. Peace 😉Igen, valóban. Neked van igazad.akkor megbeszéltük, 😉A roughing passer büntik, amúgy meg a Brown elkapás a világ kevéssé világos oldalán OPIAzért ennyire a bírók által tojtatott csapatot régen láttam. A Philly az új kedvencük?????????????????????
csi77
dande2
csi77
dande2
csi77
több mint 1 éve
Mert voltak véleményes fújások? Azért messze van attól amit írtál. De mondom, legyünk csak kedvencek.Igen, valóban. Neked van igazad.akkor megbeszéltük, 😉A roughing passer büntik, amúgy meg a Brown elkapás a világ kevéssé világos oldalán OPIAzért ennyire a bírók által tojtatott csapatot régen láttam. A Philly az új kedvencük?????????????????????
csi77
dande2
csi77
dande2
csi77
több mint 1 éve
Igen, valóban. Neked van igazad.akkor megbeszéltük, 😉A roughing passer büntik, amúgy meg a Brown elkapás a világ kevéssé világos oldalán OPIAzért ennyire a bírók által tojtatott csapatot régen láttam. A Philly az új kedvencük?????????????????????
csi77
dande2
csi77
dande2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Minshew time!
több mint 1 éve
másodszor javégre nem mi ugrottunk beDe igen csak nem fujtak be
dande2
Blevi
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
végre nem mi ugrottunk beAztán igen. Komolytalanok a zebrák, de talán nem ők döntik el.
dande2
több mint 1 éve
végre nem mi ugrottunk beDe igen csak nem fujtak be
dande2
több mint 1 éve
végre nem mi ugrottunk be
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Brown most már leülhet, addig szájal, míg kicsapja valaki.
több mint 1 éve
Nagyjából ez volt a SB szezonban is, de ott ugye a sérülések adtak pluszt és a dafke csak azért is megcsináljuk story. Reméljük most is találunk ilyet. De azért még van három csoport rangadó az csak csoport rangadó akár mi van.Igazabol arra celzok, hogy mivel nem sok igazan eles meccs van, a POban visszauthet.Azt kell megverni aki szembe jön, és ez azért nem mindig sikerül papírfoma szerint sem 😊 s nem mi tehetünk a többiek bénázásáról 😛Jo azert nem volt egy hardcore schedule 😀Nem sok necces meccse lesz az Eaglesnek. Siman benne van hogy tet nelkulu lesz a w16. MatchupAzért magunkra mindig számíthatunk, 😀 de ez ma eddig valóban jobb mint aminek kinézett
Blevi
dande2
Blevi
Jé megint egy zászló
dande2
Blevi
több mint 1 éve
Igazabol arra celzok, hogy mivel nem sok igazan eles meccs van, a POban visszauthet.Azt kell megverni aki szembe jön, és ez azért nem mindig sikerül papírfoma szerint sem 😊 s nem mi tehetünk a többiek bénázásáról 😛Jo azert nem volt egy hardcore schedule 😀Nem sok necces meccse lesz az Eaglesnek. Siman benne van hogy tet nelkulu lesz a w16. MatchupAzért magunkra mindig számíthatunk, 😀 de ez ma eddig valóban jobb mint aminek kinézett
Blevi
dande2
Blevi
Jé megint egy zászló
dande2
több mint 1 éve
AJ zabos. Biztos odamondogatnak neki az egykori csapattársak. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Rocky's Penalty Bowl
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "