NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Király Gabival is ez volt a bajMondjuk én is azt gondoltam, hogy amikor Puncival ültek a padon, akkor mindketten visszavonulnak, az ígéretükhöz híven. De értem, hogy ez egy FR QB-ként nem eccerű. Mert megyazmég...Én magam nem gondoltam, hogy EKKORA a baj nála. Tudtam, hogy óriási lejtmenetben van, de ő konkrétan rosszabb, mint egy UDFA jelenleg.Jó de baszki ezért szajkóztam egész offseasonben, hogy ennek az évnek így semmi értelme, hogy gyengült a csapat, de azért visszahozzuk Bent egy utolsó évre.Úgy mozog mint egy 80 éves, nem oda való már csak nem látja be. Szerintem hagyják vergődni, aztán mikor már kiutálja mindenki is akkor mehet.Mondjuk az 5 yardra álló ember mellé dobálgat, annyira húz a karja mindenfelé.Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Nagyon kovetem az ottani torteneseket, de tavaly meg valami egesz pozitiv volt a merleg, nem?
Miknar
tenorx
Willie Parker
tenorx
Willie Parker
Engedik had égesse meg magát, úgysem tanul másból, ennek csúnya vége lesz ha nem látja be a vén dinoszaurusz, hogy most már velem is ezt mondatja.
prérifarkas
Ki számított ennél jobbra? Meg Bennek is minek kellett ez, ahelyett, hogy visszavonult volna? Konkrétan azt éri el, hogy mindenki megutálja.
Ezért kellene inkább Haskinst nézni, hogy tudjuk, van-e benne valami, vagy húzzunk QB-t jövőre.
tenorx
Willie Parker
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Igazából az a legszomorúbb, hogy így fognak az emberek Benre emlékezni, pedig fénykorában egy kurva jó QB volt, és mindig is nagyon alulértékelt volt.Igen, saját szobrát dönti le idén eddig.
Most meg egy vicc.
tenorx
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Igazából az a legszomorúbb, hogy így fognak az emberek Benre emlékezni, pedig fénykorában egy kurva jó QB volt, és mindig is nagyon alulértékelt volt.Csúnya vicc, pedig micsoda szabaduló művész volt, mert az már nagyon a múlt.
Most meg egy vicc.
tenorx
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Igazából az a legszomorúbb, hogy így fognak az emberek Benre emlékezni, pedig fénykorában egy kurva jó QB volt, és mindig is nagyon alulértékelt volt.Én nem erre fogok emlékezni pár év múlva. Ezt törli az agyam.
Most meg egy vicc.
tenorx
több mint 3 éve
De se vagy egy mai gyerek! 😃Mondjuk a jobb korszakot könnyű volt nézni, most illene ezt is 😊Nekem nem az a bajom, hogy nem nyerünk, leszarom, én Cordell Stewarttal kezdtem, de a kilátástalanság elszomorító. Inkább úgy mondom, hogy unom a játékunkat!
Maradok
bcsarli
Willie Parker
több mint 3 éve
Spy
2 337
Mondjuk én is azt gondoltam, hogy amikor Puncival ültek a padon, akkor mindketten visszavonulnak, az ígéretükhöz híven. De értem, hogy ez egy FR QB-ként nem eccerű. Mert megyazmég...Én magam nem gondoltam, hogy EKKORA a baj nála. Tudtam, hogy óriási lejtmenetben van, de ő konkrétan rosszabb, mint egy UDFA jelenleg.Jó de baszki ezért szajkóztam egész offseasonben, hogy ennek az évnek így semmi értelme, hogy gyengült a csapat, de azért visszahozzuk Bent egy utolsó évre.Úgy mozog mint egy 80 éves, nem oda való már csak nem látja be. Szerintem hagyják vergődni, aztán mikor már kiutálja mindenki is akkor mehet.Mondjuk az 5 yardra álló ember mellé dobálgat, annyira húz a karja mindenfelé.Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Nagyon kovetem az ottani torteneseket, de tavaly meg valami egesz pozitiv volt a merleg, nem?
Miknar
tenorx
Willie Parker
tenorx
Willie Parker
Engedik had égesse meg magát, úgysem tanul másból, ennek csúnya vége lesz ha nem látja be a vén dinoszaurusz, hogy most már velem is ezt mondatja.
prérifarkas
Ki számított ennél jobbra? Meg Bennek is minek kellett ez, ahelyett, hogy visszavonult volna? Konkrétan azt éri el, hogy mindenki megutálja.
Ezért kellene inkább Haskinst nézni, hogy tudjuk, van-e benne valami, vagy húzzunk QB-t jövőre.
tenorx
Willie Parker
több mint 3 éve
Igazából az a legszomorúbb, hogy így fognak az emberek Benre emlékezni, pedig fénykorában egy kurva jó QB volt, és mindig is nagyon alulértékelt volt.Most meg egy vicc.
több mint 3 éve
Klemó
5 654
Tényleg az a vicc, hogy 3 védő van ott, ahova dobjuk annyira látszik mit játszunk
több mint 3 éve
Okorafor belesérült a false startba vagy csak nem akarja tovább égetni magát?
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Érzem, hogy ez lesz az a szezon, amikor dobom az NFL-t az MLB-értnem ez lesz a nap amikor leszokom az ivasrol. se. ...😁
Willie Parker
több mint 3 éve
Klemó
5 654
Nem, mert Okorafor is lesérült....ez csak jót jelenthet!Juju is out...Jajj ne, akkor rosszabb lesz a támadójátékunk??? 😀
Klemó
Szokol
több mint 3 éve
xtaki
3 439
Tovabbi szep ejszakat, nekem eddig birta a szemem
több mint 3 éve
Juju is out...Jajj ne, akkor rosszabb lesz a támadójátékunk??? 😀
Klemó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Mondjuk a jobb korszakot könnyű volt nézni, most illene ezt is 😊Nekem nem az a bajom, hogy nem nyerünk, leszarom, én Cordell Stewarttal kezdtem, de a kilátástalanság elszomorító. Inkább úgy mondom, hogy unom a játékunkat!
Maradok
bcsarli
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Talán az elmúlt évek predesztinálták erre, vagy valami hasonló. Csak hát nagyot bukik a mutatvány az fix.Jó de baszki ezért szajkóztam egész offseasonben, hogy ennek az évnek így semmi értelme, hogy gyengült a csapat, de azért visszahozzuk Bent egy utolsó évre.Úgy mozog mint egy 80 éves, nem oda való már csak nem látja be. Szerintem hagyják vergődni, aztán mikor már kiutálja mindenki is akkor mehet.Mondjuk az 5 yardra álló ember mellé dobálgat, annyira húz a karja mindenfelé.Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
tenorx
Willie Parker
tenorx
Willie Parker
prérifarkas
tenorx
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Klemó
5 654
Juju is out...
több mint 3 éve
Mondjuk a jobb korszakot könnyű volt nézni, most illene ezt is 😊Maradok
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Én magam nem gondoltam, hogy EKKORA a baj nála. Tudtam, hogy óriási lejtmenetben van, de ő konkrétan rosszabb, mint egy UDFA jelenleg.Jó de baszki ezért szajkóztam egész offseasonben, hogy ennek az évnek így semmi értelme, hogy gyengült a csapat, de azért visszahozzuk Bent egy utolsó évre.Úgy mozog mint egy 80 éves, nem oda való már csak nem látja be. Szerintem hagyják vergődni, aztán mikor már kiutálja mindenki is akkor mehet.Mondjuk az 5 yardra álló ember mellé dobálgat, annyira húz a karja mindenfelé.Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
tenorx
Willie Parker
tenorx
Willie Parker
prérifarkas
tenorx
több mint 3 éve
Klemó
5 654
Igazából a belső nyomás sincs, Én azt érzem Tuitt és Alualu együtt nagyon hiányzik....vicc, hogy ez volt az erősségünk és innen az első 5-ös vonalból csak Heyward van ott. No és igen, erre épül nálunk minden. Ha nincs nyomás, akkor vége van, mert a SEC önmagában gyenge.Mik ezek a számok OLB-poszton? Miről maradtam le? Kik ezek?Nincs Watt és Highsmith, Ingram meg megsérült a meccsen
Szokol
Willie Parker
több mint 3 éve
Tehát No4 és No5 OLB-k? Cukik, ilyet még úgy sem láttam! 😀 Vagyis de, előszezonban!Mik ezek a számok OLB-poszton? Miről maradtam le? Kik ezek?Nincs Watt és Highsmith, Ingram meg megsérült a meccsen
Szokol
Willie Parker
több mint 3 éve
Jó de baszki ezért szajkóztam egész offseasonben, hogy ennek az évnek így semmi értelme, hogy gyengült a csapat, de azért visszahozzuk Bent egy utolsó évre.Úgy mozog mint egy 80 éves, nem oda való már csak nem látja be. Szerintem hagyják vergődni, aztán mikor már kiutálja mindenki is akkor mehet.Mondjuk az 5 yardra álló ember mellé dobálgat, annyira húz a karja mindenfelé.Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
tenorx
Willie Parker
tenorx
Willie Parker
prérifarkas
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Az offense terve minden meccsen az, hogy 10-17 szerzett pontokkal nyerünk meccseket?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Mik ezek a számok OLB-poszton? Miről maradtam le? Kik ezek?Nincs Watt és Highsmith, Ingram meg megsérült a meccsen
Szokol
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Úgy mozog mint egy 80 éves, nem oda való már csak nem látja be. Szerintem hagyják vergődni, aztán mikor már kiutálja mindenki is akkor mehet.Mondjuk az 5 yardra álló ember mellé dobálgat, annyira húz a karja mindenfelé.Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
tenorx
Willie Parker
tenorx
Willie Parker
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Mik ezek a számok OLB-poszton? Miről maradtam le? Kik ezek?