Wild Card szombat
10 hónapja
Rodaron
2 071
Megtisztelő 😁JOK olyan meghatározóan játszik, mint az ikertestvére Jock tette a Dallasban, Jockey faterjakentIktriad te vagy az?
Rodaron
mustaine
10 hónapja
Rodaron
2 071
Bitonio meg Tunsil is megkapta a félidőben a BébiGorilla hormont és máris nem fáj semmi
10 hónapja
shagi0206
10 921
1 kurva punt alatt több zászló jött, mint az egész meccsen
10 hónapja
JOK olyan meghatározóan játszik, mint az ikertestvére Jock tette a Dallasban, Jockey faterjakentIktriad te vagy az?
Rodaron
10 hónapja
Kb Még egy TD és garbage time jön.Akkor most mindenki Texans drukker? 😂
ozibozi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Rodaron
2 071
JOK olyan meghatározóan játszik, mint az ikertestvére Jock tette a Dallasban, Jockey faterjakent
10 hónapja
Kb Még egy TD és garbage time jön.mondjuk a Browns D# ezt jól csinálta
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Alekosz 1h vs. Alekosz 24hrsMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Jól tudod, hogy közép amerikai bajnokságokat csak Warrb néz.Milyen meccs megy?www.eredmenyek.com/merkozes/4jxE1Me6/#/osszefoglalas/osszefoglalas
Sixo
zacknorb
10 hónapja
shagi0206
10 921
Nagyon jól reagál a blitzekre a kölyök
10 hónapja
ozibozi
17 140
Kb Még egy TD és garbage time jön.
10 hónapja
Hajrá Bello Breaking!youtu.be/gT_y_u_7u3UMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Én ezt nézem
mustaine
10 hónapja
Nálam Dawn of the Planet of the Apes megy.youtu.be/gT_y_u_7u3UMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Én ezt nézem
mustaine
10 hónapja
Mecsi mecsi
10 hónapja
Jöhet a második félidő:"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
youtu.be/gT_y_u_7u3UMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Én ezt nézem
10 hónapja
Assurbanapli
1 355
aki fázik csak gondoljon rá hogy nemsokáKüldd el Kansas Citybe
www.youtube.com/watch?v=fRL6FTyGFHk
Negritis, a vajda
10 hónapja
Csöcsök+metál=winMi következik ebből?Na hajrá!Kurvanagy! 😀
youtu.be/SEu9s0GzbnY?feature=shared
warr_b
Hegetron
A metal mindenek felett 😀 bár ez nekem soft
shagi0206
10 hónapja
Milyen meccs megy?www.eredmenyek.com/merkozes/4jxE1Me6/#/osszefoglalas/osszefoglalas
Sixo
10 hónapja
aki fázik csak gondoljon rá hogy nemsokáThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Milyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
10 hónapja
Szerintem ez Hosuton most, ezért mennek ennyire10 hónapja
shagi0206
10 921
Mi következik ebből?Na hajrá!Kurvanagy! 😀
youtu.be/SEu9s0GzbnY?feature=shared
warr_b
Hegetron
A metal mindenek felett 😀 bár ez nekem soft