Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

1 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 008
Az egyetlen kérésem így az O'Reilly verseny előtt, hogy NE Hill nyerjen. Léccilécci!

| Azt meg sem említem hogy Creed vagy Poole érjen el jó helyezést (esetleg nyerjen.) |

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 órája
Timed race, ilyet sem láttam még NASCAR-ban. Pedig sok mindent láttam az elmúlt 11 évben.

Busch nyert, ez sem sokkal jobb mintha Heim nyert volna. Ja, ilyet is sokat láttam már.

2 órája
Két körrel a második szakasz vége előtt Rhodes ki is fogyott az üzemanyagból. 😂😂😂 Jól sikerült az előző hsz-em.

2 órája
Rhodes már ma több kört vezetett, mint tavaly egész évben. Szóval ő ma biztos nem nyer.

3 órája
BREAKING NEWS: az atlantai NCTS verseny első szakaszát Heim nyerte.

Azért remélem a versenyt nem ő fogja.

1 napja
JéBé Green Bay Packers 7 860
Meg mindig nem mondanam hogy sokat jelent de Leclerc kore azert mar nemrossz, biztos vagyok benne hogy a Merci amig tudja altataja a motorelonyet hogy a homologizacio elott ne verjen nagy port de azert eddig biztato.
1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 910 — Deion Sanders for president!
 www.eurosport.hu/wec-le-mans/dunlop-hid-uj-kepek-goodyear-hid_sto23272782/story.shtml
Megtörtént sajnos.
Gondolom a sikánt is át fogják nevezni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 910 — Deion Sanders for president!
Az kom gec
 www.usaracing.hu/2026/02/19/nascar-kembotrany-joe-gibbs-per/?fbclid=IwdGRjcAQEbM9jbGNrBARskGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHp9F-2RMkYwPAjREC8h_cE9bvZ3f8r4X-UiMmkehFohyof1L9jqubn3GhpVy_aem_cPVZ8gNp1KNfb2at6Nyh8w
zacknorb
Puki a biliben
Nem lennének ilyen gondok, ha nem egyforma szarokkal mennének

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Az kom gec
 www.usaracing.hu/2026/02/19/nascar-kembotrany-joe-gibbs-per/?fbclid=IwdGRjcAQEbM9jbGNrBARskGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHp9F-2RMkYwPAjREC8h_cE9bvZ3f8r4X-UiMmkehFohyof1L9jqubn3GhpVy_aem_cPVZ8gNp1KNfb2at6Nyh8w

Poloska vagyok.
2 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
2 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 708
Láttam ma rajtgyakorlatos videót, hát a Ferrarinak ott az alapján iszonyat előnye van, de hallom csak ők nem nyafognak a rajt miatt.
zacknorb
A redbull sem. Biztos, hogy több lesz az elrontott rajt, de messze nem olyan vészes a helyzet szerintem.
2 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 522
Lattam most egy videot hogy Bahreinben a 12-13-as kanyar kozotti nyujtott szakaszon padlon mennek de ugy van programozva az egesz hogy ott a nagy egyenesre tolt az auto es nem a mozgasi energiabol hanem a benzinbol, szoval kb 300LE-t veszit az amugy 500LE-s belso egesu mint kvazi generator, tehat 200LE teljesitmennyel padlo gazon veszik es epphogy megtartja a sebesseget, hogy aztan a nagy egyenesre fordulva megindoljon akkubol es full belso egesu powerbol. Ebben valoban nem latom a pilota hozzadott erteket de varom hogy meggyozzenek.
JéBé
Mondjuk ezt így elolvasva, nem csodálom hogy emiatt a szabályrendszer miatt jött pl az Audi.

2 napja
Lattam most egy videot hogy Bahreinben a 12-13-as kanyar kozotti nyujtott szakaszon padlon mennek de ugy van programozva az egesz hogy ott a nagy egyenesre tolt az auto es nem a mozgasi energiabol hanem a benzinbol, szoval kb 300LE-t veszit az amugy 500LE-s belso egesu mint kvazi generator, tehat 200LE teljesitmennyel padlo gazon veszik es epphogy megtartja a sebesseget, hogy aztan a nagy egyenesre fordulva megindoljon akkubol es full belso egesu powerbol. Ebben valoban nem latom a pilota hozzadott erteket de varom hogy meggyozzenek.
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Láttam ma rajtgyakorlatos videót, hát a Ferrarinak ott az alapján iszonyat előnye van, de hallom csak ők nem nyafognak a rajt miatt.

Poloska vagyok.
2 napja
Szerintem meg látványos lesz, egy furább értelmezése az autóversenyzésnek 😊
Lehet nem úgy lesz autóversenyzés, ahogy megszoktuk, de lehet, hogy egy baromi izgalmas és változatos valamit kapunk.
NB2
Akarod mondani, posztmodern autóversenyzés😅
Ezzel Sobrit megfogtad

Poloska vagyok.
2 napja
Ez a forgó hátsó szárny ez mi a franc? 😀
Mikey
Előzetesi mód

Poloska vagyok.
2 napja
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Lift and coast egy dolog, erdemes meghallgati Webert es Nagy Danit a szabalyokrol, foleg a toltes nem toltes boost gomb elozes gomb max power gomb hany km-/oranal hany km-ig felett alatt ki mi mennyit energiat hasznalhat meddig stb. Oskaosz, semmit sem fogunk belole erteni ahogy Hamilton elmondta. Csak azt latjuk majd hogy valaki megelozott valakit ami mogott 10 kulonbozo ok lehet es szinte biztosan nem az hogy az egyik pilota gyorsabb mint a masik. Szomoru de cafoljanak ram.

youtu.be/IpYRKXEyO04?si=Z9NEPIaLVgBHdftS
JéBé
de a formule e-ben nem ugyanezt csinálták és szar is volt?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Ez a forgó hátsó szárny ez mi a franc? 😀

2 napja
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
Szerintem meg látványos lesz, egy furább értelmezése az autóversenyzésnek 😊
Lehet nem úgy lesz autóversenyzés, ahogy megszoktuk, de lehet, hogy egy baromi izgalmas és változatos valamit kapunk.
2 napja
Lift and coast egy dolog, erdemes meghallgati Webert es Nagy Danit a szabalyokrol, foleg a toltes nem toltes boost gomb elozes gomb max power gomb hany km-/oranal hany km-ig felett alatt ki mi mennyit energiat hasznalhat meddig stb. Oskaosz, semmit sem fogunk belole erteni ahogy Hamilton elmondta. Csak azt latjuk majd hogy valaki megelozott valakit ami mogott 10 kulonbozo ok lehet es szinte biztosan nem az hogy az egyik pilota gyorsabb mint a masik. Szomoru de cafoljanak ram.

youtu.be/IpYRKXEyO04?si=Z9NEPIaLVgBHdftS

Szerkesztette: JéBé
2 napja
Duff Seattle Seahawks 3 423
Hat en probalok lelkes maradni, de ilyenek lattan eleg nehez: https://www.facebook.com/100066867481591/videos/id%C3%A9n-%C3%A9rdekes-el%C5%91z%C3%A9seket-l%C3%A1thatunk-vagy-nem-l%C3%A1thatunk-/1307341764594184/

Abszolut igaza lesz Verstapennek es Alonsonak. Eddig is kb. 80-90%-ban az auton mult a dolog, es kevesebb a versenyzoi kvalitason, de ez meg inkabb az autok fele tolja el a dolgot. Sainz mondta, hogy amugy egyenlo feltetelek mellett, idealis esetben az osszes versenyzo kozt max kb. csak 2-3 tized van. De ezek a szabalyok meg ezt is eltuntethetik.

Pl. Alonso peldaja alapjan. Ha van egy gyors kanyar amit a leszoritoero hatarait feszegetve egy versenyzo mondjuk 280 km/h-val tud bevenni, akkor az osszes versenyzo arra fog torekedni, hogy annyival vegye be, amit ki tud belole maxolni, de nem mindenkinek fog ugyanugy sikerulni. De ha 230 km/h-val kell bevenni a szajbavert akkumulator toltes miatt, azt az osszes versenyzo meg tudja csinalni, kivetel nelkul (igen meg a konyhai sef is).
Duff
Hidd el minden olyan gyors kanyart maxon fognak venni, ami után hosszú padlógázas szakasz van. A bahreini séf kanyar korábban sem jelentett különbséget a pilóták között. Most annyi történt, h a séf és pilóták között is eltűnt abban. Az egy olyan kanyar, amihez relatív közel van egy erősebb féktáv és nem nyernének vele semmit, ha magas töltéssel mennének benne, mert a kanyar és az emelkedés által jelentett természetes lassító hatás is ellenük dolgozik és a féktávig csekély előny nyerhető, míg 2x annyit buknának a célegyenes előtti egyenes szakaszon.
dawyd728
Nem az a lenyeg, hogy milyen szakasz jon a kanyar utan, ez csak egy pelda volt. Szimplan ugy osszessegeben sokkal tobb lesz a "lift and coast", tobb olyan szakasz lesz, ahol az auto kisebb teljesitmenyt fog leadni, mint amit tudna, az akku miatt, sokkal kevesebbet fognak hataron autozni. Meg kevesebb lesz az egyeni hiba stb...

Egyelore nekem ez a megerzesem, nem azt mondtom, hogy nem fogom nezni, mert egy fos, de egyelore nem tunik biztatonak. Aztan az elso par verseny utan kiderul.
2 napja
dawyd728 4 106
Hat en probalok lelkes maradni, de ilyenek lattan eleg nehez: https://www.facebook.com/100066867481591/videos/id%C3%A9n-%C3%A9rdekes-el%C5%91z%C3%A9seket-l%C3%A1thatunk-vagy-nem-l%C3%A1thatunk-/1307341764594184/

Abszolut igaza lesz Verstapennek es Alonsonak. Eddig is kb. 80-90%-ban az auton mult a dolog, es kevesebb a versenyzoi kvalitason, de ez meg inkabb az autok fele tolja el a dolgot. Sainz mondta, hogy amugy egyenlo feltetelek mellett, idealis esetben az osszes versenyzo kozt max kb. csak 2-3 tized van. De ezek a szabalyok meg ezt is eltuntethetik.

Pl. Alonso peldaja alapjan. Ha van egy gyors kanyar amit a leszoritoero hatarait feszegetve egy versenyzo mondjuk 280 km/h-val tud bevenni, akkor az osszes versenyzo arra fog torekedni, hogy annyival vegye be, amit ki tud belole maxolni, de nem mindenkinek fog ugyanugy sikerulni. De ha 230 km/h-val kell bevenni a szajbavert akkumulator toltes miatt, azt az osszes versenyzo meg tudja csinalni, kivetel nelkul (igen meg a konyhai sef is).
Duff
Hidd el minden olyan gyors kanyart maxon fognak venni, ami után hosszú padlógázas szakasz van. A bahreini séf kanyar korábban sem jelentett különbséget a pilóták között. Most annyi történt, h a séf és pilóták között is eltűnt abban. Az egy olyan kanyar, amihez relatív közel van egy erősebb féktáv és nem nyernének vele semmit, ha magas töltéssel mennének benne, mert a kanyar és az emelkedés által jelentett természetes lassító hatás is ellenük dolgozik és a féktávig csekély előny nyerhető, míg 2x annyit buknának a célegyenes előtti egyenes szakaszon.
2 napja
dawyd728 4 106
Akkor hivatalos hogy Philip Island idén lesz utóljára a naptárban, és ‘27-től Adelide veszi át a helyét.

Szavak nincsenek erre...
Cowboykarcsi90
Amúgy az adelaide-i egy városibb pálya a melbournei f1-esnél. Nem látom hogyan tudnák azt átalakítani, h alkalmas legyen motorversenyzésre. Vagy csinálnak belőle egy balatonfőkajári fost.
2 napja
Duff Seattle Seahawks 3 423

2 napja
Akik az f1-ből mentek az Indycarba futamokat nyertek, és ráadásul ezek nem is elit f1-es versenyzők voltak. Fordított irányban ilyen kaliberre nem emlékszem. De érdekes, mert Indyben már amerikai versenyző is ritkán nyert bajnoki címet.
NB2
Indyből ment Montoya F1be
Meg az Andrettik anno, meg Jacques Villeneuve.
Most Colton Herta lehet a kövi.

Poloska vagyok.