Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
1 napja
Nagyon one read Rivers, konnyu olvasni. Ez sajnos nem lesz elkapas
1 napja
Kesleltetjuk a meszarlast😂
1 napja
Annyira remenytelenek ezek a kozepso futasok harmadikraInkább az a saját falemberén esik át xDDD
funkyparduc
1 napja
Eskuszom remelem Steichen valamikor behiv valami 30-40 yardos deep jatekot, latni akarom, el tud e dobni Rivers 20+ yardot. 🤣
1 napja
cfb 11ben nyertem heismant road to glory-ban az 5'8/400 triple option qbvalAmúgy tényleg van az egésznek egy ilyen Madden érzése amikor berakatod a rugót vagy a falembert QB pozícióbaSzerintem ha Rivers itt edzene rendesen nehany hetet, akkor azert lenne keresnivalonk par csapat ellen. De en elelvezek, barmit csinal Rivers. Csak ulok a tv elott es rohogok, akar jot passzol, akar rosszat. 🤣Papesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.Komolyan kérdezem: MIt csinálunk ha megcsináljuk vele a Playoffot? xDDD
Stez
Stev85
Stez
bobi0092
Szerkesztette: fake.id
1 napja
Annyira remenytelenek ezek a kozepso futasok harmadikra
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
Na, nem kiabalom el, de csoda, hogy 1 negyed utan meg nem vagyunk hatranyban🤣🤣
1 napja
Én is olyan nyugodtan nézem mint régen nem.. Csak sérülés ne legyen. Ennyi. Abból van elég.Szerintem ha Rivers itt edzene rendesen nehany hetet, akkor azert lenne keresnivalonk par csapat ellen. De en elelvezek, barmit csinal Rivers. Csak ulok a tv elott es rohogok, akar jot passzol, akar rosszat. 🤣Papesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.Komolyan kérdezem: MIt csinálunk ha megcsináljuk vele a Playoffot? xDDD
Stez
Stev85
Stez
1 napja
Amúgy tényleg van az egésznek egy ilyen Madden érzése amikor berakatod a rugót vagy a falembert QB pozícióbaSzerintem ha Rivers itt edzene rendesen nehany hetet, akkor azert lenne keresnivalonk par csapat ellen. De en elelvezek, barmit csinal Rivers. Csak ulok a tv elott es rohogok, akar jot passzol, akar rosszat. 🤣Papesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.Komolyan kérdezem: MIt csinálunk ha megcsináljuk vele a Playoffot? xDDD
Stez
Stev85
Stez
1 napja
Szerintem ha Rivers itt edzene rendesen nehany hetet, akkor azert lenne keresnivalonk par csapat ellen. De en elelvezek, barmit csinal Rivers. Csak ulok a tv elott es rohogok, akar jot passzol, akar rosszat. 🤣Papesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.Komolyan kérdezem: MIt csinálunk ha megcsináljuk vele a Playoffot? xDDD
Stez
Stev85
1 napja
nyerünk 4 meccset és a végén nagyot nevetünk a többi csapat balfékségénPapesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.Komolyan kérdezem: MIt csinálunk ha megcsináljuk vele a Playoffot? xDDD
Stez
Stev85
1 napja
Papesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.packers-broncos vagy lions-rams? nem tudják a casualek hol játsszák az igazi minőségi futballt
Stez
1 napja
Papesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.Komolyan kérdezem: MIt csinálunk ha megcsináljuk vele a Playoffot? xDDD
Stez
1 napja
Most hallottam hogy a RiversConstrunction Ltd munkagépe sajnos elvágta a stadion elektromos főbetápját és az NFL szabályai szerint a pálya alkalmatlan a játékra, ezért a jelenlegi eredménnyel véget ér a meccs.
1 napja
Papesz felrakta a kezdo pontokat a liga egyik legjobb csapata ellen, ebbol Colts Super Bowl lesz.
1 napja
már az első jt felé szálló labda úgy kacsázott a levegőben mint a rohadt életA labda alig ment el az elkapoig, olyan gyenge volt 😃🤣🤣🤣milyen minőségi dropback volt, beszarok xd
Hat geci oriasi ez a pali.
Stez
fake.id
Stez
most fogja grupe erőből mellédörrenteni
1 napja
A labda alig ment el az elkapoig, olyan gyenge volt 😃🤣🤣🤣milyen minőségi dropback volt, beszarok xd
Stez
fake.id
1 napja
🤣🤣🤣milyen minőségi dropback volt, beszarok xd
Stez
1 napja
Működő linket valaki légyszi! A lenti nálam nem megy.atde.top/football/see-seattle-seahawks-indianapolis-colts-3g5ng?l=1307205190
akdestroyer
Nekem ez megy