Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
De ugye azt érzed, hogy ennél az esetnél is kb a Ryanair a legkevésbé hibás?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2023/09/24/velence-treviso-budapest-ryanair-17-oras-keses?fbclid=IwAR0JmDExXG545Sz0xN_mHKTIZbpiI1aSwdcr706jRTYAWC_NRqcAvkZmRP0Legalább kap egy csomó pénzt 😀
kurva anyjukat, főleg hogy asszony is érintett, mondjuk áldom az eszem hogy nem mentem velük...
most írja hogy nem tudták megjavítani a gépet, aminek tegnap még semmi baja nem volt, így határozatlan idő múlva indul, fasza kis flixbusz lesz ebből reggeli érkezéssel. vicc bazdmeg, 21. század, európa
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2023/09/24/velence-treviso-budapest-ryanair-17-oras-keses?fbclid=IwAR0JmDExXG545Sz0xN_mHKTIZbpiI1aSwdcr706jRTYAWC_NRqcAvkZmRP0kurva anyjukat, főleg hogy asszony is érintett, mondjuk áldom az eszem hogy nem mentem velük...
most írja hogy nem tudták megjavítani a gépet, aminek tegnap még semmi baja nem volt, így határozatlan idő múlva indul, fasza kis flixbusz lesz ebből reggeli érkezéssel. vicc bazdmeg, 21. század, európa
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Meg tudom oldani, ha van rá igény 😉Így, hogy maradsz itthon, tuti nem. 😉Mióta megtudtam, hogy lesz ez a két út erre készülök és 6 nap alatt csak nem dől össze semmi.Azért nem küld a cégem Hollandiába meg Csehországba, mert itthon van rám szükség... 😡Ők tudják, hogy jó hazafi vagy!
Matthew99
gdavid
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Így, hogy maradsz itthon, tuti nem. 😉Mióta megtudtam, hogy lesz ez a két út erre készülök és 6 nap alatt csak nem dől össze semmi.Azért nem küld a cégem Hollandiába meg Csehországba, mert itthon van rám szükség... 😡Ők tudják, hogy jó hazafi vagy!
Matthew99
gdavid
Matthew99
több mint 1 éve
Mióta megtudtam, hogy lesz ez a két út erre készülök és 6 nap alatt csak nem dől össze semmi.Azért nem küld a cégem Hollandiába meg Csehországba, mert itthon van rám szükség... 😡Ők tudják, hogy jó hazafi vagy!
Matthew99
gdavid
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
igenAzért nem küld a cégem Hollandiába meg Csehországba, mert itthon van rám szükség... 😡Sör kell vagy fű? 😊
Matthew99
NB2
a sorrend mindegy
több mint 1 éve
Azért nem küld a cégem Hollandiába meg Csehországba, mert itthon van rám szükség... 😡Sör kell vagy fű? 😊
Matthew99
több mint 1 éve
Azért nem küld a cégem Hollandiába meg Csehországba, mert itthon van rám szükség... 😡Ők tudják, hogy jó hazafi vagy!
Matthew99
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 1 éve
Azért nem küld a cégem Hollandiába meg Csehországba, mert itthon van rám szükség... 😡
több mint 1 éve
Írnám, hogy rohadjon meg a máv, de már szétrohadt.Na látod. Eljött a te akaratod.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 880
Írnám, hogy rohadjon meg a máv, de már szétrohadt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
ajanlomnem, de érdekesnek tűnikLattad a david gayle eletet ezzel kapcsolatban?Tudom, tudom ne legyen halálbüntetés, de azért nah, ennek az állatnak azért csak fejére eshetne egy zongora:nem azt mondom hogy nincs olyan aki megérdemelné
infostart.hu/bunugyek/2023/09/20/ujra-gyilkolni-akart-muki-penzes-henrietta-gyilkosa
NB2
azt mondom hogy olyan is áldozatul esne aki ártatlan, és nálam az nem fér bele
így inkább ezeket is elviselem
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ok, de a büdös kurva anyjáért nem rohad el a sitten tényleges életfogytiglan egyedül egy sötét zárkában?Tudom, tudom ne legyen halálbüntetés, de azért nah, ennek az állatnak azért csak fejére eshetne egy zongora:nem azt mondom hogy nincs olyan aki megérdemelné
infostart.hu/bunugyek/2023/09/20/ujra-gyilkolni-akart-muki-penzes-henrietta-gyilkosa
NB2
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
nem, de érdekesnek tűnikLattad a david gayle eletet ezzel kapcsolatban?Tudom, tudom ne legyen halálbüntetés, de azért nah, ennek az állatnak azért csak fejére eshetne egy zongora:nem azt mondom hogy nincs olyan aki megérdemelné
NB2
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Lattad a david gayle eletet ezzel kapcsolatban?Tudom, tudom ne legyen halálbüntetés, de azért nah, ennek az állatnak azért csak fejére eshetne egy zongora:nem azt mondom hogy nincs olyan aki megérdemelné
NB2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Tudom, tudom ne legyen halálbüntetés, de azért nah, ennek az állatnak azért csak fejére eshetne egy zongora:nem azt mondom hogy nincs olyan aki megérdemelné
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi
17 184
A függöny arra való volt amikor fiatalként/bármikor, de menekülni kellett hajnalban, és nem tudsz zuhanyozni-nehogy felkelljen hirtelen a menyecske és pofázzon vagy a gyereke felriadjon stb-
Na akkor bele törlődik a farok.
Erre tökéletes a belső design mellett.
Aki tudja, az tudja…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Tudom, tudom ne legyen halálbüntetés, de azért nah, ennek az állatnak azért csak fejére eshetne egy zongora:infostart.hu/bunugyek/2023/09/20/ujra-gyilkolni-akart-muki-penzes-henrietta-gyilkosa
több mint 1 éve
MC12
6 379
A függönyt nem értem 😊 Ha nincs függöny full belátás van, azért nem fogom leengedni a redőnyt.Fényzàró roló. Egyszerűbb takarítani, jól néz ki, praktikus.
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
függöny nálunk sincs. redőny van💪
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
A függönyt nem értem 😊 Ha nincs függöny full belátás van, azért nem fogom leengedni a redőnyt.kérdezd a hollandokat
NB2
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
A függönyt nem értem 😊 Ha nincs függöny full belátás van, azért nem fogom leengedni a redőnyt.
több mint 1 éve
A függöny!Gyűlöljük a szőnyeget s a büdöslábat napok vannak?én a függönyt is rühellem 😀
Willie Parker
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=m9ia1xMhqQ4
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
en is fuggony parti vagyok de epp augusztusban voltunk a Bimbo uton nezni egy lakast, ahol azert elgondolkodtam h felesleges lenne a fuggony.Én se csípem a függönyöket, viszont belülről egy függöny nélküli ablak elég gagyi. Egy lakáskiegészítő függöny, ahogy írod pedig nem is sötétítésre szolgál.Az sincs! A szőnyeg mellett a másik gyűlöletes lakáskiegészítő. Roló.Gyűlöljük a szőnyeget s a büdöslábat napok vannak?én a függönyt is rühellem 😀
Willie Parker
Negritis, a vajda
MC12
Nemes samu09
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.