Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

21 perce
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.

Kedves YouTube ezt írja ki minden egyes zenénél, amit eddig nyilván gond nélkül lejátszott.
Mi a franc baja van ennek...
Mikey
be vagy jelentkezve?
1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician

Kedves YouTube ezt írja ki minden egyes zenénél, amit eddig nyilván gond nélkül lejátszott.
Mikey
adblocker?
Negritis, a vajda
Ugyanúgy csak a gyári beépített Opera adblocker van használva, ahogy eddig.
Mikey
próbáld meg bármi másik böngészőben mert simán lehet
az opera eleve kicsit necces (chrome is mondjuk)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 008

Mikey
adblocker?
Negritis, a vajda
Ugyanúgy csak a gyári beépített Opera adblocker van használva, ahogy eddig.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 órája

Mikey
adblocker?

1 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 008

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 órája
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891
CDU próbál szivatni engem úgy látom. 😀 a szép emlékű ampel koalíció 2024-ben levitte a német állampolgársági követelményeket 5 évre és b1-es nyelvvizsgára.
rob3r7o
Amúgy mi a haszna a német állampolgárságnak egy magyar számára? Van bármi hozzáadott értéke az életedhez? Mit tud egy EU-s német amit nem tud egy EU-s magyar?
Őszentsége Sobri Jóska
Így, hogy mindkettő EU-s semmi, ugyan annyira “erős” mindkettő. Szimplán nyugodtabb leszek, ha meglesz a nemet is.

Max talán annyi, h a CV-ben jobban mutat, ha nemet állampolgárság is szerepel benne.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
2 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 993 — #NoStress
CDU próbál szivatni engem úgy látom. 😀 a szép emlékű ampel koalíció 2024-ben levitte a német állampolgársági követelményeket 5 évre és b1-es nyelvvizsgára.
rob3r7o
Amúgy mi a haszna a német állampolgárságnak egy magyar számára? Van bármi hozzáadott értéke az életedhez? Mit tud egy EU-s német amit nem tud egy EU-s magyar?

3 órája
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891
CDU próbál szivatni engem úgy látom. 😀 a szép emlékű ampel koalíció 2024-ben levitte a német állampolgársági követelményeket 5 évre és b1-es nyelvvizsgára. Az 5 év nekem jövő februárban jár le, addig nyilván egy b1-es nyelvvizsgát le kell, majd tegyek, de eddig úgy tűnt, hogy sínen van a dolog.

Erre most volt a cdu 2 napos kongresszusa, ahol a küldöttgyűlés jóváhagyta, hogy a cdu innentől újra a 8 évet fogja képviselni, igaz ha jól láttam a b1-hez nem akarnak hozzányúlni. Persze egy ilyen belső szavazásnak semmi jogi következménye nincs, az spd meg nem valószínű, h belemenne a szigorításba (főleg h tavaly októberben töröltek el a vicc kategóriájú 3 éves turbó honosítást, és már azt is sérelmezték), meg Merz se hiszem, h felrugna az elég ingatag koalíciós stabilast egy ilyen, főleg szimbolikus ügy miatt, de azért bosszantó. 😀 na meg a nemet bürokrácia fogaskerekei is lassan mozognak, szóval nagyon meglepne, ha 27 vege, 28 eleje előtt lenne ebből bármi, meg akkor se, ha Merz keresztül nyomná az spd-n.

Bár ha őszinte akarok lenni ez az 5 év/b1 követelmény, kiegészítve egy 33 kérdéses tesztsorral (olyan kérdésekkel, h milyen színű a nemet zászló) szánalmasan könnyű, és engem, ha nemet lennék nagyon zavarna, h valaki 5 év bejelentett lakcímmel és b1-es nyelvtudással állampolgárságot kapna. Szóval en pártolom a szigorítást, csak engem várjanak meg vele. 😀

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
12 órája
gyeek LSU Tigers 8 637 — Grady Judd fan
 telex.hu/belfold/2026/02/20/aston-martin-gyori-gazolas-letartoztatas-birosag

Besokallt a Győri Törvényszék elnöke, annyi támadást kaptak az Aston Martinnal gázoló férfi ügyében

Talán akkor így nem fogja majd megúszni a kis pöcs 😊
warr_b
Nem besokallni kellene, hanem nem kiengedni ezt a szarfaszút.
Beki
Pontosan. Megtehették volna, de hogy-hogy nem szabadon engedték. Zéró megbánás látszata, zéró felelősség, apu majd megoldja. A kontra pedig a kormányoldalról? "Politikai célokra használja fel az ellenzék ezt a szörnyű tragédiát." Na ez kapcsolja át az agyam destroy üzemmódba! Meglátok egy ostoba ezüstcsákós pedofidesz párti férget akinek az első reakciója, hogy "ez biztos Petikével szippantott". Szégyelendő vagy sem, bevallom ennek az egyednek addig verném a fejét a falba míg kiszállnak az ilyen aljas gondolatok belőle. Hányadik ilyen eset ez ebben a társadalomban, hogy egy neres fattyú halálos balesetet okoz aztán megússza?! Erre a felháborodásra meg ez a minimumra lealjasodott szolgai védelem az állampárt felé, hogy "politikai célokra használják a tragédiát". NEM! ELEGEM VAN! És sokalljon is be a törvényszék elnöke, tegye a dolgát és rohassza azt a parasztképű felkapaszkodott férget előzetesben!

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 napja
Beki New York Jets 2 310

Besokallt a Győri Törvényszék elnöke, annyi támadást kaptak az Aston Martinnal gázoló férfi ügyében

warr_b
Nem besokallni kellene, hanem nem kiengedni ezt a szarfaszút.
1 napja
warr_b Washington Commanders 28 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b
Most akkor kiderült mennyi pénzt kapott?
Matthew99
¯\_(ツ)_/¯

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man

warr_b
Most akkor kiderült mennyi pénzt kapott?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
Toto21 Chicago Bears 7 904
Sopron környéken ma mindenki nagyon örült. 😀 Föleg azok akik átjárnak a szomszédba dolgozni. Lezárták a nagyhatárt, mert keresztbe fordultak ( osztrák oldalon) a kamionok 😀
Toto21
Mármint baleset vagy tüntetés?
Negritis, a vajda
Havazás
1 napja
Stez SMU Mustangs 47 541 — Whoops, looks like something went wrong.

warr_b
Spoiler: de.

1 napja
warr_b Washington Commanders 28 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

1 napja
Sopron környéken ma mindenki nagyon örült. 😀 Föleg azok akik átjárnak a szomszédba dolgozni. Lezárták a nagyhatárt, mert keresztbe fordultak ( osztrák oldalon) a kamionok 😀
Toto21
Mármint baleset vagy tüntetés?

1 napja
Toto21 Chicago Bears 7 904
2 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
most nyomok egy hard resetet hátha azzal a gép még utána működőképes lesz.
r.baggio
Büszke vagyok magamra, ez lett a megoldás 😊 a shift billentyűt kell nyomva tartani a restartnál, így jön be a troubleshooting, utána kb 1-2 óra a resetelés, hátha másnak is hasznos lehet
r.baggio
Alaplapon is van hard reset gomb legtöbb helyen CMOS vagy még pár karakter előtte, utána. Azzal talán picit gyorsabban meg lehet csinálni

2 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
most nyomok egy hard resetet hátha azzal a gép még utána működőképes lesz.
r.baggio
Büszke vagyok magamra, ez lett a megoldás 😊 a shift billentyűt kell nyomva tartani a restartnál, így jön be a troubleshooting, utána kb 1-2 óra a resetelés, hátha másnak is hasznos lehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
 telex.hu/techtud/2026/02/19/a-megengedett-sebesseg-ketszeresevel-mehetett-a-gyori-balesetet-okozo-aston-martin

Animációval

3 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Elfelejtettem a pc-m pin kódját (a sima jelszót már rég nem használom), ami anno ugyanaz volt, mint a sim-kártyámé, de már sehol sincs meg... Egész eddig izommemóriából ment, de ma még egyszerűen nem jut eszembe 😕 öregszem
r.baggio
Ilyen velem is volt. Aztán az asztalon három ujjammal kopogva próbáltam rájönni mert mindig ugyanazt a három ujjamat használtam és mindegyiknel ugyanazokat a karaktereket ütöttem le. De meglett 😃
Nemes samu09
Én két nap próbálkozás után feladtam 😕 ugyanez volt még anno a sim-kártyám pin kódja is, csak azt már lecseréltem meg a pin helyett egy saját hatjegyűt használok már, így hiába tudom, hogy nyolcassal kezdődött, az istenért se jut eszembe... Ez van, szerencsére már csak torrentezésre használtam a pc-t, most nyomok egy hard resetet hátha azzal a gép még utána működőképes lesz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
Népszerűtlen leszek: bűnügyi felügyelet tök reális, nem látom a letartóztatás többletfeltételeit a konkrét ügyben a sajtóban megjelentek alapján.
resistance is futile
ezért nem hörögtem én sem. vajon fennáll a szökés, bűnismétlés, szemtanúk befolyásolásának lehetősége? (max az utóbbi, de ahhoz nagyon reflektorfénybe került az ügy.)
slowmotion
Bűnismétlés fennállhat, mint kényszerintézkedés feltétele. Ezért van - gondolom - büfü elrendelve.

A letartóztatás többletfeltételei közül, bcs jellege, eljárás alatti terhelti magatartás, eljárás érdeke stb. közül szerintem egy sem áll meg.
4 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 200 — Cowboys fan
Népszerűtlen leszek: bűnügyi felügyelet tök reális, nem látom a letartóztatás többletfeltételeit a konkrét ügyben a sajtóban megjelentek alapján.
resistance is futile
ezért nem hörögtem én sem. vajon fennáll a szökés, bűnismétlés, szemtanúk befolyásolásának lehetősége? (max az utóbbi, de ahhoz nagyon reflektorfénybe került az ügy.)
4 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
4 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 200 — Cowboys fan
Sok helyen írják, hogy a kis geci aston martinos görényláda ki lesz mosdatva apuci által....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
 telex.hu/belfold/2026/02/16/illegalis-gyorsulas-gyori-halalos-baleset-aston-martin

Nem is tartóztatják le, csak bűnügyi felügyelet...
warr_b
Tuti ebben is már apucika keze benne van......a kis gecit úgy vágnám életfogytra mint a szart....nem érdekelne büntetlen előélet meg a többi faszság....embert ölt......fellebezésnek helye nincs....
Viszont tudom a jog nem így működik.... Lesz egy csomó mentő körülmény....1 percet sem fog börtönben tölteni ez kis nyikhaj szarházi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
már ott a cikkben, hogy a nője várandós...gondolom jönni fog majd enyhítő körülménynek, hogy egyapukárólvanszóhátneszakítsunkszétfiatalcsaládokat...🤬
bogjosi
Persze téli gummerre nem futotta a zsír verdára... de nyilván a nyári semislickkel lehet jól veretni városban.
warr_b
Vezetèstechnikai hiba....anukád az...😡
dande2
hát végülis az. faszér' kell beletaposni a gázba, ha nem tudod kordában tartani a szekeret.

(a kettes számú SSC sugárúton dolgozok (=Lechner Ödön fasor), a Hallerről a Közvágóhíd felé a Soroksárira kanyarodó nem egy faszagyereket láttam már, akik úgy gondolták, hogy megmutatják a vezetési tudásukat. hát... némelyiknek hatalmas mázlija volt, hogy még éppen össze tudta szedni a szekeret a másik oldali padka előtt, különben a villamossíneken állt volna meg a menet.)

önmagában a nyomkövetős lakhelyelhagyásival nincs gondom, a szemtanúk vallomása meg a kamerafelvételek megvannak, ha tökös lesz az ügyész, akkor azért erősen figyel az igazságügyi szakértői jelentésre, és ha kiderül, hogy az ötvenes szakaszon kicsivel többel ment, mondjuk száz felett, akkor nem megy bele a felfüggesztettbe.

az a "szerencse", hogy pont iskolaidőben csinálta, nem pedig amikor tömegével érkeznek/távoznak a tanulók az iskolából.