Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
több mint 6 éve
Nyilván az ogy - amiben 2/3-a volt a fidesznek. Csak azért emeltem őket ki, mert a hsz, amire reagáltam azt sugallta, hogy ez az "enyhe" büntetés valami liberális fertő eredménye. Nem minősíteni akartam a btk-t, egyáltalán nem vagyok jártas a témában.Maradjunk annyiban, hogy az Országgyűlés.A liberális fidesz fogadta el az új btk-t 12-ben 😊 (de nem tudom, hogy pl egy ilyen ügyben más ítélet született volna régebben, feltételezem, hogy nem)Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiTényleg nem értem én ezt a túl liberális gondolkodásmódot. Már szinte nem is büntetik ha valaki bűnt követ el.
index.hu/belfold/2019/12/16/kokainos_gazolo_targyalas_masodfok/
Halált okozó, elhajtásos gázolás kokain hatása alatt, majd a tárgyalás ideje alatt újra vezetés bedrogozva...
r.baggio
NB2
Amúgy az 5 és fél évet nem mondanám komolytalan büntetésnek.
Jakehomer
Egy ilyen kódex kodifikációja amúgy sem 1-2 év, és szakmai körökben ezt egy elég jól sikerült törvénynek tartják.
Az 5 és fél év valóban nem kevés, csak az nem mindegy, hogy azt fegyházban, vagy egy jó kis részét otthon tölti el, a kedvezményekről még nem is beszélve. (Bár Sztojka esetében ügyes volt a rendőrség és hamar elintézte, hogy a kedvezményt is letöltse az a véglény)
James007
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Maradjunk annyiban, hogy az Országgyűlés.A liberális fidesz fogadta el az új btk-t 12-ben 😊 (de nem tudom, hogy pl egy ilyen ügyben más ítélet született volna régebben, feltételezem, hogy nem)Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiTényleg nem értem én ezt a túl liberális gondolkodásmódot. Már szinte nem is büntetik ha valaki bűnt követ el.
Halált okozó, elhajtásos gázolás kokain hatása alatt, majd a tárgyalás ideje alatt újra vezetés bedrogozva...
r.baggio
NB2
Jakehomer
Egy ilyen kódex kodifikációja amúgy sem 1-2 év, és szakmai körökben ezt egy elég jól sikerült törvénynek tartják.
Az 5 és fél év valóban nem kevés, csak az nem mindegy, hogy azt fegyházban, vagy egy jó kis részét otthon tölti el, a kedvezményekről még nem is beszélve. (Bár Sztojka esetében ügyes volt a rendőrség és hamar elintézte, hogy a kedvezményt is letöltse az a véglény)
több mint 6 éve
Persze, egy TV ellopásáért valóban korrekt. Az itt említettért egyenesen vicc és szánalom....Amúgy az 5 és fél évet nem mondanám komolytalan büntetésnek.Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiTényleg nem értem én ezt a túl liberális gondolkodásmódot. Már szinte nem is büntetik ha valaki bűnt követ el.
r.baggio
NB2
Jakehomer
több mint 6 éve
Néha kéne alkalmazni is. Pl középmértéket. Ami itt egy 2-12 éves halmazati tételkeretnél ugye 7 évtől felfelé kellene, h induljon. Nem ismerem a részleteket, h a bíró mivel indokolta a lefelé való eltérésA liberális fidesz fogadta el az új btk-t 12-ben 😊 (de nem tudom, hogy pl egy ilyen ügyben más ítélet született volna régebben, feltételezem, hogy nem)Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiTényleg nem értem én ezt a túl liberális gondolkodásmódot. Már szinte nem is büntetik ha valaki bűnt követ el.
r.baggio
NB2
Jakehomer
több mint 6 éve
Na jó, de a házi őrizet is beleszámít, a per évekig húzódik, az állandó fellebbezések miatt, elmegy ezzel 3-4 év, aztán bevonul a böribe majd fél év múlva kiengedik, jó magaviselet miatt... pontosan ezért (is) nevetséges.A liberális fidesz fogadta el az új btk-t 12-ben 😊 (de nem tudom, hogy pl egy ilyen ügyben más ítélet született volna régebben, feltételezem, hogy nem)Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiTényleg nem értem én ezt a túl liberális gondolkodásmódot. Már szinte nem is büntetik ha valaki bűnt követ el.
r.baggio
NB2
Jakehomer
Meg ami megy Ricsike ügyében. Az az ügy a magyar jog szemenköpése.
több mint 6 éve
Majd megkérdezem a volt főnökömet, ő kavart vele.Mennyit kért egy órára?Személyesen is volt szerencsém hozzá, nagyon brutális ez a nő. Sosem fog leállni a cuccal.Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak ki“Boszorkányüldözés kérem, én csak a szépségszalonban fogyasztottam kábítószert! Felháborító ami itt folyik...!!!”
r.baggio
5 év, nevetséges... és azóta is nyomja a kokót.
#JC6
davemayer
Milyen volt a szolgáltatás?
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
A liberális fidesz fogadta el az új btk-t 12-ben 😊 (de nem tudom, hogy pl egy ilyen ügyben más ítélet született volna régebben, feltételezem, hogy nem)Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiTényleg nem értem én ezt a túl liberális gondolkodásmódot. Már szinte nem is büntetik ha valaki bűnt követ el.
r.baggio
NB2
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Mennyit kért egy órára?Személyesen is volt szerencsém hozzá, nagyon brutális ez a nő. Sosem fog leállni a cuccal.Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak ki“Boszorkányüldözés kérem, én csak a szépségszalonban fogyasztottam kábítószert! Felháborító ami itt folyik...!!!”
r.baggio
#JC6
davemayer
Milyen volt a szolgáltatás?
több mint 6 éve
Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiTényleg nem értem én ezt a túl liberális gondolkodásmódot. Már szinte nem is büntetik ha valaki bűnt követ el.
r.baggio
több mint 6 éve
Személyesen is volt szerencsém hozzá, nagyon brutális ez a nő. Sosem fog leállni a cuccal.Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak ki“Boszorkányüldözés kérem, én csak a szépségszalonban fogyasztottam kábítószert! Felháborító ami itt folyik...!!!”
r.baggio
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Kénytelen vagyok túl bonyolult lenne leállni róla. 😊Nektek is szórakoznak ezek a nyomorék levelező rendszerek (gmail, fremmail)??? Most már rendszeresen alig bírok felcsatolni egy dokumentumot és elküldeni......................nem, nem internet hiba mert hálózat van rendesen............Mondjuk ha Freemailt használsz meg is érdemled 😀
Egy óra kemény küzdelem után sikerült.......................
dande
Amúgy mi pontosan a hiba? Simán lehet hogy a halozatodon akad be valami.
Toca
Egyébként főleg az 1mb feletti dokukról van szó, vagy elkezdi s marha lassan, vagy egyáltalában nem, mindig újra kezdi.
Elmúlt 1-2 hónapban kezdte. A hálózat egyébként gond nélkül megy.
több mint 6 éve
Nektek is szórakoznak ezek a nyomorék levelező rendszerek (gmail, fremmail)??? Most már rendszeresen alig bírok felcsatolni egy dokumentumot és elküldeni......................nem, nem internet hiba mert hálózat van rendesen............Mondjuk ha Freemailt használsz meg is érdemled 😀
Egy óra kemény küzdelem után sikerült.......................
dande
Amúgy mi pontosan a hiba? Simán lehet hogy a halozatodon akad be valami.
több mint 6 éve
Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak ki“Boszorkányüldözés kérem, én csak a szépségszalonban fogyasztottam kábítószert! Felháborító ami itt folyik...!!!”
r.baggio
több mint 6 éve
Én nem a halálbüntetés visszaállítását kérem, de egyszerűen nevetséges, hogy milyen büntetési tételeket osztanak kiindex.hu/belfold/2019/12/16/kokainos_gazolo_targyalas_masodfok/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nektek is szórakoznak ezek a nyomorék levelező rendszerek (gmail, fremmail)??? Most már rendszeresen alig bírok felcsatolni egy dokumentumot és elküldeni......................nem, nem internet hiba mert hálózat van rendesen............Egy óra kemény küzdelem után sikerült.......................
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Lehetséges, mindenesetre egy sokat idézett idézet..... 😊Akkor papírsárkányt...azok tárgyak?Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Madarat sem látott ez a Lord? Vagy legyet?
Levegőnél nehezebb tárgyak sohasem fognak repülni (Lord Kelvin- 1885)
😊
csi77
vpi
Negritis
Kb mindegy, valószinű ál-quote.
vpi
Főként a hitetlenekkel (technikai, egyéb fejlődést ellenzők szemben felhozott érv.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Ja ja. Amennyiben igaz a note.Akkor alátámasztottál"I can state flatly that heavier than air flying machines are impossible." [Note: this quote is widely circulated, especially among self-help gurus, motivational speakers, and the like, but a newspaper archive search and Google book search shows no hits published during Kelvin's lifetime.]Akkor papírsárkányt...azok tárgyak?Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Madarat sem látott ez a Lord? Vagy legyet?
😊
csi77
vpi
Negritis
vpi
Sobri Jóska
vpi
De az is lehet fake. 😊
több mint 6 éve
Akkor alátámasztottál"I can state flatly that heavier than air flying machines are impossible." [Note: this quote is widely circulated, especially among self-help gurus, motivational speakers, and the like, but a newspaper archive search and Google book search shows no hits published during Kelvin's lifetime.]Akkor papírsárkányt...azok tárgyak?Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Madarat sem látott ez a Lord? Vagy legyet?
😊
csi77
vpi
Negritis
vpi
Sobri Jóska
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 6 éve
"I can state flatly that heavier than air flying machines are impossible." [Note: this quote is widely circulated, especially among self-help gurus, motivational speakers, and the like, but a newspaper archive search and Google book search shows no hits published during Kelvin's lifetime.]Akkor papírsárkányt...azok tárgyak?Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Madarat sem látott ez a Lord? Vagy legyet?
😊
csi77
vpi
Negritis
vpi
több mint 6 éve
Akkor papírsárkányt...azok tárgyak?Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Madarat sem látott ez a Lord? Vagy legyet?
😊
csi77
vpi
Negritis
több mint 6 éve
azok tárgyak?Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Madarat sem látott ez a Lord? Vagy legyet?
😊
csi77
vpi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Madarat sem látott ez a Lord? Vagy legyet?
😊
csi77
több mint 6 éve
Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:www.youtube.com/watch?v=WhVLgTsoMhQ
😊
csi77
több mint 6 éve
Nekem az alább folyó vitáról ez jut eszembe:Levegőnél nehezebb tárgyak sohasem fognak repülni (Lord Kelvin- 1885)
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
az egyetlen igazi kérdés az az hogy a morális döntéseket ki találja ki(frontálisan belemész egy autóba, elütöd a nagymamát, kismamát ...)
ÉS ki vállalja értük a felelősséget
ez lesz az utolsó gát (ha volt erről link akkor bocs)