NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks - New Orleans Saints
több mint 3 éve
Hochuli akkora baromságokat fuj ma ide és oda, mint anno a kedves papa.
több mint 3 éve
Manningék közben lecserélték Beast Mode-ot... A GOAT-ra!!! Brady: "I enjoyed much more the ones I played against Peyton than Eli."
— ESPN (@espn) October 26, 2021
Eli: "I enjoyed all of our games, Tom."
Cold 🥶 pic.twitter.com/CHL7L5Ns4V
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Hat ez a mely soft zone mi pöcs volt
több mint 3 éve
Winston már szinezi. Vezet a Saints.
több mint 3 éve
adam77
635
az a lövőcsel 😀
több mint 3 éve
Tudom, hogy ő meg Ian Book is inaktív és nem 1/1-es Trevor a csere QB ma.Hol van Taysom Hill, amikor kellene?Agyrázkódás.
iktriad
Fattyu
több mint 3 éve
Hol van Taysom Hill, amikor kellene?
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Rákláb, a futó... 🙂
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
Ez mekkora play volt Wagnertől... ÉS Kamarától is!
több mint 3 éve
Ezek amerikai futballisták àmKi kell nevetni és szia 😃Szerintem Metcalf zseni, Lattimorenak okosabbnak kellene lennie ha már nem erősebb.Azert hallod hogy legyen okosabb ha folyamatosan fizikailag cseszegeti és ő kap érte flaget. Azért nevetseges hogy iden mar mindenért szolnak a fülükre a zebráknak de egy ilyet meg hagynak megúszni, naná hogy meg fogja csinalni legközelebb is.
KeyG
davemayer
De semmiképp sem felülni ennek.
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Marshawn Lynch Beast modera kapcsolt. Manningéknél vendégségben. 😊 Will Marshawn Lynch say “fuck” on the Manning-cast just cashed out (-1500) pic.twitter.com/JXchQGV7EQ
— Doz #hiredozo (@DozonLife) October 26, 2021
több mint 3 éve
LOLOLOLOLDK whenever he sees Lattimore line up in front of him.pic.twitter.com/WFkdbUltMY
— Brett Kollmann (@BrettKollmann) October 26, 2021
több mint 3 éve
20 ponttal kapunk ki kb. Vagy tobbel....MNF-ek nem szoktak blowoutok lenni mostanság. Szerintem szoros lesz.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
KeyG
9 496
20 ponttal kapunk ki kb. Vagy tobbel....Akkor mondom is vissza a hálaadás napi szabimat egyből 😃
Kájzerszóze
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ki kell nevetni és szia 😃Szerintem Metcalf zseni, Lattimorenak okosabbnak kellene lennie ha már nem erősebb.Azert hallod hogy legyen okosabb ha folyamatosan fizikailag cseszegeti és ő kap érte flaget. Azért nevetseges hogy iden mar mindenért szolnak a fülükre a zebráknak de egy ilyet meg hagynak megúszni, naná hogy meg fogja csinalni legközelebb is.
KeyG
davemayer
De semmiképp sem felülni ennek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Szerintem Metcalf zseni, Lattimorenak okosabbnak kellene lennie ha már nem erősebb.Azert hallod hogy legyen okosabb ha folyamatosan fizikailag cseszegeti és ő kap érte flaget. Azért nevetseges hogy iden mar mindenért szolnak a fülükre a zebráknak de egy ilyet meg hagynak megúszni, naná hogy meg fogja csinalni legközelebb is.
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Befér még Thielen és Jefferson mellé? 😊Metcalf egy bohóc.😃
Cruyffista
Egy ilyen bohócot elnéznék lila mezben.
KeyG
több mint 3 éve
Rutin
2 021
CJ-t kéne ráküldeni Metcalfra. Trashtalkban tutira lenyomná... 🙂
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???