Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
1 napja
Ez kurva nagy malac volt, hogy false start volt😂😂
1 napja
Tushpush-t mikor hivnak ra?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
Ezt még nem hallottamTöbbiek jobban tudják a szabályokat de szerintem 3. agyrázkodás élből IR.Wardról azt olvastam h a protokollon átesett, játszhatott volna akár, de a Colts döntött úgy h IRre kerüljön a 3. Agyrazkodasa utánIgen Souce Inactive Ward IRCB sorunk… 😬A három alap kezdőből már csak Kenny Moore van nem?
darwinbanaz
iktriad
Stev85
darwinbanaz
Stev85
1 napja
Mindket hiba nevetseges volt a tamadofaltol. Elfogadhatatlan.
1 napja
Ha így megy ez ma, lehet a Jets visszaadja a 2 első kört Riversért cserébe 😀 😀 😀 😀Hat igen, de ezert is imadjuk a palit.Es fellal es fut. ImadomAzt nem mondhatjuk rá nem akar bizonyitani még 44 évesen is.
Stez
Stev85
Stez
De Ballard elkéri a Jets saját első körét is mert master trader
Szerkesztette: bobi0092
1 napja
Többiek jobban tudják a szabályokat de szerintem 3. agyrázkodás élből IR.Wardról azt olvastam h a protokollon átesett, játszhatott volna akár, de a Colts döntött úgy h IRre kerüljön a 3. Agyrazkodasa utánIgen Souce Inactive Ward IRCB sorunk… 😬A három alap kezdőből már csak Kenny Moore van nem?
darwinbanaz
iktriad
Stev85
darwinbanaz
1 napja
Hat igen, de ezert is imadjuk a palit.Es fellal es fut. ImadomAzt nem mondhatjuk rá nem akar bizonyitani még 44 évesen is.
Stez
Stev85
1 napja
Wardról azt olvastam h a protokollon átesett, játszhatott volna akár, de a Colts döntött úgy h IRre kerüljön a 3. Agyrazkodasa utánIgen Souce Inactive Ward IRCB sorunk… 😬A három alap kezdőből már csak Kenny Moore van nem?
darwinbanaz
iktriad
Stev85
1 napja
Es fellal es fut. ImadomOriasi ez a meccs, barmi lesz a vege 😄
Stez
1 napja
Es fellal es fut. ImadomAzt nem mondhatjuk rá nem akar bizonyitani még 44 évesen is.
Stez
1 napja
Igen Souce Inactive Ward IRCB sorunk… 😬A három alap kezdőből már csak Kenny Moore van nem?
darwinbanaz
iktriad
1 napja
YupCB sorunk… 😬A három alap kezdőből már csak Kenny Moore van nem?
darwinbanaz
iktriad
1 napja
CB sorunk… 😬A három alap kezdőből már csak Kenny Moore van nem?
darwinbanaz
1 napja
Az eddigi szintet fix tudta vna Leonard hozni viszont ezt a magabiztosságot nem biztos 😀Azert harom incomplete passza is elkaphato volt Riversnek, mindharom 1st downt ert volna. Csak a szezon masodik feleben Warren es Pittman is nagyon visszaesett contested catchekben, egyedul Pierce kifejezetten jo ezekben. Marpedig Riversnel ez fontos, mindig is az 1v1 matchupokat kereste es kimeletlenul odadobta a labdat akkor is, ha nem szakadt el a tamado, mondvan, kapja el a labdat, ez a dolga.
darwinbanaz
1 napja
CB sorunk… 😬
1 napja
+-1 Nála mind1 xDnem 10 meg 1 unoka?Az eddigi szintet fix tudta vna Leonard hozni viszont ezt a magabiztosságot nem biztos 😀11 gyereke van, mitol feljen?
darwinbanaz
funkyparduc
Kampman
1 napja
Az eddigi szintet fix tudta vna Leonard hozni viszont ezt a magabiztosságot nem biztos 😀11 gyereke van, mitol feljen?
darwinbanaz
1 napja
Az eddigi szintet fix tudta vna Leonard hozni viszont ezt a magabiztosságot nem biztos 😀