Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Cypress
3 228
OffHát ez bazmeg király. Tíz éven belül elment, Prince, Whitney, Jacko most meg Ő. Szomorú vagyok...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
több mint 7 éve
Hozzám és a negatív hangokhoz 😀Hova?Csatlakoztál? 😀Foxboróban...Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
bcsarli
ThundersNFL
Volford
ThundersNFL
több mint 7 éve
Hova?Csatlakoztál? 😀Foxboróban...Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
bcsarli
ThundersNFL
Volford
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Csatlakoztál? 😀Foxboróban...Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
bcsarli
ThundersNFL
több mint 7 éve
Esélytelen.Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
bcsarli
Évek mennek kukába.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Zászló?Zsebben maradt....
Cypress
Draft
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Zászló?
több mint 7 éve
Foxboróban...Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
bcsarli
Draft
több mint 7 éve
Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Csakis BellBuzi ez 😊 Én meg kidobtam a fantasy csapatomból, mikor sérült volt az újonc szezonjában. OBJ-t szintén. David Johnsont meg már meg se említem, pedig Ő még csak sérült se volt. Melvin Gordont meg tavaly elcseréltem egy 11. draftkörért 😊
Cypress
több mint 7 éve
Nagyon jó meccs ez eddig 😀
több mint 7 éve
eli rogers
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Estét urak, eddig vasaljuk őket 😊
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
En meg azt nem hogy 50 ev felett tudja valaki h mi az az emoji 😂Nem gondoltam hogy 16 év felett bárki használja ezt az emojitEnis vicceltem 😂 Mar jo lesz ha nem picsaznak el minketJó, csak kétlem, hogy Matt Mooreral SB-be lehet jutni. Nem tudom Tannehill meddig lesz O, de sztem vele se. Ahhoz a védelemnek nagyon be kell durvulni, és Ajayinak is kelleni fognak a 200 yardos meccsei.A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
www.nfl.com/gamecenter/2016120401/2016/reg13/dolphins@ravens
gedam
Adirotor
shagi0206
Adirotor
mustaine
több mint 7 éve
Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Jobb ez a Ravens jelenleg.
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Igen, ez is elég csúnya volt. Vajon már azt nézte, hogy utána merre fusson? xDwww.youtube.com/watch?v=w3_4GZKK8t8&feature=sharewww.youtube.com/watch?v=zGSE60aDVSkJó, csak kétlem, hogy Matt Mooreral SB-be lehet jutni. Nem tudom Tannehill meddig lesz O, de sztem vele se. Ahhoz a védelemnek nagyon be kell durvulni, és Ajayinak is kelleni fognak a 200 yardos meccsei.A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
gedam
Adirotor
shagi0206
Főleg ha ilyeneket dob 😊
shagi0206
Vagy ha ilyeneket, meg oda se tudja dobni
Adirotor
több mint 7 éve
Smith hozott gyorsan 8 pontot
több mint 7 éve
td ravens
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=w3_4GZKK8t8&feature=sharewww.youtube.com/watch?v=zGSE60aDVSkJó, csak kétlem, hogy Matt Mooreral SB-be lehet jutni. Nem tudom Tannehill meddig lesz O, de sztem vele se. Ahhoz a védelemnek nagyon be kell durvulni, és Ajayinak is kelleni fognak a 200 yardos meccsei.A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
gedam
Adirotor
shagi0206
Főleg ha ilyeneket dob 😊
shagi0206
Vagy ha ilyeneket, meg oda se tudja dobni