Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 7 éve
most kell pontszerzés.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Flacco pixsix lesz érzemHop majdnem
ThundersNFL
több mint 7 éve
Flacco pixsix lesz érzem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Jó lövés, bedobás
több mint 7 éve
Boswell ugyes xd
több mint 7 éve
Boswell mekkora fasz te atyaég
Draft
több mint 7 éve
Etet a Ravens. Egyértelműen jobbak, belefér nekik 1-2 bekapott TD 😊
több mint 7 éve
Ebben az evben inkabb az inkonzisztens a jo szo raSzerintem sem egy világmegváltó QB. EL tud managelni egy O-t, de annyira elég kb. Bradfordtól kicsit jobb szint, de csak kicsit.Mert RT szerintem kb annyira overratted QB, mint Romo, de ez csupán személyes vélemény, nem kell keresztre feszíteni érte.Miert?Nálatok jelenleg egy Viccpatrick is ligaelit QB lenne. 😀XDD tolem cserelhetunk iranyitotElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
Adirotor
Cypress
Adirotor
Cypress
shagi0206
Vagy kva jol vagy kva szarul jatszott kozeput semmi
Bradford inkabb egy kozepes egesz evben
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Jingle Bell 😊
több mint 7 éve
Ez a passz nem volt elkapható szerintemMert az elkapó belassított ,hogy DPI-t kényszerítsen ki a védőből xD xD xD
mustaine
több mint 7 éve
Le'VEON
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Tessék 😀 Bell
több mint 7 éve
Cypress
3 228
BEEEEEEEEEEEEELLLLLLL!!!!!!!
több mint 7 éve
Na ennyi Steelers fanok, be kell vinni és már meccsben is vagytok. Ezért nem ér szomorkodni idő előtt
több mint 7 éve
Sztem underrated 😀 de majd megbeszeljuk miert gondolod az ellenkezojetMert RT szerintem kb annyira overratted QB, mint Romo, de ez csupán személyes vélemény, nem kell keresztre feszíteni érte.Miert?Nálatok jelenleg egy Viccpatrick is ligaelit QB lenne. 😀XDD tolem cserelhetunk iranyitotElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
Adirotor
Cypress
Adirotor
Cypress
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Én tökre értem 😀Mindkettőjükben közös, hogy a Pecc ellen érthetetlenül jó mérlegük van.Szóval nem 😀És Flacco elit?Annyira mint Eli :p
Awesome88
ThundersNFL
Awesome88
Kampman
több mint 7 éve
Marha CB
Draft
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Szerintem sem egy világmegváltó QB. EL tud managelni egy O-t, de annyira elég kb. Bradfordtól kicsit jobb szint, de csak kicsit.Mert RT szerintem kb annyira overratted QB, mint Romo, de ez csupán személyes vélemény, nem kell keresztre feszíteni érte.Miert?Nálatok jelenleg egy Viccpatrick is ligaelit QB lenne. 😀XDD tolem cserelhetunk iranyitotElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
Adirotor
Cypress
Adirotor
Cypress
több mint 7 éve
Ott a pontMindkettőjükben közös, hogy a Pecc ellen érthetetlenül jó mérlegük van.Szóval nem 😀És Flacco elit?Annyira mint Eli :p
Awesome88
ThundersNFL
Awesome88
Kampman
Draft
több mint 7 éve
Na James 😀 mi baj van vele
több mint 7 éve
Kecses volt
Draft
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Mindkettőjükben közös, hogy a Pecc ellen érthetetlenül jó mérlegük van.Szóval nem 😀És Flacco elit?Annyira mint Eli :p
Awesome88
ThundersNFL
Awesome88