NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
1 hónapja
De egy nyomorek ez az offense istenem.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Kinyitották a playbook-ot és láthatóan ez nem izlik
1 hónapja
El fogja adni, ha ennyit dobáltatják szűk ablakokba
1 hónapja
na mondjuk ha Njoku megsérül kb a legjobb támadó lesz oda a barnáknál
1 hónapja
Megint a pálya közepe....de mondjuk azért ez elég szűk ablak volt....
1 hónapja
No....jön a pálya közepe.....az achilles sarkunk...Érdekes egyébként...feltűnt, hogy Elliott visszamegy hátra, nyilván mint minden rendes esetben. De a védekezésünk lényege a passzisettetés, tehát el kell dobnia gyorsan a QB-nak, így nem tud mélyre dobni...akkor mégis minek védjük ezt a részt....ki érti ezt
Klemó
1 hónapja
Gabriell azért szeretne hős lenni.....
1 hónapja
No....jön a pálya közepe.....az achilles sarkunk...
1 hónapja
Na a spec team legjobbjának idénre out...ez valami térdsérülés lesz, nagyon kár érte 😕Az szakadt, ahogy láttam....😕
Klaci79
1 hónapja
Persze, persze ki vagyok én, hogy bele szóljak? 😀Komoly, hogy elég az FG. Mármint amúgy értem, mert ezen a meccsen azzal is nyerni lehet, de azért 3 és 9re lehet nem egy sima out útvonalat próbáltam volna 😀Te, na de nálunk ez így megyen...
Drip
polamalu
1 hónapja
Komoly, hogy elég az FG. Mármint amúgy értem, mert ezen a meccsen azzal is nyerni lehet, de azért 3 és 9re lehet nem egy sima out útvonalat próbáltam volna 😀Te, na de nálunk ez így megyen...
Drip
1 hónapja
Annyira kíváncsi lennék, hogy Rodgers mire lenne képes ezzel a brigáddal, ha kevésbé lennénk konzervatívak...Januarban majd, remelem😀
Szokol
1 hónapja
Na a spec team legjobbjának idénre out...ez valami térdsérülés lesz, nagyon kár érte 😕
1 hónapja
Komoly, hogy elég az FG. Mármint amúgy értem, mert ezen a meccsen azzal is nyerni lehet, de azért 3 és 9re lehet nem egy sima out útvonalat próbáltam volna 😀Jaja. Erről beszélek. Legalább az esélyt megadom a FD-re..
Drip
1 hónapja
Mi tudunk meccset nyerni TD nélkül is 😊
1 hónapja
Annyira kíváncsi lennék, hogy Rodgers mire lenne képes ezzel a brigáddal, ha kevésbé lennénk konzervatívak...Meg a fal egy hangyányit lenne jobb. Bár ez egy North csata. Itt csak konzervatív lehetsz. Ez háború. Nem a modern NFL. Így is lehet nyerni. És fogunk így. Vérrel verítékkel.
Szokol
1 hónapja
Komoly, hogy elég az FG. Mármint amúgy értem, mert ezen a meccsen azzal is nyerni lehet, de azért 3 és 9re lehet nem egy sima out útvonalat próbáltam volna 😀
1 hónapja
Hát, ha 15 yard, láthatóan le is mondunk a haladásról. Persze értem, hogy van nekünk Boswell, meg 2 posession, de no......
1 hónapja
Annyira kíváncsi lennék, hogy Rodgers mire lenne képes ezzel a brigáddal, ha kevésbé lennénk konzervatívak...
1 hónapja
TD_ig nem tudjuk vegigvinni, inkonzisztens a tamadas.tobb TE passz kellene, sokkal tobb
1 hónapja
AR olyan nyugodtan táncol ki a védők szorításából, mintha 28 éves lenneCsak tegye majd ugyanezt a SB-on is 😀
gamerkr
1 hónapja
MInt a 2000-es évek NFL játéka....futás, TE, big bodies....
1 hónapja
AR olyan nyugodtan táncol ki a védők szorításából, mintha 28 éves lenne
1 hónapja
A Browns szerintem vigyázni fog a lasztira. Pontosan tudják, hogy ha eladják többször, akkor nem lesz esélyük. A védelmük jó, kevés ponton lehet esélyük.Biztosan, de egy idő után, hátrány nagysága, kénytelenek lesznek kockáztatni
Klemó
1 hónapja
Tiszta Mahomes megoldás 😊