Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
SBL
2 215
Akkor ő nyertNem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.Wilforknak is volt 😊
empty taxi
NB2
több mint 3 éve
Pontosan. A Pats.hu-n viszont a közösség kivetett magábóIvalakivel volt vmi konfliktusom egyszer, utána a pats.hu-n gecizett még tovább lehet te voltál nem emlékszem 😀Amugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareosTényIeg nem emIékszeI? Abba már nem vagyok biztos de privátba is eIküIdtéI a picsába vagy te vagy gabokocka de szerintem teAmugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
briareos
több mint 3 éve
Na de srácokNick-es kommentátor csaj 15 éves... OMGszúrnád?
Toto21
Löfli
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
engedd el, ez ílyen évek ótaMost nem azért srácok, de ez egy eredménykövető..valakivel volt vmi konfliktusom egyszer, utána a pats.hu-n gecizett még tovább lehet te voltál nem emlékszem 😀Amugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareosTényIeg nem emIékszeI? Abba már nem vagyok biztos de privátba is eIküIdtéI a picsába vagy te vagy gabokocka de szerintem teAmugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
briareos
hpeter93
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Wil Lutz has no answer for Spongebob
— PFF (@PFF) January 10, 2021
pic.twitter.com/dET16NJbxW
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Képet, ha ilyen hihetetlenNick-es kommentátor csaj 15 éves... OMGszúrnád?
Toto21
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
bogjosi
1 494
Nem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.Wilfork?
empty taxi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Nickelodeon adáshoz van linkje, belenéznék mit tudnak. Mondjuk Romo jobb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Maradhatna a #D fent, hát ha csinálnának pontot!
több mint 3 éve
Nem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.Wilforknak is volt 😊
empty taxi
több mint 3 éve
Nem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.bj raji?
empty taxi
több mint 3 éve
Nem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.bj raji?
empty taxi
nálam nincs meg a verseny súlya
több mint 3 éve
mindkét csapat gondoskodik arról, hogy ne dőljön elAkkor látszott, hogy a kezébe dobja a védőnek, amikor indult a mozdulat. Azt néztem, hogy milyen közel lép a védőhöz, ebből baj lesz. Akkor már lett is.
NB2
több mint 3 éve
Nick-es kommentátor csaj 15 éves... OMGszúrnád?
Toto21
több mint 3 éve
Most nem azért srácok, de ez egy eredménykövető..valakivel volt vmi konfliktusom egyszer, utána a pats.hu-n gecizett még tovább lehet te voltál nem emlékszem 😀Amugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
briareos
több mint 3 éve
Bezárom a pincébe, nem tudja elkölteni 😎gondolom nem kevés forint 😀Mi a száma? 😎Kurva, ha megvan a kello telefonszam hozza, megy barkiheztinderen fennt van hajráUgy tunik, minden valo vilag szereplo elokerult.nekem ő hiányzik 😀
Stez
www.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc
Negritis
briareos
Stez
Chargers LT
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nick-es kommentátor csaj 15 éves... OMGfbiopenup
Toto21
több mint 3 éve
Nem tudom h Jenkinsnél súlyosabb egyéniség fogott-e INT-et az NFL-ben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
valakivel volt vmi konfliktusom egyszer, utána a pats.hu-n gecizett még tovább lehet te voltál nem emlékszem 😀Amugy Bria hogy utáIt imádtam senkit nem égettem ki annyira mint őt nem véIetIenüI szóIitottam meg a barátomat és ezt csak az "igazi" tudhatja. De nem offoIom tovább a topicot csak jeleztem hogy éIekhe?
RespectvvIVlaci
RespectvvIVlaci
briareos
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Naezmáraz
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Toto21
5 953
Nick-es kommentátor csaj 15 éves... OMG
több mint 3 éve
na csak össze jött