San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Lassan de biztosan befejezted végre.Lassan de biztosan behúztuk a meccset, jöhet a Detroit. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
Wehttam
100
Lassan de biztosan behúztuk a meccset, jöhet a Detroit. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
Viszlát jövőre!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
hát szar meccs volt, de legalább jól szórakoztattuk egymást, maradjon ilyen jövőre is. pacsi az uraknak, jövőre ütközünk.
több mint 7 éve
nem kívánok sok sikert, csak gyors kiesést a PO-ból, mert olyan szimpatikusak vagytok 😊
több mint 7 éve
Hát már ti sem kedveltek bennünket? De kár!olyan szimpatikus csapat vagytok, mindenki kedvenceaz Szíhóx kicsit túltolta a kokszot, egyfolytában izmoznakNálunk minden második játékos birkózó volt. Mit vártál?
Alabama Niners
BigBaltazar
Alabama Niners
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Ez már csak ilyen, nem játszhat mindenki a ninersbenolyan szimpatikus csapat vagytok, mindenki kedvenceaz Szíhóx kicsit túltolta a kokszot, egyfolytában izmoznakNálunk minden második játékos birkózó volt. Mit vártál?
Alabama Niners
BigBaltazar
Alabama Niners
több mint 7 éve
Wehttam
100
A Dallas szerintem kikap az Atlantától. Majd meglátjuk...Atl haza megy. Pecc megy a SBba meg a Cowboys.Szerintem az ATL megy a SB-baoksa, amúgy őket mondtam volna hogy van esély ellenükakkor 3. seed hogy nyert Atlanta ugye?Ha nyerünk, akkor igen.
petey
Wehttam
petey
Wehttam
Coolearie
több mint 7 éve
olyan szimpatikus csapat vagytok, mindenki kedvenceaz Szíhóx kicsit túltolta a kokszot, egyfolytában izmoznakNálunk minden második játékos birkózó volt. Mit vártál?
Alabama Niners
BigBaltazar
több mint 7 éve
Barátságos Fradi.Újpest lett a végére.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
az Szíhóx kicsit túltolta a kokszot, egyfolytában izmoznakNálunk minden második játékos birkózó volt. Mit vártál?
Alabama Niners
több mint 7 éve
lol de komolyan egy backup QB ellen be van fosva a DC-nk 😀 ez mi?
több mint 7 éve
Atl haza megy. Pecc megy a SBba meg a Cowboys.Szerintem az ATL megy a SB-baoksa, amúgy őket mondtam volna hogy van esély ellenükakkor 3. seed hogy nyert Atlanta ugye?Ha nyerünk, akkor igen.
petey
Wehttam
petey
Wehttam
több mint 7 éve
az Szíhóx kicsit túltolta a kokszot, egyfolytában izmoznak
több mint 7 éve
Wehttam
100
Szerintem az ATL megy a SB-baoksa, amúgy őket mondtam volna hogy van esély ellenükakkor 3. seed hogy nyert Atlanta ugye?Ha nyerünk, akkor igen.
petey
Wehttam
petey
több mint 7 éve
oksa, amúgy őket mondtam volna hogy van esély ellenükakkor 3. seed hogy nyert Atlanta ugye?Ha nyerünk, akkor igen.
petey
Wehttam
több mint 7 éve
Most vagyunk bajban am. Nincs Baalke, ki fog így nekünk ACL szakadásos játékost hozni?
több mint 7 éve
Micsoda Steaua Dinamó Bukuresti párbaj alakult ki 😊Bukurest 😂😂
Alabama Niners
több mint 7 éve
nem kell fentmaradni a Pacskersz-Lájonszra legalábbSzerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?WAS kiszállt.
Wehttam
Wehttam
több mint 7 éve
Wehttam
100
Szerintetek kivel (WAS/DET/GB/NYG) lenne jobb WC meccset játszani otthon?WAS kiszállt.
Wehttam
több mint 7 éve
Micsoda Steaua Dinamó Bukuresti párbaj alakult ki 😊