NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 562
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
RedZone Week 17
több mint 4 éve
meme
2 102
nem néztem el, csak belenéznék! Nagyon köszönöm 😊sziasztok! tudnátok segíteni abban hogy a peach bowl-t hol tudnám megnézni? KösziRemélem nem nézted el egy nappal a kezdést, de tessék
meme
youtu.be/NIPKM22VkXU
r.baggio
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
sziasztok! tudnátok segíteni abban hogy a peach bowl-t hol tudnám megnézni? KösziRemélem nem nézted el egy nappal a kezdést, de tessék
meme
youtu.be/NIPKM22VkXU
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
meme
2 102
sziasztok! tudnátok segíteni abban hogy a peach bowl-t hol tudnám megnézni? Köszi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
Fitzmagic 😊:€😊
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
jets billsbe belenézek igy 3-0 nál, vlsz érik a pont arra felé
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
fitzmagic 😊
több mint 4 éve
Én ezt most nemcsak a 7 órásra értem, úgy az egészre. De ez csak érzés, tényekkel nem tudom alàtámasztani. Ezért írtam, szubjektív 😛 De a család most lent rokonnàl így nyugiba lehet NFL maraton 😀szerintem az utóbbi években is ilyen lagymatag volt a 7 órás felhozatalgondolom a következő sávban többen jönnek majd ide (?) 😀Nem lenne a mi meccsünknek tétje, azt mondanám ilyen "érdektelen" hangulattalan utolsó fordulóra nem is emlékszem. De ez lehet, csak szubjektív 😊
Löfli
dande
Löfli
több mint 4 éve
szerintem az utóbbi években is ilyen lagymatag volt a 7 órás felhozatalgondolom a következő sávban többen jönnek majd ide (?) 😀Nem lenne a mi meccsünknek tétje, azt mondanám ilyen "érdektelen" hangulattalan utolsó fordulóra nem is emlékszem. De ez lehet, csak szubjektív 😊
Löfli
dande
több mint 4 éve
gondolom a következő sávban többen jönnek majd ide (?) 😀Nem lenne a mi meccsünknek tétje, azt mondanám ilyen "érdektelen" hangulattalan utolsó fordulóra nem is emlékszem. De ez lehet, csak szubjektív 😊
Löfli
több mint 4 éve
gondolom a következő sávban többen jönnek majd ide (?) 😀
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
hajrá