Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Repulok (is), de most tenyleg felcsereltem. 😊Vasarnap Pit@Ne, most ez, utana Den@Sd, egy het mulva Tb@Atlmost vagy felcserélted a pályaválasztókat, vagy tényleg szeretsz kocsikázni :p (bár a Denver to Tampa is durva, az biztos)
Ket het nyaralas 😊
AlterEgó
baggio
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Ott a pont.Ez az a csapat, ahol ma semmi sem működik. Akarom mondani ma sem.Ha csak ma akkor nem lenne baj ,de szerintem te inkább az elmúlt 5 évet akartál írni.
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Vasarnap Pit@Ne, most ez, utana Den@Sd, egy het mulva Tb@Atlmost vagy felcserélted a pályaválasztókat, vagy tényleg szeretsz kocsikázni :p (bár a Denver to Tampa is durva, az biztos)
Ket het nyaralas 😊
AlterEgó
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ez az a csapat, ahol ma semmi sem működik. Akarom mondani ma sem.Ha csak ma akkor nem lenne baj ,de szerintem te inkább az elmúlt 5 évet akartál írni.
iktriad
több mint 8 éve
ez a negyedik év, szóval komoly fordulat kellene ahhoz a no. 1. helyhez😀 Igen, 3,5 szezon után sikerült a defense guru head coachnak Top5 pickekből meg top free agentekből egy NFL átlag védelmet csinálni.Az az érdekes, hogy ez a def guru coach koordinátorként is eljátszott hasonlót, Seattle-ben az első 2 évben (2009 liga alsó fele, a harmadikban liga átlag védelmet rakott össze. Aztán a 4. évre ligaelsőt. Ik szerintem ennek ellenére most nem lenne kíváncsi a 4. évre 😀
Gratulálok!
mustaine
peterk2005
gondolom szarkazmus volt, de azzal remélem tisztában vagy, hogy épp van elég idő még egy tényleg parázs meccsen is a telefonnyomogatásra 😊Te most komolyan ott vagy élőben egy NFL meccsen ,de inkább a telefonod nyomkodod ahelyett ,hogy ezt a színvonalas, parázs, fordulatokban gazdag rangadót néznéd?Ez tényleg a Mazochista Maraton idei 7. etapja.Bradley, go home! Fire!!!
iktriad
AlterEgó
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Te most komolyan ott vagy élőben egy NFL meccsen ,de inkább a telefonod nyomkodod ahelyett ,hogy ezt a színvonalas, parázs, fordulatokban gazdag rangadót néznéd?Ez tényleg a Mazochista Maraton idei 7. etapja.Bradley, go home! Fire!!!
iktriad
AlterEgó
Sixo
Vasarnap Pit@Ne, most ez, utana Den@Sd, egy het mulva Tb@AtlTe most komolyan ott vagy élőben egy NFL meccsen ,de inkább a telefonod nyomkodod ahelyett ,hogy ezt a színvonalas, parázs, fordulatokban gazdag rangadót néznéd?Ez tényleg a Mazochista Maraton idei 7. etapja.Bradley, go home! Fire!!!
iktriad
AlterEgó
Sixo
Ket het nyaralas 😊
több mint 8 éve
EZ az a csapat, ahol ma semmi sem működik.Egyszerűen szarok vagytok hej hej
iktriad
több mint 8 éve
😀 Igen, 3,5 szezon után sikerült a defense guru head coachnak Top5 pickekből meg top free agentekből egy NFL átlag védelmet csinálni.Az az érdekes, hogy ez a def guru coach koordinátorként is eljátszott hasonlót, Seattle-ben az első 2 évben (2009 liga alsó fele, a harmadikban liga átlag védelmet rakott össze. Aztán a 4. évre ligaelsőt. Ik szerintem ennek ellenére most nem lenne kíváncsi a 4. évre 😀
Gratulálok!
mustaine
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Te most komolyan ott vagy élőben egy NFL meccsen ,de inkább a telefonod nyomkodod ahelyett ,hogy ezt a színvonalas, parázs, fordulatokban gazdag rangadót néznéd?Ez tényleg a Mazochista Maraton idei 7. etapja.Bradley, go home! Fire!!!
iktriad
AlterEgó
több mint 8 éve
Bravúr! twitter.com/samkouvaris/status/791808994302046209
Ma jött a hír, hogy marad év végéig.Ez tényleg a Mazochista Maraton idei 7. etapja.Bradley, go home! Fire!!!
iktriad
AlterEgó
több mint 8 éve
jelzek akkor, ha tényleg tudok menniJossz Tampaba? Ott leszek en is 😊 Tallizzunk!Szasztok ehun Nashville-bol 😊 gyorsan veget ert ez a meccs! A Titans meg ugy nez ki, mint a hupikek torpikek.üdv, jövő héten ha minden igaz majd én is bejelentkezem a TNF-ről 😊
AlterEgó
baggio
AlterEgó
---
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Ez tényleg a Mazochista Maraton idei 7. etapja.Bradley, go home! Fire!!!
iktriad
több mint 8 éve
Ez tényleg a Mazochista Maraton idei 7. etapja.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Jossz Tampaba? Ott leszek en is 😊 Tallizzunk!Szasztok ehun Nashville-bol 😊 gyorsan veget ert ez a meccs! A Titans meg ugy nez ki, mint a hupikek torpikek.üdv, jövő héten ha minden igaz majd én is bejelentkezem a TNF-ről 😊
AlterEgó
baggio
több mint 8 éve
Szasztok ehun Nashville-bol 😊 gyorsan veget ert ez a meccs! A Titans meg ugy nez ki, mint a hupikek torpikek.üdv, jövő héten ha minden igaz majd én is bejelentkezem a TNF-ről 😊
AlterEgó
---
több mint 8 éve
Medence mellett bebaszna ha meleget árulnának.Szasztok ehun Nashville-bol 😊 gyorsan veget ert ez a meccs! A Titans meg ugy nez ki, mint a hupikek torpikek.Udv, s reszvetem. Legalabb a sor hideg azert?
AlterEgó
Igor
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Kocsival vagyok, majd vasarnap Denverben iszok 😊Szasztok ehun Nashville-bol 😊 gyorsan veget ert ez a meccs! A Titans meg ugy nez ki, mint a hupikek torpikek.Udv, s reszvetem. Legalabb a sor hideg azert?
AlterEgó
Igor
több mint 8 éve
Szasztok ehun Nashville-bol 😊 gyorsan veget ert ez a meccs! A Titans meg ugy nez ki, mint a hupikek torpikek.Udv, s reszvetem. Legalabb a sor hideg azert?
AlterEgó
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Szasztok ehun Nashville-bol 😊 gyorsan veget ert ez a meccs! A Titans meg ugy nez ki, mint a hupikek torpikek.
több mint 8 éve
Game over.Az oke, de akkor legalabb garbidzstajmkodjon mar Robinsonnak vegre....
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
nájsz, jöhet a VT-Pitt második félideje 😊
---