NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ott a Jedi gólAz erő vele van.
Löfli
több mint 6 éve
Ma dobtam egy Jedinak gólt lő 😕Nagyon szép munka 😀
Igor
több mint 6 éve
Hmm, bosszantó hogy nem a bünti alatt tettem meg, úgy egy ötössel több jött volna... de végülis ne legyünk pofátlanok 😊Igazából azért voltam biztos benne, mert behoztam Dalsgaardot a fantasy játékban -> 100% volt, hogy nem lesz clean sheetje.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ott a Jedi gól
több mint 6 éve
???megint nem sikerült pontosan elmondani, hogy a dánok ha nyernek sem mennek továbbJó azért elég kis esély van rá, hogy kiessenek.
NB2
Toca
ma Peru veri a franciákat, következő fordulóban franciák a dánokat, peru az ausszikat és máris zutty
ráadásul most tizi is lesz😊
több mint 6 éve
kurva jó ez a videóbírózás !😊
több mint 6 éve
megint nem sikerült pontosan elmondani, hogy a dánok ha nyernek sem mennek továbbJó azért elég kis esély van rá, hogy kiessenek.
NB2
több mint 6 éve
Na, így kellett volna Cavaninak is kezdenie...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Az igen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
megint nem sikerült pontosan elmondani, hogy a dánok ha nyernek sem mennek tovább
több mint 6 éve
ezt valaki magyarázza meg nekem 😀mutatvánnyal nemszabályos, de mivel még nem végezte el,ezért a bíró adott egy második esélyt
Kenny
több mint 6 éve
Kifejted bővebben?sima argentin.horvátok védelme brutálisan fos.0-0Argentin-Horvátra ki mit érez?😀Én országos x-re vettem
Vrij6
Hanni
peach
Kenny
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
sima argentin.horvátok védelme brutálisan fos.0-0Argentin-Horvátra ki mit érez?😀Én országos x-re vettem
Vrij6
Hanni
peach
több mint 6 éve
0-0Argentin-Horvátra ki mit érez?😀Én országos x-re vettem
Vrij6
Hanni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Argentin-Horvátra ki mit érez?😀Én országos x-re vettem
Vrij6
több mint 6 éve
2-2 lesz.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Az Argentin-Horvátra nem érzek én se semmit. A Horvátoknak jó az X, az Argentinoknak meg gyakorlatilag nyerniük kell. De legyen X. 😀Argentínoknak se rossz továbbjutás szempontjából az x. lényeg hogy ne kapjanak ki, mert akkor hatalmas bajban éesznek.
Vrij6
Az más kérdés ha ma is max egy döntetlenre jók, akkor megint szét lesznek szedve a média által.
több mint 6 éve
Az Argentin-Horvátra nem érzek én se semmit. A Horvátoknak jó az X, az Argentinoknak meg gyakorlatilag nyerniük kell. De legyen X. 😀
több mint 6 éve
Ma dobtam egy Jedinak gólt lő (7-szeresért, bár lehetett volna inkább auszi tizenegyes gólra, az még jobb lett volna 8-szorosért 😕), illetve egy Francia-Peru X2-t... de itt most mindkettőt elég pici téttel.Az argentin-horvát amit abszolút nem érzek; az a 4-0-tól a 0-3-ig bármi lehet szerintem... esetleg Pavónnal kapcsolatban ha van valami jó odds (én nem láttam), meg Messi lövéseknél az 'over' 😀
Egy podcastben azt ecsetelték, hogy esetleg egy horvát fejesgólra szabadrúgás után érdemes, mert az argentinok pocsékul védekeznek azok ellen, de igazából Lovren volt csak akinél korrektebb 18-20-szoros odds volt, azon töprengtem hogy rádobok egy ezrest... de aztán mégsem, úgyhogy ez tuti bejön majd 😛
Ez nem egy jó nap fogadni, szvsz.. még az Eriksen hattrick se volt igazán jó áron 😕
több mint 6 éve
Argentin-Horvátra ki mit érez?😀
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
Akkor a B-ben az utolsó forduló izgis lesz, Portugál-Irán jó kis ki-ki meccs lesz. Ha Irán tudja azt amit az utolsó 25 percben, akkor jó meccs lesz ez. Azért a spanyol továbbjutás szinte biztos már, ha jól nézem.ha marokko nyer visszakapjal ceutat es meijat.Nem tudom h mennyire presztizs egy esp-mar, de nem egy szerbia-albania azert..de jo lenne egy kis csipes es rugas.😀
A spanyolok játéka, amúgy tényleg csalódás.
NB2