NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Wild Card szombat
több mint 1 éve
Megtisztelő 😁JOK olyan meghatározóan játszik, mint az ikertestvére Jock tette a Dallasban, Jockey faterjakentIktriad te vagy az?
Rodaron
mustaine
több mint 1 éve
Bitonio meg Tunsil is megkapta a félidőben a BébiGorilla hormont és máris nem fáj semmi
több mint 1 éve
1 kurva punt alatt több zászló jött, mint az egész meccsen
több mint 1 éve
JOK olyan meghatározóan játszik, mint az ikertestvére Jock tette a Dallasban, Jockey faterjakentIktriad te vagy az?
Rodaron
több mint 1 éve
Kb Még egy TD és garbage time jön.Akkor most mindenki Texans drukker? 😂
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
JOK olyan meghatározóan játszik, mint az ikertestvére Jock tette a Dallasban, Jockey faterjakent
több mint 1 éve
Kb Még egy TD és garbage time jön.mondjuk a Browns D# ezt jól csinálta
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Alekosz 1h vs. Alekosz 24hrsMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Jól tudod, hogy közép amerikai bajnokságokat csak Warrb néz.Milyen meccs megy?www.eredmenyek.com/merkozes/4jxE1Me6/#/osszefoglalas/osszefoglalas
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Nagyon jól reagál a blitzekre a kölyök
több mint 1 éve
Kb Még egy TD és garbage time jön.
több mint 1 éve
Hajrá Bello Breaking!youtu.be/gT_y_u_7u3UMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Én ezt nézem
mustaine
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nálam Dawn of the Planet of the Apes megy.youtu.be/gT_y_u_7u3UMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Én ezt nézem
mustaine
több mint 1 éve
Mecsi mecsi

több mint 1 éve
Jöhet a második félidő:
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
youtu.be/gT_y_u_7u3UMilyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Én ezt nézem
több mint 1 éve
aki fázik csak gondoljon rá hogy nemsokáKüldd el Kansas Citybe
www.youtube.com/watch?v=fRL6FTyGFHk
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Csöcsök+metál=winMi következik ebből?Na hajrá!Kurvanagy! 😀
youtu.be/SEu9s0GzbnY?feature=shared
warr_b
Hegetron
A metal mindenek felett 😀 bár ez nekem soft
shagi0206

több mint 1 éve
Milyen meccs megy?www.eredmenyek.com/merkozes/4jxE1Me6/#/osszefoglalas/osszefoglalas
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
aki fázik csak gondoljon rá hogy nemsokáwww.youtube.com/watch?v=fRL6FTyGFHk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Milyen meccs megy?EZ volt a cél, mielőtt beírtam érdektelen dolgokról volt szó, mint például a mérkőzésHalftime show nem lesz?Tele van a fórum youtube linkekkel. Miről beszélsz? Kattintgass rájuk oszt ott van a show.
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 1 éve
Szerintem ez Hosuton most, ezért mennek ennyire
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi következik ebből?Na hajrá!Kurvanagy! 😀
youtu.be/SEu9s0GzbnY?feature=shared
warr_b
Hegetron
A metal mindenek felett 😀 bár ez nekem soft