Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 8 éve
Game over.
több mint 8 éve
😀 Igen, 3,5 szezon után sikerült a defense guru head coachnak Top5 pickekből meg top free agentekből egy NFL átlag védelmet csinálni.Mondjuk csak idén játszik mindkét Top 5 pick a D-ben. És jelenleg tényleg a védelem miatt áll a Jags, úgy ahogy. Nem mentegetem Gust, de idén ezt az oldalt úgy ahogy rendbe rakta.
Gratulálok!
mustaine
több mint 8 éve
Még annyit tennék hozzá, hogy Terrance West-nek futásonként van 19 yardja.
több mint 8 éve
Csak megkínáltam a sztorit.Szerintem 19 yard es 2 drive, de ezen ne muljon 😊Nézd a pozitív oldalát: ma már van 18 yardjuk 3 drive alatt.Ja, abszolút érthető. Végülis nem csak a támadósor és a védelem esett szét, de a franchise QB dobómozdulata is egyre szarabb 😀Gus marad év végéig.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
iktriad
Gratulálok!
mustaine
Sixo
Igor
több mint 8 éve
😀 Igen, 3,5 szezon után sikerült a defense guru head coachnak Top5 pickekből meg top free agentekből egy NFL átlag védelmet csinálni.A védelem megüti az NFL átlagot idén. A támadósor már érdekesebb kérdés. Nem lennék Greg Olson helyében.Ja, abszolút érthető. Végülis nem csak a támadósor és a védelem esett szét, de a franchise QB dobómozdulata is egyre szarabb 😀Gus marad év végéig.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
iktriad
Gratulálok!
mustaine
iktriad
Gratulálok!
több mint 8 éve
Szerintem 19 yard es 2 drive, de ezen ne muljon 😊Nézd a pozitív oldalát: ma már van 18 yardjuk 3 drive alatt.Ja, abszolút érthető. Végülis nem csak a támadósor és a védelem esett szét, de a franchise QB dobómozdulata is egyre szarabb 😀Gus marad év végéig.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
iktriad
Gratulálok!
mustaine
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nézd a pozitív oldalát: ma már van 18 yardjuk 3 drive alatt.2 drive. Tudom, matekból nem vagy erős, de azért figyelhetnél jobban.
Sixo
több mint 8 éve
Nézd a pozitív oldalát: ma már van 18 yardjuk 3 drive alatt.Ja, abszolút érthető. Végülis nem csak a támadósor és a védelem esett szét, de a franchise QB dobómozdulata is egyre szarabb 😀Gus marad év végéig.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
iktriad
Gratulálok!
mustaine
több mint 8 éve
A védelem megüti az NFL átlagot idén. A támadósor már érdekesebb kérdés. Nem lennék Greg Olson helyében.Ja, abszolút érthető. Végülis nem csak a támadósor és a védelem esett szét, de a franchise QB dobómozdulata is egyre szarabb 😀Gus marad év végéig.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
iktriad
Gratulálok!
mustaine
több mint 8 éve
Még egyszer megkérdezem, minek futunk? Elvesztegetett down mindegyik.Így , hogy nincs a pro bowl kaliberű Corey Grant, valóban nincs sok értelme.
iktriad
több mint 8 éve
Ja, abszolút érthető. Végülis nem csak a támadósor és a védelem esett szét, de a franchise QB dobómozdulata is egyre szarabb 😀Gus marad év végéig.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
iktriad
Gratulálok!
több mint 8 éve
Még egyszer megkérdezem, minek futunk? Elvesztegetett down mindegyik.
több mint 8 éve
Szerintem ik 2020ban , 6. 1/3as draftcetlije után is ki fog tartani mellette.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Gus marad év végéig.A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
És ennek mi köze ahhoz, hogy azok után ,hogy beírtad passz sem fog felé menni, minden 3. passz rá ment.Még jó, hogy ez sem Ramseyre emnt xDViszont most ő fogta meg Murrayt.
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
A fene, Succop majdnem kihagyta.Azt hittem te már inkább a Titansnek szurkolsz hogy Bradleyt kibasszák
iktriad
több mint 8 éve
A fene, Succop majdnem kihagyta.En is remenykedtem... igy sajna eleg hamar eldolt a meccs. 😕
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
A fene, Succop majdnem kihagyta.Egy igazi Gamecock mindig szopatja a Jags-et, legyen csapat társ vagy ellenfél.
iktriad
több mint 8 éve
A fene, Succop majdnem kihagyta.
több mint 8 éve
Még jó, hogy ez sem Ramseyre emnt xDViszont most ő fogta meg Murrayt.
Sixo
több mint 8 éve
Pedig volt egy first down a "drive"-ban.Na sikerül-e TD vezetni az 1. driveunkból. A 2. hét óta nem sikerült ez utoljára. Már 2015-ben.miután ezt elolvastam, gondoltam belenézek a meccsbe és mire bejött a stream már a Titans-nél volt a labda 😀
iktriad
baggio
Eddig kifejezetten igeretes szerintem..
több mint 8 éve
Az 1. driveokban karcol az offensünk. Az én idegrendszeremen.Na sikerül-e TD vezetni az 1. driveunkból. A 2. hét óta nem sikerült ez utoljára. Már 2015-ben.miután ezt elolvastam, gondoltam belenézek a meccsbe és mire bejött a stream már a Titans-nél volt a labda 😀
iktriad
baggio