Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Ajjaj megint közeledünk a Vasas red zonehoz, Mindjárt jön a 4. turnoverunk.
több mint 1 éve
Ez inkább Pickens érdeme volt, de igaz, neki lesz beírva.Azért a drive-ot előtte nem a szél fújta össze. Volt, hogy jött a QB hit és mégis 1st downt érő dobás lett a vége.
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 386
Ez inkább Pickens érdeme volt, de igaz, neki lesz beírva.Kinek van több TD passza ma, neki, vagy Kenny P-nek?Miben?Miccs játékától kijön a PTS-em, szinte várom a Kacsát és a Rénszarvast a pályára...Ma eddig jobb, mint Kenny P.
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
több mint 1 éve
Értem.Kinek van több TD passza ma, neki, vagy Kenny P-nek?Miben?Miccs játékától kijön a PTS-em, szinte várom a Kacsát és a Rénszarvast a pályára...Ma eddig jobb, mint Kenny P.
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
több mint 1 éve
Kinek van több TD passza ma, neki, vagy Kenny P-nek?Miben?Miccs játékától kijön a PTS-em, szinte várom a Kacsát és a Rénszarvast a pályára...Ma eddig jobb, mint Kenny P.
Szokol
iktriad
Szokol
több mint 1 éve
Miben?Miccs játékától kijön a PTS-em, szinte várom a Kacsát és a Rénszarvast a pályára...Ma eddig jobb, mint Kenny P.
Szokol
iktriad
több mint 1 éve
Tessék ott is a TD passz.
több mint 1 éve
Miccs játékától kijön a PTS-em, szinte várom a Kacsát és a Rénszarvast a pályára...Ma eddig jobb, mint Kenny P.
Szokol
több mint 1 éve
Miccs játékától kijön a PTS-em, szinte várom a Kacsát és a Rénszarvast a pályára...
több mint 1 éve
Trubi egyelőre biztatóbbnak néz ki, mint Kenny P volt.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 386
Kis Porter első komolyabb hibája... Vajon miért torpant meg?
több mint 1 éve
Hogy került a Jagshez a labda, kiléptem cigizni a piros zászló alatt?Elvették Pickett elkapását, 4. down, punt.
Szokol
több mint 1 éve
CLEMSON POWA!!!
több mint 1 éve
Hogy került a Jagshez a labda, kiléptem cigizni a piros zászló alatt?
több mint 1 éve
Ott volt Darious kezében idei 4. INt-je. 😕
több mint 1 éve
Remélem Watt is kiesett most a baráti tűztől...
több mint 1 éve
8. sack idén Josh Allentől.
több mint 1 éve
Mi volt múlt héten? Miért lett volna most az a helyes?A büdös kurva megint ellenünk ítélt volna...és az is lett volna a helyes. múlt héten nem bíróztatok ennyit brada
Szokol
gedam
több mint 1 éve
Ha ETN nem tud visszajönni, az elég jó hír a Vasasnak.,
több mint 1 éve
gedam
5 905
A büdös kurva megint ellenünk ítélt volna...és az is lett volna a helyes. múlt héten nem bíróztatok ennyit brada
Szokol
több mint 1 éve
Hála a Tankcsapdának ott a 3. turnover?
több mint 1 éve
A büdös kurva megint ellenünk ítélt volna...
több mint 1 éve
Lengyel pöröly, VASököl, odacsap ahova köl.Traubi jön...úgyhogy én mentem, jó éjtHátha erre is lesz iktriadnak valami vicces memeje vagy megjegyzése..
Klaci79
Szokol
Tetszett? 😀
több mint 1 éve
Traubi jön...úgyhogy én mentem, jó éjtHátha erre is lesz iktriadnak valami vicces memeje vagy megjegyzése..
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Traubi jön...úgyhogy én mentem, jó éjt