Seattle Seahawks - Green Bay Packers
6 napja
Rubens
838
Miért kell izgulnom egy agyonnyert meccsen???Mrrt GB fun vagy/vagyunk... itt soha semmi nem sima 😊
nagylaza, főpohárnok
6 napja
ki fogunk kapni és meg is érdemeljükNe csináld már, akkor szétverem a lakást, és azt nem szeretném.
Tactful Cactus
6 napja
Miért kell izgulnom egy agyonnyert meccsen???
6 napja
nando89
3 931
Kezdem elhinni h 16 év után ujra nyerünk Seatlelben.Bocs nem ide ,..tul sokszor láttam ami most történik.
nando89
6 napja
Rubens
838
Kibaszott botrány az egész második félidő...
6 napja
Tactful Cactus
13 985
Túl egyszerű lett volna. Kell a balfaszkodás, ez a pálya megkívánja.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Esettanulmányunk címe: Hogyan kell visszahozni az ellenfelet a meccsbe?
6 napja
Na nem kéne hátradőlni
6 napja
Tactful Cactus
13 985
Stop the count.Harom. Mondom en.Na most mar ketto. Kiegett.Ja, amit Romeo elnézett.Ha Love ezt a meccset is lehozza INT nélkül, akkor ezt már tendenciának tekintem.🙂Tovabbra is egy rossz passza van, ha minden igaz
nagylaza, főpohárnok
casaubon
Tactful Cactus
casaubon
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
nando89
3 931
Egy Howel Pick jöhetne X-nek rég volt már neki
6 napja
Tactful Cactus
13 985
Lazán elcseszett passz után fumble. Akkor jó van.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Jól van. Kezdődik...
6 napja
casaubon
2 544
Jacobs is mar ugy gondolta, vege a meccsnek
6 napja
casaubon
2 544
Harom. Mondom en.Na most mar ketto. Kiegett.Ja, amit Romeo elnézett.Ha Love ezt a meccset is lehozza INT nélkül, akkor ezt már tendenciának tekintem.🙂Tovabbra is egy rossz passza van, ha minden igaz
nagylaza, főpohárnok
casaubon
Tactful Cactus
casaubon
6 napja
Három...Na most mar ketto. Kiegett.Ja, amit Romeo elnézett.Ha Love ezt a meccset is lehozza INT nélkül, akkor ezt már tendenciának tekintem.🙂Tovabbra is egy rossz passza van, ha minden igaz
nagylaza, főpohárnok
casaubon
Tactful Cactus
casaubon
6 napja
Az RZ-ben is próbálkoztunk vele.El kéne engedni a bohóckodást ezzel a beugratással, eddig egyszer jött össze az egész szezonban.Ez inkabb a delayre ment, hogy nagyobb hely legyen puntolni, vagyis vesziteni nem tudsz vele (hacsak nem hulye a center es feladja a labdat, asszem tavaly volt egy ilyen valamelyik csapatnal). Ezeket amugy a masik csapat helyeben mindig decline-olnam
nagylaza, főpohárnok
casaubon
6 napja
casaubon
2 544
El kéne engedni a bohóckodást ezzel a beugratással, eddig egyszer jött össze az egész szezonban.Ez inkabb a delayre ment, hogy nagyobb hely legyen puntolni, vagyis vesziteni nem tudsz vele (hacsak nem hulye a center es feladja a labdat, asszem tavaly volt egy ilyen valamelyik csapatnal). Ezeket amugy a masik csapat helyeben mindig decline-olnam
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Kezdem elhinni h 16 év után ujra nyerünk Seatlelben.Csúnya lenne, ha nem.
nando89
6 napja
casaubon
2 544
Na most mar ketto. Kiegett.Ja, amit Romeo elnézett.Ha Love ezt a meccset is lehozza INT nélkül, akkor ezt már tendenciának tekintem.🙂Tovabbra is egy rossz passza van, ha minden igaz
nagylaza, főpohárnok
casaubon
Tactful Cactus
6 napja
El kéne engedni a bohóckodást ezzel a beugratással, eddig egyszer jött össze az egész szezonban.
6 napja
nando89
3 931
Kezdem elhinni h 16 év után ujra nyerünk Seatlelben.
6 napja
Tactful Cactus
13 985
Ja, amit Romeo elnézett.Ha Love ezt a meccset is lehozza INT nélkül, akkor ezt már tendenciának tekintem.🙂Tovabbra is egy rossz passza van, ha minden igaz
nagylaza, főpohárnok
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!