Thanksgiving tripla

1 feliratkozó

7 napja
Indubitably Green Bay Packers 525
FUUUUUUUUUUUUUUU*CK YEAH

I... don't care... John.
7 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 528 — beers & Packers
Az igen !!!! Ez Love
nando89
És Watson!
7 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
😃
7 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.
kapitnono
Mert a pass pro a fal közepén kuka, célpontokból van Kennedy!, Goff is el tudja szarni, így a kisebb rossz felé megy, Run heavy O
zacknorb
Passz eddig működött, a futójáték nem...

7 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 418 — Kinek mit intézett a kormánya
Dirr gec

Poloska vagyok.
7 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.
kapitnono
Mert a pass pro a fal közepén kuka, célpontokból van Kennedy!, Goff is el tudja szarni, így a kisebb rossz felé megy, Run heavy O
zacknorb
De nem működik. Akkor legalább próbálna szélső futást többet, abból akár nagy játék is jöhet.
7 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 004
Love is bazdmeg hova dobod?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 272
Az igen !!!! Ez Love
7 napja
FunHun New England Patriots 1 761
Lófaszt sem ér a 6. támadófal ember, ha középen simán átmennek.
Miért nem húznak befelé a plusz emberek (6. Ofal és a TE-k)?
7 napja
Utley Detroit Lions Nebraska Cornhuskers 326
A mai pulyka úgyis odaégett…
7 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 418 — Kinek mit intézett a kormánya
kapitnono

Poloska vagyok.
7 napja
Akkoss Detroit Lions 317
Ilyen tamadofallal akar egyértelműen futni? 9 falemberrel is felallhatsz, ha tök egyértelmű mit csinálsz
7 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a PO elmagyarázó kisfilm tetszik 🤪
7 napja
screen volt már ma a Lionstól? Mert lehet azt sem ártana megnézni, hogy működik-e.
shagi0206
na na nyugi

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Akkoss Detroit Lions 317
Értem, hogy futás heavy, de ez kritikán aluli...
7 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!

7 napja
screen volt már ma a Lionstól? Mert lehet azt sem ártana megnézni, hogy működik-e.
7 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 272
Campbell megfogta MLF sörét
7 napja
FunHun New England Patriots 1 761
Dan Campbell az Eagles elleni playhívást viszi tovább és veri meg saját csapatát
7 napja
huhh mekdáfi párszonsz duó kellet most

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 295 — Packers Suicide Squad
széééép

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
🤦 Campbell nem tanul a mi meccsünkből....
7 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 955 — Detroit vs. everybody
Jó hogy Campbell elmondta hogy türelmesnek kell lenni.

Ostoba hívás.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
7 napja
Rendre odaér valaki a LoS mögött a futóra
7 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 295 — Packers Suicide Squad
nagyon szellősen volt ott középen
Erinen látszik a kor, de még mindig jó

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.