San Francisco 49ers - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Hát, nem is tudom mit kívánjak a 49ers drukkereknek. Jobb évet jövőre!
több mint 6 éve
Megint gyenge a Rams D futás ellen.
több mint 6 éve
...akkor majd draftoljuk Tua Tagovailoa-t a 2020-as drafton 1/1-re és megoldódnak a problémáink....továbbá akkor Staley pótlása sem lesz akkora, gond, mert Tua bal kezes és jobb takliban ott van MekkGlincsi.Alapvetően én inkább Jimmy G miatt aggódom,finoman fogalmazva sem volt meggyőző,egy súlyos sérülésnek soha nincs pozitív hatása...ha ő nem válik,be akkor borul mindenÉn sem pánikolok.Mondjuk ez azért benne van egy olyan átalakuló csapatnál,mint a miénk.A lényeg,hogy vannak bizakodásra okot adó jelek,szerintem ezt a hullámzást szerintem az okozza,hogy a keretünkben is elég nagy a szórás,pár poszton már nagyon jól állunk,de vannak lyukak,ahol meg a liga legrosszabbjai között vagyunk.na ez pofás drive volt, tömni kéne Kittle-tNa ez a kérdés. Egyik drive iĺyen, aztán meg homály. Akkor mi az igazi 9res?
petey
szaszia
Lehet hülyén hangzik egy ilyen meccsen és egy ilyen szezon közben,de látszik azért az építkezés,lépegetünk előre,csak lassan.
Oregon88
McVay meg beletette a seggét a jóba pl.
petey
Pedig a következő szezonban már lehetne bízni,még viszonylag sok helyünk lesz a sapka alatt és szerintem draftolni sem draftoltunk rosszul mostanában.Talán az okozhat még gondot,hogy a FA piacon egy újabb rossz szezon után megint nem lesz túl jó a pozíciónk.
Oregon88
😊
Szerkesztette: Alabama Niners
több mint 6 éve
Oregon88
423
Alapvetően én inkább Jimmy G miatt aggódom,finoman fogalmazva sem volt meggyőző,egy súlyos sérülésnek soha nincs pozitív hatása...ha ő nem válik,be akkor borul mindenÉn sem pánikolok.Mondjuk ez azért benne van egy olyan átalakuló csapatnál,mint a miénk.A lényeg,hogy vannak bizakodásra okot adó jelek,szerintem ezt a hullámzást szerintem az okozza,hogy a keretünkben is elég nagy a szórás,pár poszton már nagyon jól állunk,de vannak lyukak,ahol meg a liga legrosszabbjai között vagyunk.na ez pofás drive volt, tömni kéne Kittle-tNa ez a kérdés. Egyik drive iĺyen, aztán meg homály. Akkor mi az igazi 9res?
petey
szaszia
Lehet hülyén hangzik egy ilyen meccsen és egy ilyen szezon közben,de látszik azért az építkezés,lépegetünk előre,csak lassan.
Oregon88
petey
Pedig a következő szezonban már lehetne bízni,még viszonylag sok helyünk lesz a sapka alatt és szerintem draftolni sem draftoltunk rosszul mostanában.Talán az okozhat még gondot,hogy a FA piacon egy újabb rossz szezon után megint nem lesz túl jó a pozíciónk.
több mint 6 éve
Én sem pánikolok.Mondjuk ez azért benne van egy olyan átalakuló csapatnál,mint a miénk.A lényeg,hogy vannak bizakodásra okot adó jelek,szerintem ezt a hullámzást szerintem az okozza,hogy a keretünkben is elég nagy a szórás,pár poszton már nagyon jól állunk,de vannak lyukak,ahol meg a liga legrosszabbjai között vagyunk.na ez pofás drive volt, tömni kéne Kittle-tNa ez a kérdés. Egyik drive iĺyen, aztán meg homály. Akkor mi az igazi 9res?
petey
szaszia
Oregon88
több mint 6 éve
Oregon88
423
Mondjuk ez azért benne van egy olyan átalakuló csapatnál,mint a miénk.A lényeg,hogy vannak bizakodásra okot adó jelek,szerintem ezt a hullámzást szerintem az okozza,hogy a keretünkben is elég nagy a szórás,pár poszton már nagyon jól állunk,de vannak lyukak,ahol meg a liga legrosszabbjai között vagyunk.na ez pofás drive volt, tömni kéne Kittle-tNa ez a kérdés. Egyik drive iĺyen, aztán meg homály. Akkor mi az igazi 9res?
petey
szaszia
több mint 6 éve
Oregon88
423
na ez pofás drive volt, tömni kéne Kittle-tEgyértelműen ő a szezon eddig legnagyobb pozitívuma
petey
több mint 6 éve
na ez pofás drive volt, tömni kéne Kittle-tNa ez a kérdés. Egyik drive iĺyen, aztán meg homály. Akkor mi az igazi 9res?
petey
több mint 6 éve
Azert az a par ev egyutt CJel sokat szamit
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Ez szerintem is TD volt.
több mint 6 éve
Ez TD.
több mint 6 éve
Egy szarra szopott meccsen azert megkuzdunk Breida szetonendingjeert! Miert kell legyilkoltatni?
több mint 6 éve
Ja. En is igy gondolomEz kezd megalazo lenni. Kivancsi leszek a meccs utan FO tesz e vmit? Salah?Nem tesz. Csukott szemmel nyomjuk le a szezont, ráfogva Jimmyre. Már a jövő évre gondolnak, az ideit elengedték.
diverdoc
szaszia
több mint 6 éve
Ez kezd megalazo lenni. Kivancsi leszek a meccs utan FO tesz e vmit? Salah?Nem tesz. Csukott szemmel nyomjuk le a szezont, ráfogva Jimmyre. Már a jövő évre gondolnak, az ideit elengedték.
diverdoc
több mint 6 éve
petey, idézlek a Rams topikból:nem tudok nevetni
ki sem érünk már vezettek 14-0-raNos, kiértetek már?
petey
Pizsama
több mint 6 éve
Ez kezd megalazo lenni. Kivancsi leszek a meccs utan FO tesz e vmit? Salah?
több mint 6 éve
petey, idézlek a Rams topikból:ki sem érünk már vezettek 14-0-raNos, kiértetek már?
petey
több mint 6 éve
A védelemben vannak iszonyatos lyukak, ez tény. De Jimmy és McKinnon sokkal nagyobb stabilitást adna a csapatnak. Jimmy-nek vannak olyan tulajdonságai amiket nem tudsz tanítani.Úgy értem, tényleg csak egy QB-ra vagytok egy jó csapattól? Vagy JimmyG jelenléte olyan pluszt jelentene az egész csapatnak, amitől mindenki többet hozna ki magából? Vagy hiába lenne meg a kezdő QB-tek, akkor is túl sok probléma van egyes csapategységekkel, és nem lenne sokkal jobb a csapat?A kérdés, hogy JimmyG-vel mennyire lennétek jobbak?fölösleges ez a kérdés. ha nálatok kiesne Goff és Gurley mit mondanál?
Pizsama
petey
Pizsama
több mint 6 éve
Úgy értem, tényleg csak egy QB-ra vagytok egy jó csapattól? Vagy JimmyG jelenléte olyan pluszt jelentene az egész csapatnak, amitől mindenki többet hozna ki magából? Vagy hiába lenne meg a kezdő QB-tek, akkor is túl sok probléma van egyes csapategységekkel, és nem lenne sokkal jobb a csapat?A kérdés, hogy JimmyG-vel mennyire lennétek jobbak?fölösleges ez a kérdés. ha nálatok kiesne Goff és Gurley mit mondanál?
Pizsama
petey
Szerkesztette: Pizsama
több mint 6 éve
Anyám! Ez így 50-0 lesz?