Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Jó estét és boldog karácsonyt mindenkinek.!Tekintettel, hogy a Colts kizakózott, felszálltam a Steelers bandwagon-ra (a kopasz Luckot lecseréltem kopasz Roethlisbergerre, mielőtt valaki betámadna a bunkóságomért, csak signature).
Remélem a rangadó + karácsony este + csak egy meccs van az NFL-ben egyidőben képlet = Playoff hangulatú meccskövető!
Go Steelers! (Edgar Allan Poe is dead!)
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek! Bár nem tartozom egyik csapat táborába sem, már én is tűkön ülve várom ezt a rangadót, remek meccs elé nézünk! Jó szurkolást, mindenkinek, ha befogad a két csapat tábora, végigkövetem itt veletek az eseményeket! Üdv 😊
több mint 7 éve
ervinator
1 700
Lenne valakinek esetleg egy youtubes linkje a meccshez? 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
Szép, jó estét és Boldog Karácsonyt!Nyilván remek meccs lesz. Nekünk Ravens és Steelers fanoknak biztosan, de talán senki nem unatkozik majd.
(Bár tudnék értékelni egy 43-23-as győzelmet, de nem látok rá esélyt)
több mint 7 éve
xtaki
3 441
nem is lehetne jobb es izgalmasabb a veghajra 😊A ma esti meccsnel csak egy Pats elleni konfdonto, vagy egy Dallas elleni SB lenne erdekesebb! Meg 1 ora...