A funkció használatához be kell lépni!
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
7 perce
Hu ba+ 1perc.volt de faaaaj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
41 perce
WARNING! VIEWER DISCRETION IS ADVISED!A fészbuk link mögött egy karantén idején felvett akusztikus előadású szám nézhető/hallgatható Hoppál Péter és Hoppál Hunor előadásában. Ákos - Hello
Akkora hányingert és minden egyéb kellemetlen érzetet keltő krindzs, hogy a jóérzésű ember ritkán bírja fél percnél tovább. Ugyanez okból fasza kihívás és főleg ezért teszem be ide. Az én rekordom sokadik nekifutásra 41 másodperc.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
6 órája
Gimis magyartanárom véresszájú Újpest drukker volt (szopatta is mindig a nem kevés fradista osztálytársamat), de ott még ő is full elánnal drukkolt nekik.Anno szerintem még igen kevesen drukkoltak/ nemfagyisták/ az Anderleht-FTC BL csoportkörbe jutáskor Kunticék ellen.Anno Fradistaként szurkoltam neki(k) a bek győzelemhez.Tizenéves kis nyálasok nagytöbbsége már a saját Lipcseijüket sem ismeri, nem hogy egy Benedekről tudnák hogy ki volt.attól hogy sokan elfogadták még nem biztos hogy néhány agyhalott idióta tudni fogja hogy az ott miMièrt biztos hogy fradista volt ès azèrt csinàltàk mert Benedek meg UTEs? Nem lehet hogy simán csak agyhalott ès azèrt csinàltàk 🤔🤷 pont az ilyen megszólalások gerjesztik a feszkót....azèrt Benedeket bőven elfogadta mindenki klubszimpàtiától függetlenül24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
egyébként egy ilyenhez mennyire kell agyatlan suttyó gerinctelen senki faszkalapnak lenni?
slowmotion
Hanni
dande2
annyit lát a barom hogy ute és befesti zöldre
vagy azért mert szerinte vicces trollkodás, vagy azért mer egy fradista suttyó és "we are owning you"
Negritis, a vajda
| /egyikük sincs fent a tiktok on / |
ozibozi
A posillipo (elődöntő) visszavágó qrva nagy volt.
kittli
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
12 órája
Anno szerintem még igen kevesen drukkoltak/ nemfagyisták/ az Anderleht-FTC BL csoportkörbe jutáskor Kunticék ellen.Anno Fradistaként szurkoltam neki(k) a bek győzelemhez.Tizenéves kis nyálasok nagytöbbsége már a saját Lipcseijüket sem ismeri, nem hogy egy Benedekről tudnák hogy ki volt.attól hogy sokan elfogadták még nem biztos hogy néhány agyhalott idióta tudni fogja hogy az ott miMièrt biztos hogy fradista volt ès azèrt csinàltàk mert Benedek meg UTEs? Nem lehet hogy simán csak agyhalott ès azèrt csinàltàk 🤔🤷 pont az ilyen megszólalások gerjesztik a feszkót....azèrt Benedeket bőven elfogadta mindenki klubszimpàtiától függetlenül24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
egyébként egy ilyenhez mennyire kell agyatlan suttyó gerinctelen senki faszkalapnak lenni?
slowmotion
Hanni
dande2
vagy azért mert szerinte vicces trollkodás, vagy azért mer egy fradista suttyó és "we are owning you"
Negritis, a vajda
ozibozi
kittli
Szerkesztette: ozibozi
13 órája
Itt már senki se az.Anno Fradistaként szurkoltam neki(k) a bek győzelemhez.Akkor te sem vagy mán mai csirke
kittli
ThundersNFL a Paraszt

13 órája
Akkor te sem vagy mán mai csirkeAnno Fradistaként szurkoltam neki(k) a bek győzelemhez.Tizenéves kis nyálasok nagytöbbsége már a saját Lipcseijüket sem ismeri, nem hogy egy Benedekről tudnák hogy ki volt.attól hogy sokan elfogadták még nem biztos hogy néhány agyhalott idióta tudni fogja hogy az ott miMièrt biztos hogy fradista volt ès azèrt csinàltàk mert Benedek meg UTEs? Nem lehet hogy simán csak agyhalott ès azèrt csinàltàk 🤔🤷 pont az ilyen megszólalások gerjesztik a feszkót....azèrt Benedeket bőven elfogadta mindenki klubszimpàtiától függetlenül24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
slowmotion
Hanni
dande2
Negritis, a vajda
ozibozi
kittli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 órája
Anno Fradistaként szurkoltam neki(k) a bek győzelemhez.Tizenéves kis nyálasok nagytöbbsége már a saját Lipcseijüket sem ismeri, nem hogy egy Benedekről tudnák hogy ki volt.attól hogy sokan elfogadták még nem biztos hogy néhány agyhalott idióta tudni fogja hogy az ott miMièrt biztos hogy fradista volt ès azèrt csinàltàk mert Benedek meg UTEs? Nem lehet hogy simán csak agyhalott ès azèrt csinàltàk 🤔🤷 pont az ilyen megszólalások gerjesztik a feszkót....azèrt Benedeket bőven elfogadta mindenki klubszimpàtiától függetlenül24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
slowmotion
Hanni
dande2
Negritis, a vajda
ozibozi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
17 órája
Tizenéves kis nyálasok nagytöbbsége már a saját Lipcseijüket sem ismeri, nem hogy egy Benedekről tudnák hogy ki volt.attól hogy sokan elfogadták még nem biztos hogy néhány agyhalott idióta tudni fogja hogy az ott miMièrt biztos hogy fradista volt ès azèrt csinàltàk mert Benedek meg UTEs? Nem lehet hogy simán csak agyhalott ès azèrt csinàltàk 🤔🤷 pont az ilyen megszólalások gerjesztik a feszkót....azèrt Benedeket bőven elfogadta mindenki klubszimpàtiától függetlenül24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
slowmotion
Hanni
dande2
Negritis, a vajda
18 órája
attól hogy sokan elfogadták még nem biztos hogy néhány agyhalott idióta tudni fogja hogy az ott miMièrt biztos hogy fradista volt ès azèrt csinàltàk mert Benedek meg UTEs? Nem lehet hogy simán csak agyhalott ès azèrt csinàltàk 🤔🤷 pont az ilyen megszólalások gerjesztik a feszkót....azèrt Benedeket bőven elfogadta mindenki klubszimpàtiától függetlenül24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
slowmotion
Hanni
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Mièrt biztos hogy fradista volt ès azèrt csinàltàk mert Benedek meg UTEs? Nem lehet hogy simán csak agyhalott ès azèrt csinàltàk 🤔🤷 pont az ilyen megszólalások gerjesztik a feszkót....azèrt Benedeket bőven elfogadta mindenki klubszimpàtiától függetlenül24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
slowmotion
Hanni
Szerkesztette: dande2
20 órája
24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Ha lenne a fradiban egy kis jóérzés, nagy hírverés közepette, saját kontón helyreállítanák.
slowmotion
22 órája
24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Katasztrófa, - bár a ződ meg a lila táborban ez szinte papírforma ...
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
22 órája
24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/Csodálom,hogy az ilyen agyatlan barmok levegőt tudnak venni.....
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 órája
24.hu/belfold/2025/04/01/benedek-tibor-ujpest-falfestmeny/egyébként egy ilyenhez mennyire kell agyatlan suttyó gerinctelen senki faszkalapnak lenni?
4 napja
Haverom a google-nél dolgozik, ott azért nem ez a tapasztalatnem én intéztem, hanem a húgaim, különben visszaírtam volna nekik, hogy akkor én meg valahonnan létrehozok egy oldalt Zuckerbergné Priscilla Chan néven, és ne merjék törölni, ha nem tudják bizonyítani, hogy a személy nem létezik."nekik" = AI
slowmotion
kurva sok kör, mire valódi emberhez jut bármilyen reklamáció
törölt kristof

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
nem én intéztem, hanem a húgaim, különben visszaírtam volna nekik, hogy akkor én meg valahonnan létrehozok egy oldalt Zuckerbergné Priscilla Chan néven, és ne merjék törölni, ha nem tudják bizonyítani, hogy a személy nem létezik."nekik" = AI
slowmotion
kurva sok kör, mire valódi emberhez jut bármilyen reklamáció
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
5 napja
anyáméval párhuzamosan, de az ő nevével képződött egy kamuprofil, amit aztán jól felajánlott az ismerőseinek, hogy jelöljék.Egy ismert, de 150+ éve halott emberről beszélsz. Amúgy meg sajnállak a munkahelyed ilyen jellegű kitettsége miatt.Szerintem hogy egy ismert ember nevével visszaélve nyugodtan irogathass az több annál, hogy" x oldalt nem kötelező használni", pláne hogy közben meg a fél világ azon lóg (én pl a munkahelyi infók jelentős részét nem is találom meg máshol).Elképesztő basszus a facebook, kamuprofil Petőfi Sándor néven és az ő képével kommentel az oldalon, de bejelentésre sem törlik, mert "Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe."Jó hír: nem kötelező Facebookozni.
Micsoda egy remekül működő oldal is ez!
r.baggio
szaba
r.baggio
szaba
megtörtént a jelentés a faszbúk felé, visszapattintották, hogy "nem lehet megállapítani, hogy jogosulatlanul használják a profilt".
nem én intéztem, hanem a húgaim, különben visszaírtam volna nekik, hogy akkor én meg valahonnan létrehozok egy oldalt Zuckerbergné Priscilla Chan néven, és ne merjék törölni, ha nem tudják bizonyítani, hogy a személy nem létezik.
5 napja
Egy ismert, de 150+ éve halott emberről beszélsz. Amúgy meg sajnállak a munkahelyed ilyen jellegű kitettsége miatt.Szerintem hogy egy ismert ember nevével visszaélve nyugodtan irogathass az több annál, hogy" x oldalt nem kötelező használni", pláne hogy közben meg a fél világ azon lóg (én pl a munkahelyi infók jelentős részét nem is találom meg máshol).Elképesztő basszus a facebook, kamuprofil Petőfi Sándor néven és az ő képével kommentel az oldalon, de bejelentésre sem törlik, mert "Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe."Jó hír: nem kötelező Facebookozni.
r.baggio
szaba
r.baggio
5 napja
Épp eléggé visszaéltek szerintem a nevével mostanában, ezek után szerintem különösen bicskanyitogató, hogy Petőfis kamuprofil bármit írhat bárhova és ez az fb szerint még rendben is van.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
Hát ha tényleg annyira sötét idióták az emberek, hogy azt hiszik, az igazi Petőfi írogat okosságokat a fészbúkra 2025-ben, akkor isten bizony regelek most már erre a szarra Horthy Miklós néven.Szerintem hogy egy ismert ember nevével visszaélve nyugodtan irogathass az több annál, hogy" x oldalt nem kötelező használni", pláne hogy közben meg a fél világ azon lóg (én pl a munkahelyi infók jelentős részét nem is találom meg máshol).Elképesztő basszus a facebook, kamuprofil Petőfi Sándor néven és az ő képével kommentel az oldalon, de bejelentésre sem törlik, mert "Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe."Jó hír: nem kötelező Facebookozni.
r.baggio
szaba
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 napja
Szerintem hogy egy ismert ember nevével visszaélve nyugodtan irogathass az több annál, hogy" x oldalt nem kötelező használni", pláne hogy közben meg a fél világ azon lóg (én pl a munkahelyi infók jelentős részét nem is találom meg máshol).Elképesztő basszus a facebook, kamuprofil Petőfi Sándor néven és az ő képével kommentel az oldalon, de bejelentésre sem törlik, mert "Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe."Jó hír: nem kötelező Facebookozni.
r.baggio
szaba

---
5 napja
Elképesztő basszus a facebook, kamuprofil Petőfi Sándor néven és az ő képével kommentel az oldalon, de bejelentésre sem törlik, mert "Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe."Jó hír: nem kötelező Facebookozni.
r.baggio
6 napja
Elképesztő basszus a facebook, kamuprofil Petőfi Sándor néven és az ő képével kommentel az oldalon, de bejelentésre sem törlik, mert "Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe."Mit kötözködsz? Ő már régen megmondta:
r.baggio
„Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.” – Petőfi Sándor
6 napja
Elképesztő basszus a facebook, kamuprofil Petőfi Sándor néven és az ő képével kommentel az oldalon, de bejelentésre sem törlik, mert "Megnéztük a profilt, és azt állapítottuk meg, hogy nem ütközik a közösségi alapelveinkbe."Micsoda egy remekül működő oldal is ez!

---
6 napja
eredmény, az meg nem baj ha magasabb a vártnál. 😀Lehet BIG4 meg minden, de ezek a Deloitte-os könyvvizsgálók, hát minimum hat szinttel alulmúlják az előző kisebb könyvvizsgáló céget. Az egy dolog, hogy az eredménykimutatást sem tudják értelmezni, de mikor kommentekben szájbarágod nekik hogy melyik cellákat kell nézni, nehogymár értékes időt basszanak el az értelmezéssel (nyilván csak én nem akartam duplán dolgozni, mert valamennyire láttam a jövőt), de hogy még ennek ellenére sem megy az ötödikes matek...Jaj, a kedvencem, amikor a könyvvizsgálók jönnek, fingjuk sincs a business-ről, és ezt próbálják a számok alapján megérteni.
Az egyik soron 300%-os tervteljesítés volt, beírtam a jelentésbe hogy 200%-kal meghaladtuk az elvárásainkat, erre visszaküldi hogy háde az excelben 300 van... ötödikbe a mi tanárunknál ez instant karó volt, pedig nem elitsuliba jártam.
eaglesmcnabb
Mondjuk annak a tervkészítőnek is gratulálok, akinek az eredeti tervét 300%-ra lehetett hozni. 😉 😀
somoskovig
Bár nyilván, mikor az aktuárius benyögte indokként hogy "nem úgy haltak az emberek, ahogy kéne" akkor egy kicsit néztünk 😀
Amúgy ez a második munkahelyem, de mindig mindenhol minden vezető olyan tervet adott, hogyha egész évben semmit sem csinált volna, akkor is csilingelt volna a kassza bónuszfizetéskor. Szóval amúgy nyilván igazad van.
Amúgy alapvetően nincs bajom a könyvvizsgálókkal, akkor sem, mikor a számviteli része abszolút nem megy nekik, úgy hogy tuti mindegyiknek jobb jegye volt egyetemen számvitelből mint nekem. De hogy az alsósmatek sem megy azért már sok.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!