Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Volt egy olyan érzésem, hogy Bezz ma is erős lehet, ez eddig príma.Ellentétben A. Marquezzel
Poloska vagyok.
10 hónapja
Iszonyat kulcspillanat volt az utolsó kör 3asban bevetődő Bowman Keselowski mellé. Zseni új Atlanta verseny megint.Chase Elliott mestermunka. Vagy a 11 éves rákos kislány nővérkés rajza segítette? Szegény Keselowskinak most se jött össze a futamgyőzelem. Elliott mellesleg a 12. új győztes idén.Első sorban Bowmannek köszönheti.
iktriad
Még mindig rettenetes ez az "új" atlantai konfiguráció.
Mikey
Poloska vagyok.
10 hónapja
Moreira remekül ment és ott az első Moto2es győzelem.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az Osztrák Nagydíj vasárnapjának délelőttjén rövid bejelentést tett a Ferrari: Fred Vasseur csapatfőnök nem lesz a pályán ma délután, a futam során, mivel személyes okok miatt hazautazott a helyszínről.A francia csapatvezető feladatait a Ferrari helyettes csapatfőnöke, Jerome d’Ambrosio látja el.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Chase Elliott mestermunka. Vagy a 11 éves rákos kislány nővérkés rajza segítette? Szegény Keselowskinak most se jött össze a futamgyőzelem. Elliott mellesleg a 12. új győztes idén.Első sorban Bowmannek köszönheti.
iktriad
Még mindig rettenetes ez az "új" atlantai konfiguráció.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Moto3 nagyon komoly, valakin átmentek, a verseny meg ment még egy körig..nem is értem, h nem lett egyből piros zászló
10 hónapja
Mindig mondom, hogy ez a pálya iszonyat veszélyes ezekkel a kanyarokkal. Örök rejtély, hogy csak ennyi bukás van itt.
10 hónapja
Chase Elliott mestermunka. Vagy a 11 éves rákos kislány nővérkés rajza segítette? Szegény Keselowskinak most se jött össze a futamgyőzelem. Elliott mellesleg a 12. új győztes idén.
10 hónapja
Mi futam volt ez! 😀 megerte felebredeni. Na megyek vissza aludni!
10 hónapja
Buescher-nek örülnek. Ö mar volt ott a közelben parszor
10 hónapja
Elképesztő izgalmak vannak Atlantában. Még 35 kör van, de az első 10-ben nincs olyan pilóta, aki nyert volna idén. Őrületes véghajrá van kilátásban emiatt.Jo reggelt! Akkor meg is nezem! Kösz 😀
iktriad
10 hónapja
De nagy big one. Chastaint szépen felkenték a falra. 😕 És kb az összes in-season tournament bracket mehet is a levesbe. A huge incident involving many drivers entering Turn 3! pic.twitter.com/SUqVofDprQ
— NASCAR (@NASCAR) June 29, 2025
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
És megint Blaney szívja meg. Kyle Larson mit fogott meg, atyaég.The No. 20 spins in front of the field and collects @Blaney and @austindillon3!
— NASCAR (@NASCAR) June 29, 2025
Huge In-Season Challenge implications here! pic.twitter.com/OIU77nuqzk
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
Heim 99/100. Heim Time at Lime Rock Park!
10 hónapja
Matt Mills 🤝 Noah Gragson
10 hónapja
Heim ma is verhetetlennek tűnik. Persze tudjuk hogy ez sokszor nem jelent semmit a végeredmény szempontjából.
10 hónapja
Jaj, Breidinger road course-on is kört kap már az első szakasz alatt. Na majd Kaylee Bryson pár év múlva.
10 hónapja
Shawnka, rendes tőled, hogy beolvasod az amerikai szponzor reklámszövegét is 😀Ha ásnod kell, hívd fel őket és megmondják, hogy lehet-e ásni 😀
10 hónapja
Marc kicsit elrontja a kvalit, nem lesz első sor sem meg neki.Jött az idei szokásos forgatókönyv. Qua esik, Marc nyer.
Quarta ellenben remek kvalit tolt, poleban lesz.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Gasly sz...n sünt...Most jön amit tavaly mind megúszott azt most visszaadja neki a sors....
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Nem elég,hogy szar az autó a sárga miatt el kellett vennie....akkor ez egy P2 lett volna simánSzar autóval P2 azért elég komoly ellentmondás. 😀
Mármint Maxnak
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
10 hónapja
Gasly sz...n sünt...
10 hónapja
Nem elég,hogy szar az autó a sárga miatt el kellett vennie....akkor ez egy P2 lett volna simánMármint Maxnak
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018