Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 6 éve
az ő benzinjük fogy jobban, mintha gurulnánakNekem kb minden héten van ilyen élményem... olyan nincs hogy a gáz/fékpedál közül legalább az egyiket ne kelljen tövig nyomni, az blaszfémia lenne.Tegnapelőtt hazafelé dugóban egy olyan archoz volt szerencsém, aki záróvonalon át sorolt a felhajtó gyorsítósávjába, csak azért hogy jobbról előzzön 2 autót, majd utána taposhasson egy erősebb féket 😀Nekem szombaton volt egy kibaszottul érthetetlen incidensem. Két jelzőlámpa közt van kb. 200 méter, én a belső sávban haladok normál tempóban és követési távolsággal, aztán jobbról elhúz mellettem egy tahó, bevág elém, majd kisorol balra a Tesco kanyarodó sávjába. Ha nem fékezek sima ütközés. Nem bírta kivárni azt a 200 métert, muszáj volt előznie...
JSanyo
gyeek
Igor
több mint 6 éve
lehet akciós volt a csirkefarhátTegnapelőtt hazafelé dugóban egy olyan archoz volt szerencsém, aki záróvonalon át sorolt a felhajtó gyorsítósávjába, csak azért hogy jobbról előzzön 2 autót, majd utána taposhasson egy erősebb féket 😀Nekem szombaton volt egy kibaszottul érthetetlen incidensem. Két jelzőlámpa közt van kb. 200 méter, én a belső sávban haladok normál tempóban és követési távolsággal, aztán jobbról elhúz mellettem egy tahó, bevág elém, majd kisorol balra a Tesco kanyarodó sávjába. Ha nem fékezek sima ütközés. Nem bírta kivárni azt a 200 métert, muszáj volt előznie...
JSanyo
gyeek
több mint 6 éve
Nekem kb minden héten van ilyen élményem... olyan nincs hogy a gáz/fékpedál közül legalább az egyiket ne kelljen tövig nyomni, az blaszfémia lenne.Tegnapelőtt hazafelé dugóban egy olyan archoz volt szerencsém, aki záróvonalon át sorolt a felhajtó gyorsítósávjába, csak azért hogy jobbról előzzön 2 autót, majd utána taposhasson egy erősebb féket 😀Nekem szombaton volt egy kibaszottul érthetetlen incidensem. Két jelzőlámpa közt van kb. 200 méter, én a belső sávban haladok normál tempóban és követési távolsággal, aztán jobbról elhúz mellettem egy tahó, bevág elém, majd kisorol balra a Tesco kanyarodó sávjába. Ha nem fékezek sima ütközés. Nem bírta kivárni azt a 200 métert, muszáj volt előznie...
JSanyo
gyeek
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Há' mit szötymörögsz?! Ne szötymörögjél!Tegnapelőtt hazafelé dugóban egy olyan archoz volt szerencsém, aki záróvonalon át sorolt a felhajtó gyorsítósávjába, csak azért hogy jobbról előzzön 2 autót, majd utána taposhasson egy erősebb féket 😀Nekem szombaton volt egy kibaszottul érthetetlen incidensem. Két jelzőlámpa közt van kb. 200 méter, én a belső sávban haladok normál tempóban és követési távolsággal, aztán jobbról elhúz mellettem egy tahó, bevág elém, majd kisorol balra a Tesco kanyarodó sávjába. Ha nem fékezek sima ütközés. Nem bírta kivárni azt a 200 métert, muszáj volt előznie...
JSanyo
gyeek
több mint 6 éve
Tegnapelőtt hazafelé dugóban egy olyan archoz volt szerencsém, aki záróvonalon át sorolt a felhajtó gyorsítósávjába, csak azért hogy jobbról előzzön 2 autót, majd utána taposhasson egy erősebb féket 😀Nekem szombaton volt egy kibaszottul érthetetlen incidensem. Két jelzőlámpa közt van kb. 200 méter, én a belső sávban haladok normál tempóban és követési távolsággal, aztán jobbról elhúz mellettem egy tahó, bevág elém, majd kisorol balra a Tesco kanyarodó sávjába. Ha nem fékezek sima ütközés. Nem bírta kivárni azt a 200 métert, muszáj volt előznie...
JSanyo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Nem kell leszedni 😀Utálok festeni... még jobban, mint csiszolni.Tapétát leszedni sokkal szarabb . . .
warr_b
A festés már tiszta felüdülés. Azt jelenti nem sokára vége a felújításnak, bár ott lennék már 😛
kishaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Utálok festeni... még jobban, mint csiszolni.Tapétát leszedni sokkal szarabb . . .
warr_b
A festés már tiszta felüdülés. Azt jelenti nem sokára vége a felújításnak, bár ott lennék már 😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Simán Win-Win szitu lehet...
több mint 6 éve
Tegnapelőtt hazafelé dugóban egy olyan archoz volt szerencsém, aki záróvonalon át sorolt a felhajtó gyorsítósávjába, csak azért hogy jobbról előzzön 2 autót, majd utána taposhasson egy erősebb féket 😀Bocsi, csak viberen láttam a családom fél éve.
JSanyo
több mint 6 éve
Nem védtem, csak mondtam miért van.Mondjuk nem menti fel ôket de ezek 80%~a féléve kint dolgozik, és nem látta a családját max viberen, és pár nap múlva utazik is vissza. Ettől még mehetne a csekk...Rohadtul telibeszarom. 64 ezer más indokot lehetne felhozni ki miért kerülne akut módon.
ozibozi
kishaszi
több mint 6 éve
Tegnapelőtt hazafelé dugóban egy olyan archoz volt szerencsém, aki záróvonalon át sorolt a felhajtó gyorsítósávjába, csak azért hogy jobbról előzzön 2 autót, majd utána taposhasson egy erősebb féket 😀
több mint 6 éve
Utálok festeni... még jobban, mint csiszolni.

több mint 6 éve
Mondjuk nem menti fel ôket de ezek 80%~a féléve kint dolgozik, és nem látta a családját max viberen, és pár nap múlva utazik is vissza. Ettől még mehetne a csekk...Rohadtul telibeszarom. 64 ezer más indokot lehetne felhozni ki miért kerülne akut módon.
ozibozi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mondjuk nem menti fel ôket de ezek 80%~a féléve kint dolgozik, és nem látta a családját max viberen, és pár nap múlva utazik is vissza. Ettől még mehetne a csekk...
több mint 6 éve
Nem kellene.A türelmetlen tolakodó tahóknál kevés taszítóbb közparaszt van. Oldschool kaloda és botozás lenne a jussuk egy ideális világban, biztos dobna az általános viselkedési standardon.
Minden lehajtóhoz kamera, oszt mehet a csekk.
Üzem, csak "eseménynél".
😀
Pusszantom a sok gyökeret, aki a beállt autópályán a leállósávban csapatja. Érdekes módon a 90%-a ukrán/román/német rendszámú volt...kishaszi
Nem is értem a zsaruk miért nem állnak ki ilyenkor...
warr_b
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Nem kellene.Minden lehajtóhoz kamera, oszt mehet a csekk.
Üzem, csak "eseménynél".
😀
Pusszantom a sok gyökeret, aki a beállt autópályán a leállósávban csapatja. Érdekes módon a 90%-a ukrán/román/német rendszámú volt...
Nem is értem a zsaruk miért nem állnak ki ilyenkor...
warr_b
több mint 6 éve
Nem nézek Milan meccseket csak ha a Lazioval játszanak. Elhiszem neked, hogy nem a bírók kedvence de akkor mit mondjak a Laziorol? Remélem ma este nem lesznek majd bírói tévedések.Ha a Milan az utóbbi hetek ténykedése után bírók kedvence csapat akkor javaslom h kérj időpontot a szemészetre.Jogos 😀Levan fizetve az is, min csodálkozol ? 😀A video biro ami mindig a klasszikus eszak olasz csapatoknak kedvez most pl ac milan de mindig a lazio kárára. Az nfl verzio kevesbe utalando de az is megeri a penzet.Az olasz VAR miatt lehet itt gyűlölkodni vagy azt inkabb a soccer topicba írjam? 😀Én gyűlölöm a focit, szóval is ide tartozik bizonyos szempontból, mert valószínűleg a VARt is, bármi is az.
ifjuherceg
gyeek
ifjuherceg
Toca
ifjuherceg
empty taxi
több mint 6 éve
Ha a Milan az utóbbi hetek ténykedése után bírók kedvence csapat akkor javaslom h kérj időpontot a szemészetre.Jogos 😀Levan fizetve az is, min csodálkozol ? 😀A video biro ami mindig a klasszikus eszak olasz csapatoknak kedvez most pl ac milan de mindig a lazio kárára. Az nfl verzio kevesbe utalando de az is megeri a penzet.Az olasz VAR miatt lehet itt gyűlölkodni vagy azt inkabb a soccer topicba írjam? 😀Én gyűlölöm a focit, szóval is ide tartozik bizonyos szempontból, mert valószínűleg a VARt is, bármi is az.
ifjuherceg
gyeek
ifjuherceg
Toca
ifjuherceg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Jogos 😀Levan fizetve az is, min csodálkozol ? 😀A video biro ami mindig a klasszikus eszak olasz csapatoknak kedvez most pl ac milan de mindig a lazio kárára. Az nfl verzio kevesbe utalando de az is megeri a penzet.Az olasz VAR miatt lehet itt gyűlölkodni vagy azt inkabb a soccer topicba írjam? 😀Én gyűlölöm a focit, szóval is ide tartozik bizonyos szempontból, mert valószínűleg a VARt is, bármi is az.
ifjuherceg
gyeek
ifjuherceg
Toca
több mint 6 éve
Levan fizetve az is, min csodálkozol ? 😀A video biro ami mindig a klasszikus eszak olasz csapatoknak kedvez most pl ac milan de mindig a lazio kárára. Az nfl verzio kevesbe utalando de az is megeri a penzet.Az olasz VAR miatt lehet itt gyűlölkodni vagy azt inkabb a soccer topicba írjam? 😀Én gyűlölöm a focit, szóval is ide tartozik bizonyos szempontból, mert valószínűleg a VARt is, bármi is az.
ifjuherceg
gyeek
ifjuherceg
több mint 6 éve
Pusszantom a sok gyökeret, aki a beállt autópályán a leállósávban csapatja. Érdekes módon a 90%-a ukrán/román/német rendszámú volt... Nem is értem a zsaruk miért nem állnak ki ilyenkor...

több mint 6 éve
A video biro ami mindig a klasszikus eszak olasz csapatoknak kedvez most pl ac milan de mindig a lazio kárára. Az nfl verzio kevesbe utalando de az is megeri a penzet.Az olasz VAR miatt lehet itt gyűlölkodni vagy azt inkabb a soccer topicba írjam? 😀Én gyűlölöm a focit, szóval is ide tartozik bizonyos szempontból, mert valószínűleg a VARt is, bármi is az.
ifjuherceg
gyeek
több mint 6 éve
Az olasz VAR miatt lehet itt gyűlölkodni vagy azt inkabb a soccer topicba írjam? 😀Én gyűlölöm a focit, szóval is ide tartozik bizonyos szempontból, mert valószínűleg a VARt is, bármi is az.
ifjuherceg
több mint 6 éve
Az olasz VAR miatt lehet itt gyűlölkodni vagy azt inkabb a soccer topicba írjam? 😀
több mint 6 éve
Igen is meg nem is. 😊 Ugyanaz volt az alapvető oka mint kishaszinak, csak neki szó szerint a kertjéből tolta a cicus rendszeresen, amikor meg kinyitotta a kertajtót hogy jelezze jelenlétét és nemtetszését a macska csak felugrott a kerítésre és a perifériáról folytatta a nyugalom megzavarására alkalmas tevékenységét... Míg nem a "bucifejű rohadék" meg nem tette a lépéseket, ami számára a sufniba való bekuckózásnak tűnhetett (gerilla szarással, stb.), de valójában egy zárható, egy kijáratos csapda volt. Öcsém meg vagy nem látta azokat a viral videókat ahol a macskák fenyítenek, vagy nem hitt bennük komolyan.Beszéltem külföldön élő öcsémmel pár napja, ő iszonyatos revansot vett egy kandúron aki azt hitte ővé a hátsó kert. Azóta a látványa is elég a macskának, hogy egy utcával odébb meneküljön.megb*szta? 😀
gyeek
(edit: lehagytam a smileyt a végérő')
JSanyo