Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
1 napja
Működő linket valaki légyszi! A lenti nálam nem megy.streamed.pk
akdestroyer
1 napja
Csak azert tud futni JT, mert Rivers ennyire jol eladja a handoffot. URISTEN!MIndig is tudtam az átadás a lényeg nem az a sok futás.. xD Megvilágosodtam!!
Stez
1 napja
Csak azert tud futni JT, mert Rivers ennyire jol eladja a handoffot. URISTEN!
1 napja
Szerintem elfogytak a hívható playek már 😀 😀 😀
1 napja
meg, de mondtam neki, hogy december utolsó két hetében nem érek rá csak a meccsekre tudnék menni. úgyhogy inkább felhívta riverstValld be, hogy teged is megkeresett Ballard.Ma mindent melle fog dobni, de ha nem serul meg, jovo heten mar erezni fogja megint a jatek ritmusatén is érzem a játék ritmusát, csak 10 yardra nem tudom egy kézzel eldobni a labdát és 5'11/175 vagyok kis béllel és kb 5.5 alatt futnám a 40 yardot (utána meg nem kapnék levegőt 10 percig)
Stez
fake.id
Stez
1 napja
Hát eddig a nagypapi többet ment előre, mint Sammyboy.Hat ahol van epkezlab futojatek, ott azert konnyebb
Vitézlő Titoknok tomz
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
Hát eddig a nagypapi többet ment előre, mint Sammyboy.
1 napja
Szerintem Newton előtt az eljinxelésért Fixen.Valld be, hogy teged is megkeresett Ballard.Ma mindent melle fog dobni, de ha nem serul meg, jovo heten mar erezni fogja megint a jatek ritmusatén is érzem a játék ritmusát, csak 10 yardra nem tudom egy kézzel eldobni a labdát és 5'11/175 vagyok kis béllel és kb 5.5 alatt futnám a 40 yardot (utána meg nem kapnék levegőt 10 percig)
Stez
fake.id
Stez
1 napja
Valld be, hogy teged is megkeresett Ballard.Ma mindent melle fog dobni, de ha nem serul meg, jovo heten mar erezni fogja megint a jatek ritmusatén is érzem a játék ritmusát, csak 10 yardra nem tudom egy kézzel eldobni a labdát és 5'11/175 vagyok kis béllel és kb 5.5 alatt futnám a 40 yardot (utána meg nem kapnék levegőt 10 percig)
Stez
fake.id
1 napja
Ma mindent melle fog dobni, de ha nem serul meg, jovo heten mar erezni fogja megint a jatek ritmusatén is érzem a játék ritmusát, csak 10 yardra nem tudom egy kézzel eldobni a labdát és 5'11/175 vagyok kis béllel és kb 5.5 alatt futnám a 40 yardot (utána meg nem kapnék levegőt 10 percig)
Stez
1 napja
Hozzateszem, ez Warrene volt, nyilvan nehez elkapas, de pontos volt a labda.
1 napja
Ma mindent melle fog dobni, de ha nem serul meg, jovo heten mar erezni fogja megint a jatek ritmusat
1 napja
Taylornak mennyi eddig a top labdaerintese? Mert ma megdonti
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
sorgit már írtam hétközben clipboard tartónak. nallra nem is emlékeztem 🤣 de ilyen szar harmadik számú kutyaütők nem kellenekjövőre billy voleket is lekéne igazolniJim Sorgi és Craig Nall!
fake.id
Kampman
1 napja
Annyira szar, hogy imadomxD Nem megsértve és megbántva Leonardot nála csak jobb lehet...
Stez
1 napja
Az a jó, hogy simán falembernek is beállhat, hogy összezavarja a D#-t😊
1 napja
jövőre billy voleket is lekéne igazolni
1 napja
Sziasztok!Nem osztom. 😔
Rivers papát azért jó lenne megszorongatni. Go Hawks!
funkyparduc
1 napja
Na, gyerunk, nagypapi!😁
1 napja
Rivers első passza pick six lesz!livetv.sx/enx/eventinfo/325575821_seattle_indianapolis/
Löfli