NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
26
11
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
22
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
Seattle Seahawks - Carolina Panthers
több mint 1 éve
12th member
1 053
Eddig a driveig az a benyomasom volt h ma jo a futas vedelem erre gyakorlatilag atfutnak rajtunk…
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Ma este jobban kiégtem ezen a meccsen, mint RW októberre.Kikapunk Sam Darnoldtól bazdki.
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
"I see ghosts!" 😀
több mint 1 éve
Ezt meg kellett volna futniaBarton legyalulta volna. Be kellett volna rúgni a FG-t, Darnold nem fog ilyen szituban TD-t passzolni
Gorro
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Toto21
5 952
Jo lett volna a 3 pont is. Nehogy ezen muljon az egesz
több mint 1 éve
JMD vereségét Saturdaytől nem lehet alulmúlni, nyugi.Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
Ugyanitt jól látom hogy Hendonak összejött a második NFL pickje? Az elsőt még az 1. NFL meccsén szerezte nálunk. Több mint 2 éve... #egyperkilenc
több mint 1 éve
onDier
810
Azért ez milyen elkapás volt már.... 😀Terd boka csuklo kozben bukfenc, mar csak az kellett volna h egy kutya fusson rajta kozben 😂
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
12th member
1 053
Wow ez mivolt😀Carroll mindfuck challenge a meccsen pipa
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Azért ez milyen elkapás volt már.... 😀
több mint 1 éve
12th member
1 053
Na vissza a meccs eleji formahoz nehogy elkezdjunk dominalni…😀
több mint 1 éve
Nem ertem h ezt miert nem futotta meg biztosra ink Darnold…Vagy dobta meg a biztos 1st down checkdownt.
onDier
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
onDier
810
Nem ertem h ezt miert nem futotta meg biztosra ink Darnold…
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
1 liter Monster után nekem is. 😀Na akkor 2.felido elejen lehet tamadni a vezetesert eleg elonyt adtunk…😀Igen, én is pont erre gondoltam. A vérnyomásom már megfelelő, most jön a lazazas
12th member
MightHunter
több mint 1 éve
MightHunter
403
Na akkor 2.felido elejen lehet tamadni a vezetesert eleg elonyt adtunk…😀Igen, én is pont erre gondoltam. A vérnyomásom már megfelelő, most jön a lazazas
12th member
több mint 1 éve
12th member
1 053
Na akkor 2.felido elejen lehet tamadni a vezetesert eleg elonyt adtunk…😀
több mint 1 éve
MightHunter
403
Ja és akkor Kittle ellenünk elemében szokott lenniScreeneket es szelsofutasaikat mar elore varom…😀Ha meg szárazon, meg mcaffry-vel beduplazzaMajd nezzetek meg, hogy ez a Purdy gyerek hogy fogja szarazon s*ggbetoszni az egesz vedelmetKb mint mult heten de akkor meg ra lehetett fogni hogy a Rams mumus…Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
12th member
funkyparduc
MightHunter
12th member
több mint 1 éve
12th member
1 053
Screeneket es szelsofutasaikat mar elore varom…😀Ha meg szárazon, meg mcaffry-vel beduplazzaMajd nezzetek meg, hogy ez a Purdy gyerek hogy fogja szarazon s*ggbetoszni az egesz vedelmetKb mint mult heten de akkor meg ra lehetett fogni hogy a Rams mumus…Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
12th member
funkyparduc
MightHunter
több mint 1 éve
MightHunter
403
Ha meg szárazon, meg mcaffry-vel beduplazzaMajd nezzetek meg, hogy ez a Purdy gyerek hogy fogja szarazon s*ggbetoszni az egesz vedelmetKb mint mult heten de akkor meg ra lehetett fogni hogy a Rams mumus…Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
12th member
funkyparduc
több mint 1 éve
12th member
1 053
Tampa Munchenbe volt es kb hajnalba kellett jatszaniuk, a Raidersre nincs mentseg😀😀És előtte egy raiders meg egy tampa? Azért ott az egyiket illett volna megnyerniKb mint mult heten de akkor meg ra lehetett fogni hogy a Rams mumus…Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
12th member
MightHunter
több mint 1 éve
MightHunter
403
És az egészben a legrosszabb hogy a frisco meg nullaz, hogy baszna meg
több mint 1 éve
Majd nezzetek meg, hogy ez a Purdy gyerek hogy fogja szarazon s*ggbetoszni az egesz vedelmetKb mint mult heten de akkor meg ra lehetett fogni hogy a Rams mumus…Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
12th member
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
MightHunter
403
És előtte egy raiders meg egy tampa? Azért ott az egyiket illett volna megnyerniKb mint mult heten de akkor meg ra lehetett fogni hogy a Rams mumus…Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
12th member
több mint 1 éve
12th member
1 053
Kb mint mult heten de akkor meg ra lehetett fogni hogy a Rams mumus…Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc