Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Kenny még nem fordított 27-0-ról a playoffban. 😀 Amúgy egyik sem érdemel zászlót.Penalty vs. Not a Penalty 🤷♂️ pic.twitter.com/5Yl9vAb5uW
— Benstonium (@Benstonium) October 29, 2023
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
ahogy Watt ellen is...ez már nem nyugtat meg, főképp mert azt már megszoktam...de ahhoz nem vagyok hozzászokva, hogy ilyenekre nem jön a sárga, hiszen pont azt hirdetik, hogy ne essenek teljes testsúlyukkal az irányítóra...ja, hogy van akire ezek szerint lehet...Volt pár be nem dobott Steelers holding Josh Allen kárára, ha ez megnyugtat.nem is szoktam....de kib@szott elegem van, hogy eleve egy foshatom offense van itt, aztán agyonb@sszák a QB-t, persze a másik oldalon kisebb dologért jön a sárga, aztán egy ribanc a pálya szélén szellemet lát és még ezt a 3 pontot is bukjuk...Komolyan bazmeg...ezt a ribancot a jax hozta magával délről?Téged se láttalak még így ,kirohanni' , de totál igaz!
Agyam eldobom mi lesz még ezen a meccsen...Kenny már gondolom nem, úgyhogy ennek nagyjából itt a vége, ha a védelemnek nem sikerül agyonvernie a hercegnőt
Klaci79
steelwolf
komolyan ezt nem hiszem el
Klaci79
iktriad
több mint 1 éve
Volt pár be nem dobott Steelers holding Josh Allen kárára, ha ez megnyugtat.nem is szoktam....de kib@szott elegem van, hogy eleve egy foshatom offense van itt, aztán agyonb@sszák a QB-t, persze a másik oldalon kisebb dologért jön a sárga, aztán egy ribanc a pálya szélén szellemet lát és még ezt a 3 pontot is bukjuk...Komolyan bazmeg...ezt a ribancot a jax hozta magával délről?Téged se láttalak még így ,kirohanni' , de totál igaz!
Agyam eldobom mi lesz még ezen a meccsen...Kenny már gondolom nem, úgyhogy ennek nagyjából itt a vége, ha a védelemnek nem sikerül agyonvernie a hercegnőt
Klaci79
steelwolf
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Penalty vs. Not a Penalty 🤷♂️ pic.twitter.com/5Yl9vAb5uW
— Benstonium (@Benstonium) October 29, 2023
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
nem is szoktam....de kib@szott elegem van, hogy eleve egy foshatom offense van itt, aztán agyonb@sszák a QB-t, persze a másik oldalon kisebb dologért jön a sárga, aztán egy ribanc a pálya szélén szellemet lát és még ezt a 3 pontot is bukjuk...Komolyan bazmeg...ezt a ribancot a jax hozta magával délről?Téged se láttalak még így ,kirohanni' , de totál igaz!
Klaci79
steelwolf
több mint 1 éve
Figyeljetek, a hazai pályán lévő csapatot kell segíteni. Márpedig a Heinz a Jagsnek hazai pálya. 😛Komolyan bazmeg...ezt a ribancot a jax hozta magával délről?Téged se láttalak még így ,kirohanni' , de totál igaz!
Klaci79
steelwolf
több mint 1 éve
Morfil
585
Idei Szokasos Steelers meccs 2- 3 FGvel vezet az ellenfel, jon a felido, Tomlin beszedet mondd, vert itat , kifele menet megpaskolgatja a jatekosok segget, majd 2nd halfban jon 1-2 interception , meg par 3&out a vedelembol, aztan a vegen kiizad egy 13-12es gyozelemt a vasas Boswellnek hala. Canada meg megnyugszik h ezt is lehozta.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Komolyan bazmeg...ezt a ribancot a jax hozta magával délről?Téged se láttalak még így ,kirohanni' , de totál igaz!
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Komolyan bazmeg...ezt a ribancot a jax hozta magával délről?Agyam eldobom mi lesz még ezen a meccsen...Kenny már gondolom nem, úgyhogy ennek nagyjából itt a vége, ha a védelemnek nem sikerül agyonvernie a hercegnőt
több mint 1 éve
Ez a 3 pont mínusz járt nekünk.
több mint 1 éve
Legkésőbb, amikor egy játékkal korábban a vonalon kívül ütötték meg...Kinyírtuk Kennyt!Ez gondolom már be volt készítve egy ideje
iktriad
Klaci79
több mint 1 éve
Mi jön még?Félidő!
steelwolf
több mint 1 éve
Most kerestem rá.Kinyírtuk Kennyt!Ez gondolom már be volt készítve egy ideje
iktriad
Klaci79
több mint 1 éve
Mi jön még?
több mint 1 éve
Kinyírtuk Kennyt! több mint 1 éve
Ez paraszt volt baszd meg
több mint 1 éve
Jön a Steelers pontszerzés.Jöhetne már egy turnover a Vasastól is.Na majd mindjárt…
iktriad
Klaci79
több mint 1 éve
Jöhetne már egy turnover a Vasastól is.
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Tévedtem…bár esküszöm általában eltalálom a Canada playeket, ahogy mindenki más az NFL-benFigyeld!Nem adjuk olyan könnyen.
Elsőre futunk és mivel szar lesz térdelünk
Klaci79
Látszik, hogy nincs a 2 legjobb DB-nk a pályán...
iktriad
több mint 1 éve
Figyeld!Nem adjuk olyan könnyen.
Elsőre futunk és mivel szar lesz térdelünk
Klaci79
Látszik, hogy nincs a 2 legjobb DB-nk a pályán...
több mint 1 éve
Ne baszogasd már szegényeket, nekik tényleg fontos, hogy mi a véleményed Lámáról. Örülj neki, mi sosem kérdezzük a véleményedet 😉🤣Azért Ebronnak a kurvaanyjátmi? 😀
Klaci79