Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Peace Mindenkinek (Kampmannek külön is, tudja miért), Remélem volt már egy kis JINX a Ravensen. Mai kulcsember; Bell 200+ yarddal.
több mint 9 éve
Mit nem adnék egy ilyen rúgóért, mint Tucker ....
több mint 9 éve
számoljunk együtt sanyival
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
1 nagy játékból (+ a bünti) nyeltünk vagy 60y-ot.Viszont meg lettek fogva 3 ponton, ami azért nem mindegy...
Jan
több mint 9 éve
1 nagy játékból (+ a bünti) nyeltünk vagy 60y-ot.Elit irányítótól nem szégyen...
Jan
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
1 nagy játékból (+ a bünti) nyeltünk vagy 60y-ot.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Lehet először kigyűjti mindet.Csak ő nem perli be a csapatait, miután kirúgjákVan akinek életében nincs annyi csapata mint neki két év alatt. Lehet, hogy Tornyi Barnabás unokaöccse.Nemrég igazolta le a Packers. Láthatod ellenetek az SNF-en jövő vasárnap. 😊Igen. Egyelőre ő is kuka.Grimble-t ledraftoltam GM játékban, vártam vagy 2 évet de nem csinált sehol semmit, kidobtam és most megjelent. Szívesen.Jordan Tripp még nálad van?
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
Bazzani
Kampman
több mint 9 éve
Ezek a 3. downos playhívások katasztrófálisak. Legalább minimális esélyt adhatnának...
több mint 9 éve
Flacco harmadikra igen érdekes célpontokat választ...
több mint 9 éve
Csak ő nem perli be a csapatait, miután kirúgjákVan akinek életében nincs annyi csapata mint neki két év alatt. Lehet, hogy Tornyi Barnabás unokaöccse.Nemrég igazolta le a Packers. Láthatod ellenetek az SNF-en jövő vasárnap. 😊Igen. Egyelőre ő is kuka.Grimble-t ledraftoltam GM játékban, vártam vagy 2 évet de nem csinált sehol semmit, kidobtam és most megjelent. Szívesen.Jordan Tripp még nálad van?
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
Bazzani
több mint 9 éve
Van akinek életében nincs annyi csapata mint neki két év alatt. Lehet, hogy Tornyi Barnabás unokaöccse.Nemrég igazolta le a Packers. Láthatod ellenetek az SNF-en jövő vasárnap. 😊Igen. Egyelőre ő is kuka.Grimble-t ledraftoltam GM játékban, vártam vagy 2 évet de nem csinált sehol semmit, kidobtam és most megjelent. Szívesen.Jordan Tripp még nálad van?
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
több mint 9 éve
SSS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Ez quick in volt nem slant.. de mindegy xd
több mint 9 éve
Az öreg szenyor sztív 😀
több mint 9 éve
Nemrég igazolta le a Packers. Láthatod ellenetek az SNF-en jövő vasárnap. 😊Igen. Egyelőre ő is kuka.Grimble-t ledraftoltam GM játékban, vártam vagy 2 évet de nem csinált sehol semmit, kidobtam és most megjelent. Szívesen.Jordan Tripp még nálad van?
Bazzani
iktriad
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Igen. Egyelőre ő is kuka.Grimble-t ledraftoltam GM játékban, vártam vagy 2 évet de nem csinált sehol semmit, kidobtam és most megjelent. Szívesen.Jordan Tripp még nálad van?
Bazzani
iktriad
több mint 9 éve
Grimble-t ledraftoltam GM játékban, vártam vagy 2 évet de nem csinált sehol semmit, kidobtam és most megjelent. Szívesen.Jordan Tripp még nálad van?
Bazzani
több mint 9 éve
Látom azért Tomlin komolyabban veszi ezt a meccset, nem állunk neki a 2 pontosokkal kalandozni.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Grimble-t ledraftoltam GM játékban, vártam vagy 2 évet de nem csinált sehol semmit, kidobtam és most megjelent. Szívesen.
több mint 9 éve
gedam
6 508
vmiféle nyomást kéne indukálni, mert így nagyon sima lesz
több mint 9 éve
Azért kemény: 21 yardról gyorsan megpróbáltuk, mert a RZO nem túl hatékony idén, ráadásul még Green hiánya is csak rontja 😀
több mint 9 éve
td
több mint 9 éve
egesz szezonban vartam egy ilyen nyito drive-t 😊Boldog Karácsonyt!
xtaki
több mint 9 éve
Forró kés vs vaj.
több mint 9 éve
egesz szezonban vartam egy ilyen nyito drive-t 😊