Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Megtisztelő 🙏🥳nem, nem te vagy 😊 Te csak idegesítő 😀Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Tudom èn vagyok vállalom 😄😉
shagi0206
dande2
shagi0206
7 napja
nem, nem te vagy 😊 Te csak idegesítő 😀Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Tudom èn vagyok vállalom 😄😉
shagi0206
dande2
7 napja
ezt senki sem látjaVan a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Tudom èn vagyok vállalom 😄😉
shagi0206
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
senkit nem fogok letiltani, ez ilyen sobris posztmodern, amúgy meg megnyugtat ha valakinek jobban fáj, ez megy olyan magyaros
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Tudom èn vagyok vállalom 😄😉
shagi0206
7 napja
ilyenkor is van half time show?opsz, meg is van
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
bowl.hu/searchnem rá gondoltam, mert nekem ő most nincs is meg hogy kicsoda, és melyik csapatnak szurkol 😊Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Norbi180 a legnagyobb agyfasz, maradjunk ennyiben
shagi0206
Willie Parker
shagi0206
Ja várjál, nem tudom idézni, mert az én univerzumomban ő nemlétező jogalany
Szerkesztette: Willie Parker
7 napja
nem rá gondoltam, mert nekem ő most nincs is meg hogy kicsoda, és melyik csapatnak szurkol 😊Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Norbi180 a legnagyobb agyfasz, maradjunk ennyiben
shagi0206
Willie Parker
Szerkesztette: shagi0206
7 napja
Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.Norbi180 a legnagyobb agyfasz, maradjunk ennyiben
shagi0206
7 napja
Van a fórumon itt valaki, akitől már én is agyfaszt kapok, mert rendre mindig az aktuális ellenfél kapja mindig a kedvező zászlókat (vagy nem kapják ők, mikor kellene), ők sosem. Bizseregnek az ujjaim, hogy reagáljak rá, de inkább el se kezdem, nem nyerek vele semmit. Hadd puffogjon magának.
7 napja
Lassan annyi user itthagyja a fórumot a stílus/beef miatt, h az lesz a titok, hogy nem szabad meccseket nèzni
7 napja
Evek ota utalja a Packers van is ra alapja. Nem tegnap ota ilyen Mac stilusa. Tiltsd le ha nem tetszik arra van a funkcioMióta elkezdődött csak a moslék dől a "szájából"....Jo kis szemelyeskedes 😀 ha elfogynakTe menjél orvoshoz, de most azonnal! Vagy fogjál magadnak egy nőt! Az is segíthet, hogy ne legyél ennyire frusztrált.Majd jövőre ha 25 sérülttel álltok fel és két kérdéses TD-t is nekünk fújnak, szmájlizok én is könnyed kacajjal.🤣👍Na most mi lesz? 30 év masszív hátszél után elkezdtek szégyenkezni? Ne már'illegal use of hands' on keyboard
MacPhisto
Tactful Cactus
Kár, hogy úgy sem megy át.
SBL
MacPhisto
SBL
Az ervek
Blevi
Rubens
7 napja
én vele vagyok , ezért a többes számezt jól benéztükNem benéztük, hanem jött egy megamiss Valentine-tól.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
manapság már nem olvasok bele semmi politikai szarba, belefáradtam a sok hülyébe. És igen, ha szembejön a hírfolyamban valami szemét, azt letiltom. De mindig van valami új.Tiltsd vagy viseld csendbenmondjuk az érvek egy idő után fölöslegesek, ha olyan a másik fél, akinek mind1 mit mondasz. Egy politikai fbook poszt alatt ez már nem általános, elvárás.Jo kis szemelyeskedes 😀 ha elfogynakTe menjél orvoshoz, de most azonnal! Vagy fogjál magadnak egy nőt! Az is segíthet, hogy ne legyél ennyire frusztrált.Majd jövőre ha 25 sérülttel álltok fel és két kérdéses TD-t is nekünk fújnak, szmájlizok én is könnyed kacajjal.🤣👍Na most mi lesz? 30 év masszív hátszél után elkezdtek szégyenkezni? Ne már'illegal use of hands' on keyboard
MacPhisto
Tactful Cactus
SBL
MacPhisto
SBL
Az ervek
Blevi
Az itteni helyzetbe nem folynék bele, egyik oldalra sem állok.
shagi0206
Blevi
7 napja
Mióta elkezdődött csak a moslék dől a "szájából"....Jo kis szemelyeskedes 😀 ha elfogynakTe menjél orvoshoz, de most azonnal! Vagy fogjál magadnak egy nőt! Az is segíthet, hogy ne legyél ennyire frusztrált.Majd jövőre ha 25 sérülttel álltok fel és két kérdéses TD-t is nekünk fújnak, szmájlizok én is könnyed kacajjal.🤣👍Na most mi lesz? 30 év masszív hátszél után elkezdtek szégyenkezni? Ne már'illegal use of hands' on keyboard
MacPhisto
Tactful Cactus
SBL
MacPhisto
SBL
Az ervek
Blevi
7 napja
ezt jól benéztükNem benéztük, hanem jött egy megamiss Valentine-tól.
Tactful Cactus
7 napja
Pontosan , sztm se kell személyeskedni de itt érvek is telejesen feleslegesek , folymatos bírói segitseggekrol hadoval miközben 3-4 szezonok mentek le h oda vissza vertek minket volt h nálunk 30-0.mondjuk az érvek egy idő után fölöslegesek, ha olyan a másik fél, akinek mind1 mit mondasz. Egy politikai fbook poszt alatt ez már nem általános, elvárás.Jo kis szemelyeskedes 😀 ha elfogynakTe menjél orvoshoz, de most azonnal! Vagy fogjál magadnak egy nőt! Az is segíthet, hogy ne legyél ennyire frusztrált.Majd jövőre ha 25 sérülttel álltok fel és két kérdéses TD-t is nekünk fújnak, szmájlizok én is könnyed kacajjal.🤣👍Na most mi lesz? 30 év masszív hátszél után elkezdtek szégyenkezni? Ne már'illegal use of hands' on keyboard
MacPhisto
Tactful Cactus
SBL
MacPhisto
SBL
Az ervek
Blevi
shagi0206
7 napja
Csak tud haladni ez a Lions
7 napja
Tiltsd vagy viseld csendbenmondjuk az érvek egy idő után fölöslegesek, ha olyan a másik fél, akinek mind1 mit mondasz. Egy politikai fbook poszt alatt ez már nem általános, elvárás.Jo kis szemelyeskedes 😀 ha elfogynakTe menjél orvoshoz, de most azonnal! Vagy fogjál magadnak egy nőt! Az is segíthet, hogy ne legyél ennyire frusztrált.Majd jövőre ha 25 sérülttel álltok fel és két kérdéses TD-t is nekünk fújnak, szmájlizok én is könnyed kacajjal.🤣👍Na most mi lesz? 30 év masszív hátszél után elkezdtek szégyenkezni? Ne már'illegal use of hands' on keyboard
MacPhisto
Tactful Cactus
SBL
MacPhisto
SBL
Az ervek
Blevi
shagi0206
7 napja
Ilyen tolongást legutóbb Michelle Wild filmben láttam