Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
1 napja
Es nem adjak Rivers kezebe a labdat harmadikra. Hat ez vicc. Steichen a fszomat beled.Azért ő nem a prime time Peyton vagy Luck.
Stez
1 napja
Es nem adjak Rivers kezebe a labdat harmadikra. Hat ez vicc. Steichen a fszomat beled.Hosszú távon terveznek vele. Nem akarják, hogy kiégjen idejekorán.
Stez
1 napja
Es nem adjak Rivers kezebe a labdat harmadikra. Hat ez vicc. Steichen a fszomat beled.
1 napja
Fake nél nem vagy rosszabb.. xD Lehagyott xDDe ő Fake, én meg az eredti vagyok. 😀
Stev85
1 napja
Fake nél nem vagy rosszabb.. xD Lehagyott xDDe senki se jinxel úgy, mint én. 😀 Igaz én most nem is mondok semmit. Túl nagy a tét.Állj már le. Elég 1 Yinxelő károgó az a pozivio foglalt.😂😂 nem fogjukNem gondoltam volna, hogy harom ponton tudjuk tartani oket. Nem fogjuk, de konkretan lesz sanszunk megnyerni a meccset.Rivers elviszi FG-ig
Stez
funkyparduc
Bence94
Stev85
iktriad
1 napja
Most vagyok ott, hogy azt mondom, nem fogjuk elvinni fg tavig, de meg csak nem is Rivers miatt, hanem mert olyan hulladek hivasok lesznek megint. Meg a ket kiserletbol futtat egyet ket yardert Steichen, vagy egy ujabb lfsz screen, quick rb play, ilyesmit varok.
1 napja
De senki se jinxel úgy, mint én. 😀 Igaz én most nem is mondok semmit. Túl nagy a tét.Állj már le. Elég 1 Yinxelő károgó az a pozivio foglalt.😂😂 nem fogjukNem gondoltam volna, hogy harom ponton tudjuk tartani oket. Nem fogjuk, de konkretan lesz sanszunk megnyerni a meccset.Rivers elviszi FG-ig
Stez
funkyparduc
Bence94
Stev85
1 napja
Állj már le. Elég 1 Yinxelő károgó az a pozivio foglalt.😂😂 nem fogjukNem gondoltam volna, hogy harom ponton tudjuk tartani oket. Nem fogjuk, de konkretan lesz sanszunk megnyerni a meccset.Rivers elviszi FG-ig
Stez
funkyparduc
Bence94
1 napja
Jason Myers - Indianapolis Colts 15 - 13 Myers is tudja, hol kezdte a pályáját. 😀
1 napja
Sajnos nem fogja.Nem gondoltam volna, hogy harom ponton tudjuk tartani oket. Nem fogjuk, de konkretan lesz sanszunk megnyerni a meccset.Rivers elviszi FG-ig
Stez
funkyparduc
1 napja
😂😂 nem fogjukNem gondoltam volna, hogy harom ponton tudjuk tartani oket. Nem fogjuk, de konkretan lesz sanszunk megnyerni a meccset.Rivers elviszi FG-ig
Stez
funkyparduc
1 napja
Nem gondoltam volna, hogy harom ponton tudjuk tartani oket. Nem fogjuk, de konkretan lesz sanszunk megnyerni a meccset.Rivers elviszi FG-ig
Stez
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
Nem gondoltam volna, hogy harom ponton tudjuk tartani oket. Nem fogjuk, de konkretan lesz sanszunk megnyerni a meccset.
1 napja
Mind1, mi lesz, le a kalappal a vedelem elott, nem rajtuk mult.
1 napja
Nagyon kezd unalmassa valni, hogy a szezon masodik fele masszivan arrol szol, hogy minden meccs masodik felidejere totalisan kipukkad Steichen es nem egyszer konkretan kikapunk az egyugyu hivasai miatt. Mint ez a screen mar megint.
1 napja
A nem nagyon acélos PAss Rush remélem fellép most védekezésben..
1 napja
Azért ez a mai ST hagy maga után kívánni valót
1 napja
Nevetseges, hogy ilyen O play utan meg vezetunk/meccsben vagyunk…
1 napja
Kurva nevetseges, hogy mar megint a legfontosabb pillabatokban jonnek ezek a nevetseges hibak