Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Kennedyt a kukából húzták, eddig működik
7 napja
jó lenne ha a D visszatérne az első két drive-ban nyújtott alakításához
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
Bad Bunny bazdmeg, régen sorozatgyilkosok futottak ilyen névvelA Gyilkos Járatban pont azt játszott
Tactful Cactus
7 napja
Bad Bunny bazdmeg, régen sorozatgyilkosok futottak ilyen névvel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Jaja, az a redband verzióCsöcs posztokhoz korán van még.Annyira jó volt a flow, azt hittem, h a végére levetkőznekMetálra vonagló cheerleaderek, végülis ez bejön.metalra nem táncolni kell, hanem headbangelni. Ha csajok, azoknak legalább hajuk is van hozzá.
Willie Parker
shagi0206
Willie Parker
Eazzy
7 napja
Csöcs posztokhoz korán van még.Annyira jó volt a flow, azt hittem, h a végére levetkőznekMetálra vonagló cheerleaderek, végülis ez bejön.metalra nem táncolni kell, hanem headbangelni. Ha csajok, azoknak legalább hajuk is van hozzá.
Willie Parker
shagi0206
Willie Parker
Don't talk the walk, Walk the talk!
7 napja
Metálra vonagló cheerleaderek, végülis ez bejön.Kurvára Dickinsonnak kéne énekelni a himnuszt az SB előtt, meg jöhetne a half time show-ba is a Maidennel
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Ja hogy ez most minden meccsen lesz?Faszább volt mint egy jó pár korábbi 😊Biztos jobb volt, mint a Dallas meccsen lesz Post Malone 😊
Eazzy
tamas424
Leértékelődik ez is.
Kanye reklám is lesz?
7 napja
Én csak Postás Pat-et ismeremFaszább volt mint egy jó pár korábbi 😊Biztos jobb volt, mint a Dallas meccsen lesz Post Malone 😊
Eazzy
tamas424
7 napja
Annyira jó volt a flow, azt hittem, h a végére levetkőznekMetálra vonagló cheerleaderek, végülis ez bejön.metalra nem táncolni kell, hanem headbangelni. Ha csajok, azoknak legalább hajuk is van hozzá.
Willie Parker
shagi0206
7 napja
Faszább volt mint egy jó pár korábbi 😊Biztos jobb volt, mint a Dallas meccsen lesz Post Malone 😊
Eazzy
7 napja
Faszább volt mint egy jó pár korábbi 😊
7 napja
Metálra vonagló cheerleaderek, végülis ez bejön.metalra nem táncolni kell, hanem headbangelni. Ha csajok, azoknak legalább hajuk is van hozzá.
Willie Parker
7 napja
Metálra vonagló cheerleaderek, végülis ez bejön.
7 napja
Mi ez SB half time show?Ez nemnaz mert az vmi ugrálós rappelni próbáló vki lenne 😏
Eazzy
7 napja
Én még nem tudom hogy elismerném-e, 25 éve nézem azalatt nem volt ilyen.ez nem igaz, én el szoktam ismerni, ha mi kapunk bullshit zászlót, vagy ha az ellenfél nem kap meg egy egyértelműt.Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.De hiszen mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat.
shagi0206
Dzsokijuing
shagi0206
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
7 napja
Az a baj, hogy nem reggel van itt általában, hanem esteki van tilitva, ha csak ezt a kommentet nézzük, meg is érdemelte. Ettől még lehet itt van más reggel, csak kussban."nem rá gondoltam, mert nekem ő most nincs is meg hogy kicsoda, és melyik csapatnak szurkol 😊Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Norbi180 a legnagyobb agyfasz, maradjunk ennyiben
shagi0206
Willie Parker
shagi0206
Norbi180 706
Hát persze hogy ellenük játszik ez a csicska szar burow, remélem az egyik védönk olyat odabasz hogy keze lába ketté törik a beképzelt ki szar jancsinak.
"
Willie Parker
shagi0206
7 napja
Mi ez SB half time show?
7 napja
ez nem igaz, én el szoktam ismerni, ha mi kapunk bullshit zászlót, vagy ha az ellenfél nem kap meg egy egyértelműt.Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.De hiszen mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat.
shagi0206
Dzsokijuing
7 napja
ki van tilitva, ha csak ezt a kommentet nézzük, meg is érdemelte. Ettől még lehet itt van más reggel, csak kussban."nem rá gondoltam, mert nekem ő most nincs is meg hogy kicsoda, és melyik csapatnak szurkol 😊Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Norbi180 a legnagyobb agyfasz, maradjunk ennyiben
shagi0206
Willie Parker
shagi0206
Norbi180 706
Hát persze hogy ellenük játszik ez a csicska szar burow, remélem az egyik védönk olyat odabasz hogy keze lába ketté törik a beképzelt ki szar jancsinak.
"
Willie Parker
7 napja
Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.De hiszen mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat.
shagi0206
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 napja
Eminem Detroitban ütős !mondjuk ez annyira nem meglepő, miután detroiti, és vszeg Lions fan is 😊
nando89
7 napja
"nem rá gondoltam, mert nekem ő most nincs is meg hogy kicsoda, és melyik csapatnak szurkol 😊Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Norbi180 a legnagyobb agyfasz, maradjunk ennyiben
shagi0206
Willie Parker
shagi0206
Norbi180 706
"
7 napja
ilyenkor is van half time show?van. Nem az én stílusom (mondjuk az nem ide való), de legalább nem valami seggrázós, agyonhypeolt szar, ami sb-n lenni szokott.
opsz, meg is van
Gergőbácsi