Thanksgiving tripla

1 feliratkozó

2 hónapja
Indubitably Green Bay Packers 541
FUUUUUUUUUUUUUUU*CK YEAH

I... don't care... John.
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 163 — beers & Packers
Az igen !!!! Ez Love
nando89
És Watson!
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 914 — Így remélem megfelelek nektek.....
😃
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 108 — WHO DAT!!!!
Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.
kapitnono
Mert a pass pro a fal közepén kuka, célpontokból van Kennedy!, Goff is el tudja szarni, így a kisebb rossz felé megy, Run heavy O
zacknorb
Passz eddig működött, a futójáték nem...

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 751 — Kinek mit intézett a kormánya
Dirr gec

Poloska vagyok.
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 750
Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.
kapitnono
Mert a pass pro a fal közepén kuka, célpontokból van Kennedy!, Goff is el tudja szarni, így a kisebb rossz felé megy, Run heavy O
zacknorb
De nem működik. Akkor legalább próbálna szélső futást többet, abból akár nagy játék is jöhet.
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 336
Love is bazdmeg hova dobod?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Az igen !!!! Ez Love
2 hónapja
FunHun New England Patriots 1 906
Lófaszt sem ér a 6. támadófal ember, ha középen simán átmennek.
Miért nem húznak befelé a plusz emberek (6. Ofal és a TE-k)?
2 hónapja
Utley Detroit Lions Nebraska Cornhuskers 348
A mai pulyka úgyis odaégett…
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 751 — Kinek mit intézett a kormánya
kapitnono

Poloska vagyok.
2 hónapja
Akkoss Detroit Lions 329
Ilyen tamadofallal akar egyértelműen futni? 9 falemberrel is felallhatsz, ha tök egyértelmű mit csinálsz
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 914 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a PO elmagyarázó kisfilm tetszik 🤪
2 hónapja
screen volt már ma a Lionstól? Mert lehet azt sem ártana megnézni, hogy működik-e.
shagi0206
na na nyugi

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Akkoss Detroit Lions 329
Értem, hogy futás heavy, de ez kritikán aluli...
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 108 — WHO DAT!!!!

2 hónapja
screen volt már ma a Lionstól? Mert lehet azt sem ártana megnézni, hogy működik-e.
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Campbell megfogta MLF sörét
2 hónapja
FunHun New England Patriots 1 906
Dan Campbell az Eagles elleni playhívást viszi tovább és veri meg saját csapatát
2 hónapja
huhh mekdáfi párszonsz duó kellet most

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 393 — Packers Suicide Squad
széééép

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
🤦 Campbell nem tanul a mi meccsünkből....
2 hónapja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Jó hogy Campbell elmondta hogy türelmesnek kell lenni.

Ostoba hívás.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
2 hónapja
Rendre odaér valaki a LoS mögött a futóra
2 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 393 — Packers Suicide Squad
nagyon szellősen volt ott középen
Erinen látszik a kor, de még mindig jó

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.