Pittsburgh Steelers - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Az ünneplésen hangosan felröhögtem megint! 😀gamepass-en levagtak. mi volt?
geleven
több mint 6 éve
Eddig azt hittem, hogy Rowe a legszarabb ma..Nem..Gilmore..És ki is használják..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
geleven
136
Az ünneplésen hangosan felröhögtem megint! 😀
több mint 6 éve
Spy
2 337
Azért szurkoltam neki már
több mint 6 éve
Kell a tökömnek a Burfict Karma póló. Ez kell....
több mint 6 éve
Csigu
24
Egykezeeeeeees!!!!!!!!!
több mint 6 éve
Spy
2 337
Bryant!
több mint 6 éve
xtaki
3 441
aztakurva 😊
több mint 6 éve
Üdv!Ilyen rohadt fos 3rd down védekezést nem látott az ég! Nem tudunk egy rohadt támadás megfogni! Gilmoret is szopatják azért😕
több mint 6 éve
Wow, Bryant. Erre még Kobe is csettintett .
több mint 6 éve
Jézusom! Az aztán elkapás 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Huzat
10
AB nélkül is verhető a NE.Ezt a meccset a védelem húzhatja be, ha Bradyt lent tudják tartani a gyepről.
Jobbulást Brown!
A SB-on összefutunk! 😉
Idén SB 😉
több mint 6 éve
Spy
2 337
végülis szoros...eddig jó...
több mint 6 éve
Ő csak december AFC legjobb támadója jelölt. 😊Miért? Bortles egészséges!Antonio Brown, after being examined in the medical tent, is taken to the Steelers' locker room. Wasn't putting any weight on his left leg.Rájár nagyon a rúd mostanság az MVP jelöltekre.
kyobalu
iktriad
mustaine
több mint 6 éve
geleven
136
#84 Antonio Brown sustained a left calf injury. His return is questionable to tonight's game.
több mint 6 éve
xtaki
3 441
milyen hosszuak voltak a drive-ok?
több mint 6 éve
Vaspor
83
Ok, így szar lehet nézni... de tényleg lapozzunk. 😊Senki se mentegette..De ha ő dolgozik a testével, méretével az OPI..Ha rajta dolgoznak szabálytalanul, azt 10 esetből 8x semmi.. Ha szerinted ez korrekt akkor lapozzunk..ez a siras...oldja meg. a holding is ott van a falembereken, de meg kell oldani, mert csak minden 20-at dobjak be.Nem sírásról van szó..Csak mindenki megdöbben, ha elszakad néha a cérna..Pedig szabályosan nem lehet nagyon fogni..A bírókon kívül ezt mindenki észreveszi..Hollisternél előbb volt lökés, mint ahogy a labda odaért volna..Gronk ellen meg nem tudom, mikor fognak 1x védelmi hibát dobni..sirj...sirj meg
kyobalu
xtaki
kyobalu
es arra amit csinalt nincs magyarazat, illetve elnezes!
xtaki
kyobalu
több mint 6 éve
Nincs igazság, hogy Brown kiesett 😕 Így azért sokkal könnyebb a Patsnek
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
vádlizúzódás csak, nem súlyos a sérülés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Senki se mentegette..De ha ő dolgozik a testével, méretével az OPI..Ha rajta dolgoznak szabálytalanul, azt 10 esetből 8x semmi.. Ha szerinted ez korrekt akkor lapozzunk..ez a siras...oldja meg. a holding is ott van a falembereken, de meg kell oldani, mert csak minden 20-at dobjak be.Nem sírásról van szó..Csak mindenki megdöbben, ha elszakad néha a cérna..Pedig szabályosan nem lehet nagyon fogni..A bírókon kívül ezt mindenki észreveszi..Hollisternél előbb volt lökés, mint ahogy a labda odaért volna..Gronk ellen meg nem tudom, mikor fognak 1x védelmi hibát dobni..sirj...sirj meg
kyobalu
xtaki
kyobalu
es arra amit csinalt nincs magyarazat, illetve elnezes!
xtaki
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
elvileg vádliJah.. 😕 De most azt mondták be, hogy kérdéses a visszatérése..Úgyhogy még bármi lehet..Mondjuk hülyék, ha azzal a bokával visszaengedik..Antonio Brown, after being examined in the medical tent, is taken to the Steelers' locker room. Wasn't putting any weight on his left leg.Rájár nagyon a rúd mostanság az MVP jelöltekre.
kyobalu
iktriad
kyobalu
több mint 6 éve
Jah.. 😕 De most azt mondták be, hogy kérdéses a visszatérése..Úgyhogy még bármi lehet..Mondjuk hülyék, ha azzal a bokával visszaengedik..Antonio Brown, after being examined in the medical tent, is taken to the Steelers' locker room. Wasn't putting any weight on his left leg.Rájár nagyon a rúd mostanság az MVP jelöltekre.
kyobalu
iktriad
Ward egy paraszt.. 😉