Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
1 napja
Mondjuk Prattet sem ertem, mi a faszert kellett szereles kozben pofankurnia a tamadot, kockaztatva a flaget
1 napja
Na itt azért elmaradt egy flag..1 Nektek 1 nekünk, igen ez dobható lett volna.
12seattle
1 napja
Na itt azért elmaradt egy flag..Nem kicsi
12seattle
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
Ja igen, festo-mazolot el is felejtettem🤣🤣🤣 o azota chef lett, vagy valami ilyesmi lett a fine dining vilagaban🤣komolyan nem hiszem el, hogy rivers dobál 2025-ben colts meccsen. életemben sok szürreális dolgot láttam már, de ez garantált top3 lesz életem végéigJatszott nalunk Clipboard Jesus, Josh Freeman es Kerry Collins is🤣
fake.id
Bence94
bobi0092
1 napja
vele az a baj, hogy minden jó szerelésére jut egy missed tackle és egy olyan play, ahol fogalma sincs, hogy hol kellene lennie, meg egy, amikor tudja, csak nem ér oda.Franklin csuszott le Darnoldrol, meglepetes. Es ez pontokba fog kerulniEgyet ma már vert as futora minuszba, ne légy vele szigoru..
Stez
Stev85
1 napja
Na itt azért elmaradt egy flag..
1 napja
Csak ott egy sackkel es porgo oraval mar vege lenne, vagy a Seattle-nek ki kellett volna kernie hamarabb az idejet.Franklin csuszott le Darnoldrol, meglepetes. Es ez pontokba fog kerulniEgyet ma már vert as futora minuszba, ne légy vele szigoru..
Stez
Stev85
1 napja
Ha a Detroit meglepi a Ramst, a westben 3 csapat lesz 10-4elSiman nyertek😂
funkyparduc
1 napja
Franklin csuszott le Darnoldrol, meglepetes. Es ez pontokba fog kerulniEgyet ma már vert as futora minuszba, ne légy vele szigoru..
Stez
1 napja
Franklin csuszott le Darnoldrol, meglepetes. Es ez pontokba fog kerulniSzoki
Stez
1 napja
Joe Burrow ma: 0 passzolt TD Patrick Mahomes ma: 0 passzolt TD
Rivers: legalább 1 passzolt TD
Kié a jövő?!?! Ki itt a Franchise QB akkor?!?!
1 napja
Franklin csuszott le Darnoldrol, meglepetes. Es ez pontokba fog kerulni
1 napja
Ha a Detroit meglepi a Ramst, a westben 3 csapat lesz 10-4el
1 napja
Sok idot hagytunk, es a Hawks kezdi a masodik felidotInnentől kikaphatunk, leszarom
Bence94
1 napja
komolyan nem hiszem el, hogy rivers dobál 2025-ben colts meccsen. életemben sok szürreális dolgot láttam már, de ez garantált top3 lesz életem végéigJatszott nalunk Clipboard Jesus, Josh Freeman es Kerry Collins is🤣
fake.id
1 napja
Sok idot hagytunk, es a Hawks kezdi a masodik felidotMeg visszakapjatok a labdat az elsoben, ne aggodj
Bence94
1 napja
Sok idot hagytunk, es a Hawks kezdi a masodik felidotPick lesz. Mark my word.
Bence94
1 napja
Downs védője elment az öregnek fájdalomcsillapitóért vagy mi volt ott?
1 napja
Ez valami egészen szürreális
1 napja
a fakepunt csak szimpla brainrot volt ehhez képestkomolyan nem hiszem el, hogy rivers dobál 2025-ben colts meccsen. életemben sok szürreális dolgot láttam már, de ez garantált top3 lesz életem végéigBennem még mindig él a Pagano éra egy két playe (Fakepunt a Pats ellen), meg egy Matt Hasselback meccs amin valami hasmenéssel játszott. 😀
fake.id
bobi0092
1 napja
Sok idot hagytunk, es a Hawks kezdi a masodik felidot
1 napja
Na ez a ciki.
1 napja
MIVAAAAAAAN