Seattle Seahawks - Miami Dolphins
2 hónapja
Túlzás azt mondani, hogy Geno jelenleg az egyik legjobb formában lévő QB a ligában? Top 5 végére gondoltam.Eléggé
akdestroyer
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Túlzás azt mondani, hogy Geno jelenleg az egyik legjobb formában lévő QB a ligában? Top 5 végére gondoltam.
2 hónapja
Elso playbol 70+ yardos TD, nem rossz egy ilyen RZ Int utan.
2 hónapja
Another Geno brainfart.Legalabb gyorsan javitotta 😃
Vitézlő Titoknok tomz
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
Sebii
3 526
Another Geno brainfart.Én nem húznám rá. Pass protection botrányos volt, elkerülte a safetyt, Charbonnetnak kellett volna lepofozni a földre, nem felfele ütni.
Vitézlő Titoknok tomz
2 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Another Geno brainfart.
2 hónapja
Ez syép védekezés. : - )
2 hónapja
Hát a legjobbkor kapcsoltam vissza... inkább nézném még, ahogy AirSanyi agyonbassza Tusupot
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Az ellenségemnek sem kívánnám azt ami a Gerappa trade +5 meccs - óta kísér titeket. 😀
2 hónapja
A Frisco fanoknál előrehaladott PTSD szindróma alakul ki, ha meghallják a sérülés szót. 😀hát nem kívánom hogy a kukettó annak a részén legyetek
akdestroyer
2 hónapja
akdestroyer
4 750
A Frisco fanoknál előrehaladott PTSD szindróma alakul ki, ha meghallják a sérülés szót. 😀
2 hónapja
Leo megserult, vege a szezonunknak.
2 hónapja
Egy TD es vege is a meccsnek 😀
2 hónapja
Na, sky(lar) is the limit.-
2 hónapja
Köszi!Hali Srácok, streamet tud valaki?the.streameast.app/nfl/seattle-seahawks-miami-dolphins/26086272/1
garrett27
ötös műhold
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Nem tudom ki most a centerünk, de 3 perc után ki tudom jelenteni, hogy kurvagyenge.
2 hónapja
ötös műhold
309
Hali Srácok, streamet tud valaki?the.streameast.app/nfl/seattle-seahawks-miami-dolphins/26086272/1
garrett27
2 hónapja
Hali Srácok, streamet tud valaki?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
2 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Pufifánkok baszki... :/
2 hónapja
Yowz
2 hónapja
Szép estét! Go Hawks!