San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 7 éve
nincs mit tenni, nem tudunk játszani egy ekkora QB fenomén ellen
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
eeez jóóó! 😊 viszont ha jól sejtem, akkor a közös magyar drukkerfotózáson nem futottunk össze...?Abban a sorban ültem, mint őkL21 szektor, hááát a végén már azért ők is eléggé elkeseredtek... de az ARI tetkomat azért lelkesen lefotózták 😀L szektorban? ők voltak akik a végén is "bíztatták" a csapatot?nekem csak ehte arizonai drukkerek jutottak 😉 jobb felső sarok 😊ASSZTAQQQVA!!! 😊 nemsámli!!!Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
lazars
Cardinalis
bowl.hu/forum/nfl-csapatforumok/arizona-cardinals/1680483
Cardinalis
lazars
Cardinalis
lazars
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Valaki húzza már be a féket Adrian kerekes székén, igen csak megindult az öreg
több mint 7 éve
lazars
86
Abban a sorban ültem, mint őkL21 szektor, hááát a végén már azért ők is eléggé elkeseredtek... de az ARI tetkomat azért lelkesen lefotózták 😀L szektorban? ők voltak akik a végén is "bíztatták" a csapatot?nekem csak ehte arizonai drukkerek jutottak 😉 jobb felső sarok 😊ASSZTAQQQVA!!! 😊 nemsámli!!!Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
lazars
Cardinalis
Cardinalis
lazars
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
L21 szektor, hááát a végén már azért ők is eléggé elkeseredtek... de az ARI tetkomat azért lelkesen lefotózták 😀L szektorban? ők voltak akik a végén is "bíztatták" a csapatot?nekem csak ehte arizonai drukkerek jutottak 😉 jobb felső sarok 😊ASSZTAQQQVA!!! 😊 nemsámli!!!Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
lazars
Cardinalis
Cardinalis
lazars
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
lazars
86
L szektorban? ők voltak akik a végén is "bíztatták" a csapatot?nekem csak ehte arizonai drukkerek jutottak 😉 jobb felső sarok 😊ASSZTAQQQVA!!! 😊 nemsámli!!!Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
lazars
Cardinalis
Cardinalis
több mint 7 éve
van rá esély hogy ma Shani megtalálja a padon a g pontját. vagy esélytelen jimmy g játéka?
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
nekem csak ehte arizonai drukkerek jutottak 😉 jobb felső sarok 😊ASSZTAQQQVA!!! 😊 nemsámli!!!Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
lazars
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Nézzük pozitívan, már nullára nem kapunk ki 😀
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
ASSZTAQQQVA!!! 😊 nemsámli!!!Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
lazars
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
lazars
86
Igen, köszi 😊Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???PP el volt kicsit varazsolodvaMatyié volt
silent7939
lazars
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
PP el volt kicsit varazsolodva
több mint 7 éve
szerencsés aluldobása volt ez Goodwinnek
több mint 7 éve
CJB mit össze szerencsétlenkedik ma....de nincs OL baze 😀
Alabama Niners
több mint 7 éve
Kenny91
321
A támadók dominálnak mindkét csapatnál. nem bírnak egymással 😛
több mint 7 éve
csak bizonyítani akar Galoppozó előtt. Hogy ő nem konkurencia számára... viszont a védelem kezd alakulni a kezdeti betli ellenéreCJB mit össze szerencsétlenkedik ma....akárcsak Hoyert látnám megtestesülni 😀
Alabama Niners
Kenny91
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
kellemes field pozíció... minimum FG kell...ahhoz azért kéne pár first down...
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Kenny91
321
CJB mit össze szerencsétlenkedik ma....akárcsak Hoyert látnám megtestesülni 😀
Alabama Niners
több mint 7 éve
CJB mit össze szerencsétlenkedik ma....
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788