Hétvégi hírcsokor

Írta: gabokocka — 2015. november 21., 15:36

A csütörtöki és pénteki történések az NFL-ben

 

Dexter McCluster csütörtök esti meccsen szerzett térdsérülése nem bizonyult végzetesnek, két-három hét pihenőre kényszerül miatta a sokoldalú játékos. Az más kérdés, hogy mennyire kell majd erőltetni a visszatérését egy 2-8-as mutatóval gárdának.

 

Darren McFadden ágyéksérülése feltehetően nem fogja távol tartani a pályától a Cowboys futóját, azonban úgy hírlik, hogy ennek, valamint Romo visszatérésének köszönhetően jóval kevesebb labdacipelés jut majd neki, mint a korábbi összecsapásokon.

 

Nem voltak szerencsések a Párducok ezen a héten, Charles Tillman kisebb térdsérülést, Philly Brown pedig vállsérülést szedett össze az edzések során, nagyon úgy tűnik, hogy mindkét játékosnak ki kell hagynia a vasárnapi, Redskins elleni összecsapást.

 

Brian Hoyer nem jött rendbe a hétfő esti agyrázkódását követően, így T.J. Yates lesz a Texans kezdőirányítója. A Houston balszerencséjére ezúttal azonban nem a Bengals, hanem a Jets lesz az ellenfél, így a Yates mágia nem biztos, hogy hatásos lesz.

 

Rég nem látom jólét köszöntött be a Chargers öltözőjébe a héten, a sérüléssel bajlódó játékosok döntő többsége úgy tűnik vállalni tudja majd a Chiefs elleni csoportrangadót, csupán Malcom Floyd vállsérülése olyan súlyos, hogy biztosan ki kell hagyja a derbit.

 

Közeleg Matt Forte visszatérése, a héten már limitált edzésmunkát végzett, azonban kérdéses, hogy Langford remeklését látva John Foxék mennyire forszírozzák majd Forte csatasorba állítását. Persze az is igaz, hogy a Denver védelme ellen minden klasszisra szükség van, márpedig a Bears offense jelenleg nem bővelkedik a kiemelkedő képességű játékosokban.