NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
370
30
01:49 Georgia @ Alabama [NET4+]
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
6 napja
Baromi szomorú, hogy a csoportban sokkal szarabb helyzetből, jóval később induló csapatok előrébb vannak...Kevés szarabbul menedzselt csapatot tudnék mondani. Riválisok közül egyet semTeljesen elvárásoknak megfelelő, hogy egy 0:3al álló, draftolatlan, 0 tapasztalattal bíró qb val kiállo csapat ellen. 2 perccel a vége előtt még nem sikerült lezárni a meccset.Mi is kb. annyival vagyunk előrébb, hogy a QB-nk első körös volt és játszott már pár szezont.
twitch(4thline)
Kampman
6 napja
Kiszenvedtük. Rendes játékidőben!Parsons nélkül! Mi kell még?!
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Kiszenvedtük. Rendes játékidőben!
6 napja
Csapattopic erre vanEgy virtuális GB Fan Anomin Alkoholisták klubra szerintem lenne érdeklődés ebben a szezonban. Nem nyitunk rá egy topikot?Erről majd beszéljünk pm-ben.Nálam most pukkant ki a második üveg bor. Hogy holnap mit fogok kapni az asszonytól, azt nem kívánom senkinek. De attól tartok, nem az lesz a legfájdalmasabb.Száraz , októbert tartanék de az meccs sztm felül fogja ezt írni ..En ennyire ostoba packerst még életemben nem láttam , jövő7 vasárnap este nagyon csúf leszaddigra totál részeg leszek és csak trollkodok
nando89
Tactful Cactus
nando89
SBL
Tactful Cactus
SBL
6 napja
Nyertunk de ez megint egy vereséggel felérő győzelem , nincsenek idén már elvarasaim de azért ennél egy kicsit minőségi foci legalább támadó oldalon nem ártana, mert ez okadek ,nézni meg borzalom
6 napja
sokkal nehezebb győzelemre gondoltam, köszi a követést
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Egy virtuális GB Fan Anomin Alkoholisták klubra szerintem lenne érdeklődés ebben a szezonban. Nem nyitunk rá egy topikot?Erről majd beszéljünk pm-ben.Nálam most pukkant ki a második üveg bor. Hogy holnap mit fogok kapni az asszonytól, azt nem kívánom senkinek. De attól tartok, nem az lesz a legfájdalmasabb.Száraz , októbert tartanék de az meccs sztm felül fogja ezt írni ..En ennyire ostoba packerst még életemben nem láttam , jövő7 vasárnap este nagyon csúf leszaddigra totál részeg leszek és csak trollkodok
nando89
Tactful Cactus
nando89
SBL
Tactful Cactus
6 napja
abban is van valami jó ha nixon nem kapja el
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Evan Wiliams top player sztm , kb az egyetlen ebben a vedelemben jelenleg .Ezt a meccset kb ő hozza, a Jets ellen Van Ness, ez mindent elmond a szezonról....
nando89
6 napja
Teljesen elvárásoknak megfelelő, hogy egy 0:3al álló, draftolatlan, 0 tapasztalattal bíró qb val kiállo csapat ellen. 2 perccel a vége előtt még nem sikerült lezárni a meccset.Mi is kb. annyival vagyunk előrébb, hogy a QB-nk első körös volt és játszott már pár szezont.
twitch(4thline)
6 napja
Evan Wiliams top player sztm , kb az egyetlen ebben a vedelemben jelenleg .
6 napja
Teljesen elvárásoknak megfelelő, hogy egy 0:3al álló, draftolatlan, 0 tapasztalattal bíró qb val kiállo csapat ellen. 2 perccel a vége előtt még nem sikerült lezárni a meccset.
6 napja
Ezt nagyon fajdalmas nezni...
6 napja
Nem sikerült odaérni, egyszer sem.
6 napja
Franc se tudja, az INT-nél milyen route volt a hívásban, de Love láthatóan arra számított, hogy Golden visszalép. Mindegy, ez már történelem. Meg kell nyerni, oszt' kész.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
6 napja
Nálam ez a kettő független.Inkább cumi párti lennék... ebből a meccsből is minden másodperc fájdalom.Ezt szépen végig futják innen már.és jöhet a hosszabbítás
Rubens
Tactful Cactus
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Erről majd beszéljünk pm-ben.Nálam most pukkant ki a második üveg bor. Hogy holnap mit fogok kapni az asszonytól, azt nem kívánom senkinek. De attól tartok, nem az lesz a legfájdalmasabb.Száraz , októbert tartanék de az meccs sztm felül fogja ezt írni ..En ennyire ostoba packerst még életemben nem láttam , jövő7 vasárnap este nagyon csúf leszaddigra totál részeg leszek és csak trollkodok
nando89
Tactful Cactus
nando89
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Inkább cumi párti lennék... ebből a meccsből is minden másodperc fájdalom.Ezt szépen végig futják innen már.és jöhet a hosszabbítás
Rubens
Tactful Cactus
6 napja
Sztm már írtam , de komolyan Parsons ülje ki ezt szezont legyen full rendben jövőre , ez remenytelen
6 napja
amióta én nézem szerintem még nem voltunk ennyire az alján
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Nálam most pukkant ki a második üveg bor. Hogy holnap mit fogok kapni az asszonytól, azt nem kívánom senkinek. De attól tartok, nem az lesz a legfájdalmasabb.Száraz , októbert tartanék de az meccs sztm felül fogja ezt írni ..En ennyire ostoba packerst még életemben nem láttam , jövő7 vasárnap este nagyon csúf leszaddigra totál részeg leszek és csak trollkodok
nando89
Tactful Cactus
nando89
6 napja
Ezt szépen végig futják innen már.és jöhet a hosszabbítás
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
novemberben elég elkezdeniSzáraz , októbert tartanék de az meccs sztm felül fogja ezt írni ..En ennyire ostoba packerst még életemben nem láttam , jövő7 vasárnap este nagyon csúf leszaddigra totál részeg leszek és csak trollkodok
nando89
Tactful Cactus
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Ezt szépen végig futják innen már.