Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
És bazmeg, nem lemegy egyből, hanem kiszalad 3 yardig!!! Miért jönnek ide ilyen gyökerek focizni
több mint 1 éve
Ezt nem hiszem el.
több mint 1 éve
Na, ma végre Ridley nap van?
több mint 1 éve
KeyG
9 492
A Browns ellen is az volt a Ravens ellen is, és mégis nyert a Steelers.Én csak arra próbáltam utalni hogy az O megint egy nagy nulla és köze nincs a meccshez a Steelersnek támadó szempontból. Erre valami ami tőlük távol áll megint esélyt ad nekik.De tényleg, nem mindegy ezeknek a faszoknak? Nevetség tárgyai mindenhol, inkább örülj hogy láthatod ezt a töketlen bandát.
KeyG
Klaci79
Én már csak akkor hiszem el az L-t ha vége a meccsnek. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Jelenleg még nem, de ha úgy nézzük 3 pontot legalább szerzett megint a védelem, mert FG távolság volt.Én csak arra próbáltam utalni hogy az O megint egy nagy nulla és köze nincs a meccshez a Steelersnek támadó szempontból. Erre valami ami tőlük távol áll megint esélyt ad nekik.És hogy érzed, sikerült élni az eséllyel? 😀
KeyG
Szokol
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Én csak arra próbáltam utalni hogy az O megint egy nagy nulla és köze nincs a meccshez a Steelersnek támadó szempontból. Erre valami ami tőlük távol áll megint esélyt ad nekik.De tényleg, nem mindegy ezeknek a faszoknak? Nevetség tárgyai mindenhol, inkább örülj hogy láthatod ezt a töketlen bandát.
KeyG
több mint 1 éve
Én csak arra próbáltam utalni hogy az O megint egy nagy nulla és köze nincs a meccshez a Steelersnek támadó szempontból. Erre valami ami tőlük távol áll megint esélyt ad nekik.És hogy érzed, sikerült élni az eséllyel? 😀
KeyG
több mint 1 éve
Pont 100 yardnál jár a két csapat. 91-9 arányban...
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Komolyan egy vicc az egész. Csak zárójelben jegyzem meg a másik oldalon már ment volna a zászló, de nyilván Lawrence jogosan kap nagy védelmet. Pickett semmit nem tesz érte
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Én csak arra próbáltam utalni hogy az O megint egy nagy nulla és köze nincs a meccshez a Steelersnek támadó szempontból. Erre valami ami tőlük távol áll megint esélyt ad nekik.
több mint 1 éve
Hát ez a meccsnéző topic, itt csöcsörészni kell meg bírózni. Mély szakmai elemzésbe nem mennék bele! 😀Még el sem kezdődött, de már bírózol... 😊GO JAX!!Ez alapján a PI alapján a bíró bácsik is így gondolják.
Stoki
Szokol
Stoki
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Következő negyed elején visszaadjuk. Annyira bizonytalan az offense, hogy jön a pick…de ha mégse akkor is már csak két ostoba játék marad ebben a drive-ban. És hihetetlen, hogy a jatékosok még védik ezt a faszt. Bár nem nagyon van veszélyben az offense jatékosok egészsége…
több mint 1 éve
Még el sem kezdődött, de már bírózol... 😊GO JAX!!Ez alapján a PI alapján a bíró bácsik is így gondolják.
Stoki
Szokol
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Hihetetlen hogy mindig valami mák meccsbe hozza a Steelerst.Ja, hogy a labdaszerzés az mák! De jó hogy itt vagy és elmondod nekünk 🤣
KeyG
több mint 1 éve
Hihetetlen hogy mindig valami mák meccsbe hozza a Steelerst.Mák?? Dupla linebacker dinamit! 😊
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Hihetetlen hogy mindig valami mák meccsbe hozza a Steelerst.
több mint 1 éve
Szegény irányító, bántották...
több mint 1 éve
Kampman
28 290
nalatok megy rendesen a dazn-ben a gamepass? barmikor belepek 13:22-tol adjanekem jó
oleewear
több mint 1 éve
oleewear
225
nalatok megy rendesen a dazn-ben a gamepass? barmikor belepek 13:22-tol adja
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Ez pont olyan szörnyű, mint amit vártunk…
több mint 1 éve
3 darab three and outtal kezdtünk. Mennyi a rekord? 😀
több mint 1 éve
Izgi meccs, eddig jobbak vagyunk.
több mint 1 éve
McManusnak elég aktív napja lesz ma.