Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
2 napja
Lamar nem százasIgen, '97-es.
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Tomlin has now gone 69 (nice) consecutive 1st quarters scoring 7 points or fewer (regular season and playoffs). Tomlin's Steelers are 3rd overall, behind the '20-'25 Giants with 80 games, and the '30-'37 Dodgers with 86. The standard is the standard.
2 napja
Lamar nem százas
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Szevasztok van valakinek egy linkje légszi
2 napja
Ez a play szerintem nem így volt felrajzolva
We are just the Ravens!
2 napja
Nagy lehetőség a Ravens előtt. The Falcons fired GM Terry Fontenot, sources tell The Insiders.Nagytakarítás.
GM is repült
KeyG
2 napja
Jó hát ezzel a világverő offensel muszáj volt megpróbálni.
2 napja
The Falcons fired GM Terry Fontenot, sources tell The Insiders.GM is repült
We are just the Ravens!
2 napja
Mer ott nem kell tankolniŐ kell másoknak is, minek jönne ide.Na ha Morrist kibaszták, őt például eltudom képzelni Tomlin helyett. Nem azért, mert olyan kurva jó lenne, de biztos olcsóér eltudják hozni Rooneyék.Flores?
tenorx
Negritis, a vajda
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Itt 10 évig biztos a helye HC-ként. 😀Ő kell másoknak is, minek jönne ide.Na ha Morrist kibaszták, őt például eltudom képzelni Tomlin helyett. Nem azért, mert olyan kurva jó lenne, de biztos olcsóér eltudják hozni Rooneyék.Flores?
tenorx
Negritis, a vajda
tenorx
2 napja
Jóva megint a kamu bíró faszsag
2 napja
Na tessek az ujabb biroi hiba, tripping helyett RTP
2 napja
Ő kell másoknak is, minek jönne ide.Na ha Morrist kibaszták, őt például eltudom képzelni Tomlin helyett. Nem azért, mert olyan kurva jó lenne, de biztos olcsóér eltudják hozni Rooneyék.Flores?
tenorx
Negritis, a vajda
2 napja
Az a baj, hogy Rodgers hidegben már vállalhatatlan, múlthéten is ilyen dzsédzsémekkárti szinten nyomta.Nem a hidegturesevel van a baj, hanem a koraval. Mar az utolso packersos eveben elkezdett latszani rajta…
Cruyffista
2 napja
"Az egyetlen két játékos" 😆
2 napja
Na ha Morrist kibaszták, őt például eltudom képzelni Tomlin helyett. Nem azért, mert olyan kurva jó lenne, de biztos olcsóér eltudják hozni Rooneyék.Flores?
tenorx
2 napja
Az a baj, hogy Rodgers hidegben már vállalhatatlan, múlthéten is ilyen dzsédzsémekkárti szinten nyomta.Mondjuk ha nyernek mint Nine sztem boldogság
Cruyffista
2 napja
Na ha Morrist kibaszták, őt például eltudom képzelni Tomlin helyett. Nem azért, mert olyan kurva jó lenne, de biztos olcsóér eltudják hozni Rooneyék.
2 napja
Az a baj, hogy Rodgers hidegben már vállalhatatlan, múlthéten is ilyen dzsédzsémekkárti szinten nyomta.
2 napja
Könnyek szöknek a szemembe, hogy nézhetem ezt a historikus offensetAz épp 4 FGt rúgott a chargersnek
tenorx
2 napja
Hazai underdogok vagyunk Vegasnál jövő héten. 😀Odanézz mekkora arca van az AFC 3. kiemelttel a háta mögött.Jézus isten, mi a faszom volt ez...Steelers fan vagy és a PO a tét. Persze, hogy nézed.
De kurva mazochista vagyok hogy nézem ezt
tenorx
iktriad
shawnka
2 napja
Könnyek szöknek a szemembe, hogy nézhetem ezt a historikus offenset
2 napja
Hosszú idő után örömmel venném, ha Rodgers győztesen hagyná el a pályát!
2 napja
Na, mindig ezek a szabálytalankodó szarkák
2 napja
Na remélem a yardok át is fogjuk majd termelni.mint a sárga zászlókat...