Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 7 éve
lol Sankó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
igaza vanEn a baratnom mellett aki megsertodott es lefekudt hogy h vagyok kepes karacsonykor meccset nezniÉn a szundikáló 2,5 hónapos fiam mellett vagyok 😊Csak nem te ülsz a Ricsi mellett a stúdióban? 😀Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.Én meg semmit mert be van dugulva az orrom 😊
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Adirotor
több mint 7 éve
Bazz Karácsony vanEn a baratnom mellett aki megsertodott es lefekudt hogy h vagyok kepes karacsonykor meccset nezniÉn a szundikáló 2,5 hónapos fiam mellett vagyok 😊Csak nem te ülsz a Ricsi mellett a stúdióban? 😀Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.Én meg semmit mert be van dugulva az orrom 😊
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Adirotor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Jobbak.
több mint 7 éve
Steelers O > phins ORavens D >>>>> Bills DHát ha ennek a drivenak a végén az end zoneba jut a Ravens, túl sok ideje nem marad a Steelersnek egyenlíteni sem, ha ilyen jól égetik az órát.Marad azert, mi tegnap 1:20 rol egyenlitettunk
shagi0206
Adirotor
Awesome88
Xd
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Ravens D >>>>> Bills DHát ha ennek a drivenak a végén az end zoneba jut a Ravens, túl sok ideje nem marad a Steelersnek egyenlíteni sem, ha ilyen jól égetik az órát.Marad azert, mi tegnap 1:20 rol egyenlitettunk
shagi0206
Adirotor
több mint 7 éve
En a baratnom mellett aki megsertodott es lefekudt hogy h vagyok kepes karacsonykor meccset nezniÉn a szundikáló 2,5 hónapos fiam mellett vagyok 😊Csak nem te ülsz a Ricsi mellett a stúdióban? 😀Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.Én meg semmit mert be van dugulva az orrom 😊
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Baromi jól megy a Ravens egyetlen nagy play nélkül
több mint 7 éve
Pánik indul.Eladja nő para
Cypress
Draft
több mint 7 éve
meccs van emberek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Én a szundikáló 2,5 hónapos fiam mellett vagyok 😊Csak nem te ülsz a Ricsi mellett a stúdióban? 😀Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.Én meg semmit mert be van dugulva az orrom 😊
Cypress
ThundersNFL
Cypress
Draft
több mint 7 éve
Hát ha ennek a drivenak a végén az end zoneba jut a Ravens, túl sok ideje nem marad a Steelersnek egyenlíteni sem, ha ilyen jól égetik az órát.Marad azert, mi tegnap 1:20 rol egyenlitettunk
shagi0206
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Na, Flacco most elit...
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Pánik indul.
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Hát ha ennek a drivenak a végén az end zoneba jut a Ravens, túl sok ideje nem marad a Steelersnek egyenlíteni sem, ha ilyen jól égetik az órát.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Csak nem te ülsz a Ricsi mellett a stúdióban? 😀Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.Én meg semmit mert be van dugulva az orrom 😊
Cypress
ThundersNFL
több mint 7 éve
Turnover lesz érzem
Draft
több mint 7 éve
Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.Én meg semmit mert be van dugulva az orrom 😊
Cypress
Draft
több mint 7 éve
Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.En orulneeek
Cypress
több mint 7 éve
Pistaaaa
Draft
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nem tudom miért, de hosszabbítás szagot érzek.
több mint 7 éve
Flacco tűzzel jáccik
Draft
több mint 7 éve
Kéne már egy Turnover tőlünk is.
több mint 7 éve
És Boswell is eltalálta a labdát a kickoff-nál.csempiönsip!
bcsarli