Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
1 napja
a jaxet aláírom, de 20 ponton tartották a texanst a csaló gecikkel együtt. azt nem mondanám, hogy rajtuk ment el, nézd meg ehéten ellen mit gyaláztak össze. chiefs ellen is ők tartották meccsben a csapatot és a falcons utolsó harmadában is bőven hozzátették a magukétA Jax es a Texans ellen is olyan jatekokat nyeltek be, ami miatt boven lehetett mutogatni rajuk is.az elmúlt hónapban sok mindenkit kardélre lehetett hányni, de a védelmet pont nemA védelmünk azt sem tudta melyik rendezvényen van xD Erre Seattle fasle start xD Köszi xDDA vedelmunk valojaban alaz ma. Mintha vert ivott volna mindenki. Kerdeznem, hol volt ez a hozzaallas az elmult honapban. Ha egy 44 eves kube erkezese valt ki ilyet, akkor nagy baj volt viszont ott korabban
Stev85
Stez
fake.id
Stez
besírok xd
1 napja
Yep, Csak védjék a Tatát... MOndjuk beszarok nem sokkal idősebb mint én xDDD MEg nekem nincs 11 porontyom xDCsakaz O line maradjon egybe...Az mar most nudli, a jobb szelen is backup van asszem
Stev85
Stez
1 napja
komolyan nem hiszem el, hogy rivers dobál 2025-ben colts meccsen. életemben sok szürreális dolgot láttam már, de ez garantált top3 lesz életem végéigBennem még mindig él a Pagano éra egy két playe (Fakepunt a Pats ellen), meg egy Matt Hasselback meccs amin valami hasmenéssel játszott. 😀
fake.id
1 napja
Igen.. Travis, Braden Smith IRCsakaz O line maradjon egybe...Az mar most nudli, a jobb szelen is backup van asszem
Stev85
Stez
1 napja
Steichen remelem passzoltat Riversszel egy tdt
1 napja
Alig várom a Rivers TD-t
1 napja
Csakaz O line maradjon egybe...Az mar most nudli, a jobb szelen is backup van asszem
Stev85
1 napja
Most, amikor Trevornak karrier napja volt ( 6 TD, 5 passzolt, 1 futott)? 😀Mark Brunell átugorhatna Detroitból egy napraMust See TV!!! Nagy meccs lesz az a Colts- Jags 2 hét múlva.Olyan szép lesz, ha miután mindenki eltemette a Colts szezonját, megverik a Seahawkst Seattleben egy 44 éves QB-val. 😀Hallod... Nem b*szogatás.. Mi lesz akkor ha Riverssel megyünk PO ba? xD
iktriad
Stev85
iktriad
bobi0092
1 napja
Rivers lesz a comeback player of the year xd
1 napja
az nem segít, csak kiszáradsz tőle. alapítsd meg az antirivers dpk-tfosok islátom igazi pisztolypárbaj van itt 😀rivers az erejét későbbre tartogatja. lesz nemulass a jövő héten
petey
fake.id
petey
1 napja
Hianyoltam is Riverstol ezeket a 10-15 yardos passzokat. Oke, karban nincs ott, de remelem, lesz, mert amugy ha ezeket meg tudja dobni, tenyleg lehet keresnivalonk az utolso par hetben. 😃
1 napja
komolyan nem hiszem el, hogy rivers dobál 2025-ben colts meccsen. életemben sok szürreális dolgot láttam már, de ez garantált top3 lesz életem végéig
1 napja
Lesz mit helyretenni felidoben
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
fosok islátom igazi pisztolypárbaj van itt 😀rivers az erejét későbbre tartogatja. lesz nemulass a jövő héten
petey
fake.id
1 napja
A Jax es a Texans ellen is olyan jatekokat nyeltek be, ami miatt boven lehetett mutogatni rajuk is.az elmúlt hónapban sok mindenkit kardélre lehetett hányni, de a védelmet pont nemA védelmünk azt sem tudta melyik rendezvényen van xD Erre Seattle fasle start xD Köszi xDDA vedelmunk valojaban alaz ma. Mintha vert ivott volna mindenki. Kerdeznem, hol volt ez a hozzaallas az elmult honapban. Ha egy 44 eves kube erkezese valt ki ilyet, akkor nagy baj volt viszont ott korabban
Stev85
Stez
fake.id
1 napja
Na az első életerős passz is megérkezett
1 napja
Nem lehetne a 2. félidő pihenés nélkül menjen tovább??? Túl szép!!!
1 napja
Mark Brunell átugorhatna Detroitból egy napraMust See TV!!! Nagy meccs lesz az a Colts- Jags 2 hét múlva.Olyan szép lesz, ha miután mindenki eltemette a Colts szezonját, megverik a Seahawkst Seattleben egy 44 éves QB-val. 😀Hallod... Nem b*szogatás.. Mi lesz akkor ha Riverssel megyünk PO ba? xD
iktriad
Stev85
iktriad
1 napja
nesze neked ronáld mekdonáld, de elit védelmet raktál össze xd
1 napja
Olyan szép lesz, ha miután mindenki eltemette a Colts szezonját, megverik a Seahawkst Seattleben egy 44 éves QB-val. 😀belőled kiindulva nehogy szarul öregedjen ez a komment 😀
iktriad