Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Mi volt eddig?
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
múlt héten itt hagytam abba, és már csak egy lépésre vagyunk az elkapcsolástól 😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
Látszik, hogy az első sor a lényege ennek a defense-nek. Akár 5, akár 4ember. Ha ez nem működik, összeomlik Butler védelme, más nincs a zsákban.
több mint 3 éve
Miknar
514
Bizd Taylorra!! meg tudja talalni a modjatValahogy úgyis nyerünk!Hát na. Most nem nagyon látom, hogy ez miként történhetne. Ben 10 yard közelébe se dob, illetve vagy 2-3 yardos, vagy 40+.....ami eddig nem is jött.....
Illetve kikap a Cinci 😊
bcsarli
Klemó
több mint 3 éve
Miknar
514
Valahogy úgyis nyerünk!Istenem mar csak az ilyen kommentek miatt is olyan edes minden pont ellenetek, de nem mondom hogy nincs valosag alapja a kommentednek 😀
Illetve kikap a Cinci 😊
bcsarli
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Sajnos Watt hiánya Tuittal és Alualuval együtt nagyon sok ennek a D-nek ezzel a SEC teljesítménnyel.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
en sem lattam. azt hittem out. 🙃olyasmi..fent van...Bush-t eddig nem vettem észre a meccsbenjatszik 😁?
Spy
gabor25
Spy
több mint 3 éve
Valahogy úgyis nyerünk!Illetve kikap a Cinci 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 661
3 playben nem volt a pályán sérülés miatt.Két UDFA játszik OLB posztunkon.....beszarás....Jones-TuszkaIngram?
Klemó
steelwolf
több mint 3 éve
Spy
2 337
olyasmi..fent van...Bush-t eddig nem vettem észre a meccsbenjatszik 😁?
Spy
gabor25
több mint 3 éve
Spy
2 337
Bush-t eddig nem vettem észre a meccsben
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Jogos 😀 mélyről jovunk mi Cincinnati drukkerek, oruljunk a Burrow/WR trio/Mixon kombonakszepen lassan eleg lehet.
Es tulajdonkeppen en ugy latom hogy ennyi is tortenik, a skill
Playerek ha tudnak villanni, abbol jon a pont.
Csak kar, hogy a gyozelmekhez edzo is kell, ennyi nem eleg 😕
Miknar
több mint 3 éve
Két UDFA játszik OLB posztunkon.....beszarás....Jones-TuszkaIngram?
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Két UDFA játszik OLB posztunkon.....beszarás....Jones-Tuszka
több mint 3 éve
Spy
2 337
#48 pedig TuszkaNálunk ki a 40-es rajtszámú játékos?Jamir Jones OLB#4
Reggio1914
Spy
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Ezt most csúnya.....és Ingram is megsérül....
több mint 3 éve
Reggio1914
1 388
Nálunk ki a 40-es rajtszámú játékos?
több mint 3 éve
Miknar
514
Jogos 😀 mélyről jovunk mi Cincinnati drukkerek, oruljunk a Burrow/WR trio/Mixon kombonakEs tulajdonkeppen en ugy latom hogy ennyi is tortenik, a skill
Playerek ha tudnak villanni, abbol jon a pont.
Csak kar, hogy a gyozelmekhez edzo is kell, ennyi nem eleg 😕
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Igazából a gondom az, ami a múltkori TD-nél is.....hol van a safety help......az egyértelmű, hogy ha nincs Safety help, akkor Chase majd mindenkit megver sebességben.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Szarert nem hivunk tobb nagy jatekot, csak amikor kb minden mindegyoly sok éve vártok egy kis örömre...tessék 😊
Bears ellen is 3-20nál mertük feldobni Chasere, most is a felido kozelsege miatt..
Az O gameplay vallalhatatlan, Carman elso latasra gyenge, es ezt a meccset meg siman, nagyon siman el tudjuk vesziteni
De mindig dupla orom megverni a vasast, szoval a remeny el. Barcsak lenne edzonk is hozza….
Miknar
több mint 3 éve
Miknar
514
Szarert nem hivunk tobb nagy jatekot, csak amikor kb minden mindegyBears ellen is 3-20nál mertük feldobni Chasere, most is a felido kozelsege miatt..
Az O gameplay vallalhatatlan, Carman elso latasra gyenge, es ezt a meccset meg siman, nagyon siman el tudjuk vesziteni
De mindig dupla orom megverni a vasast, szoval a remeny el. Barcsak lenne edzonk is hozza….