Politika

65 feliratkozó

2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
 telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkA

Csak nem értik a fiúk, hogy attól, hogy parancsra fiatalosch tartalmakat kell gyártani, a TikTok meg a TicTac az nem ugyanaz 😊
somoskovig
 24.hu/szorakozas/2025/12/11/akos-velemeny-mai-fiatal-zeneszek-desh/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
 telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkA

Csak nem értik a fiúk, hogy attól, hogy parancsra fiatalosch tartalmakat kell gyártani, a TikTok meg a TicTac az nem ugyanaz 😊

2 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Zászló, kóla, szív.

Karácsonyra jól pörgethető.
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
jajdejó, lesz mibe csomagolni a zsíroskenyeret, vagy a téliszalámisat,
itt kell élned hogy elhidd, 4millió! db újság kerül karácsonyi ajándékként a postaládákba..
https://hang.hu/belfold/tobb-mint-negymillio-peldanyban-keszul-ingyenes-lejarato-bors-a-tiszarol-183519
Josszi
"Ingyenes"... aha, van egy tippem azt is mi fizetjük valamilyen úton-módon.
2 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 932
jajdejó, lesz mibe csomagolni a zsíroskenyeret, vagy a téliszalámisat,
itt kell élned hogy elhidd, 4millió! db újság kerül karácsonyi ajándékként a postaládákba..
https://hang.hu/belfold/tobb-mint-negymillio-peldanyban-keszul-ingyenes-lejarato-bors-a-tiszarol-183519
3 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 363 — The only discipline that lasts, is self discipline
Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...
warr_b
Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
peterk2005 udvari bolond
Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.
warr_b
Aki az apjáról, miután kalapáccsal majdnem megölte egy elborult annyit tud csak kinyögni nyilvánosan, hogy magának kereste a bajt, az nem normális. Annak elmentek otthonról.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/598385384_2291699674627449_8659932031335791496_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=qzwcMmenMzwQ7kNvwEtnn-u&_nc_oc=AdkvMRO4piBr_Bi0bBNYZTRxwV3hRdiF7Ds-A5bCTS3SnPUrYsg-2Z3iQTomxFBoOSk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=RAEuLLTSZ83H2VWKc8Iltg&oh=00_Afn1X2DmzuL31O-ObIg_KEiDbtn-zY01EFbPsv7KnJa6Pw&oe=69451799
TISZA Párt/Friss HÍREK/Magyar Péter/Támogatói Csoport/CSATLAKOZZATOK ! | Facebook

Csak elkezdenek dőlni a dominók végre.

Szerkesztette: Shilkor
3 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
 hvg.hu/elet/20251214_sikorski-szijjarto-vita-x-orban-oroszorszag-lenin-rend

"A lengyel külügyminiszter Lenin-rendet adna Orbánnak, amit Szijjártó Péter nem hagyott szó nélkül"
NB2
Lengyelek az egyedüliek akik nem hagyják ezt az álszent hazudozást szó nélkül és kimondják, hogy a király meztelen.
3 napja
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
 hvg.hu/elet/20251214_sikorski-szijjarto-vita-x-orban-oroszorszag-lenin-rend

"A lengyel külügyminiszter Lenin-rendet adna Orbánnak, amit Szijjártó Péter nem hagyott szó nélkül"
3 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊
Josszi
Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆
warr_b
az gabokocka, aki nem tud telefonról fórumozni, ő kristófot törölte 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Josszi
Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
3 napja
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀
bobi0092
1 óra kötelező démonidézés miközben irénke szól

3 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 531
warr_b
Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
peterk2005 udvari bolond
Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.
warr_b
Jeszenszky Zsolt:

Josszi
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀
3 napja
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Próbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.
Kampman
mondjuk ha csak fele akkora kókler és grifter mint bármelyik abból a kettőből már akkor is egy rák

3 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 967
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Próbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.

3 napja
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
peterk2005 udvari bolond

3 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 363 — The only discipline that lasts, is self discipline
warr_b

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
warr_b
DJ Jeszy a rejszolástól belédbújnak a démonok vallás alapítója?
Josszi
Az, a Zsóti

3 napja
warr_b
DJ Jeszy a rejszolástól belédbújnak a démonok vallás alapítója?
3 napja

3 napja
jól dolgozik a BM Hr, a legújabb ideiglenes igazgató a Szöllő utai intézmény élén..
https://jelen.media/zaklatas-ongyilkossagi-kiserletek-es-testi-fenyites/
Josszi
Kezd gyanús lenni, hogy a felvételi követelmények része, hogy legyél egy agresszív, abuzáló pöcs, mert ha csak véletlenül böknének rá az új emberre, akkor is valószínűleg találtak volna jobbat. 😀

Amúgy tragikus. Itt a 15 évnyi, csak a feltétlen lojalitást díjazó, a kritikát hisztérikuan elutasító, uram-bátyám, felülről irányított korrupcióra épülő rendszer kontraszelekciójának eredménye.

3 napja
Az egész Szőlő utcai történet legaljasabb, legokádékabb szála az, hogy azzal próbálják elkenni a sztorit, hogy ezek csak bűnözők.
resistance is futile
Egyetértek. A goebbelsi-sztálini propaganda mai változata. A legijesztőbb viszont az, hogy sokaknál működik (legalábbis így veszem le azokból a Fb-oldalakból, amiket látok). Ha megint tudják hozni a választásokat, akkor tényleg menthetetlenek vagyunk.
nagylaza, főpohárnok
nagyon jól és érthetően elmagyarázza a srác (Czabán Samu) a propaganda technikáit honnan jön és hogyan müködik
https://youtu.be/6QbJ8wTu5Pc?si=71ZPbFMqpyi8jB_X&t=3500
Josszi
baszki, Czabán Samuból közszereplő értelmiségi lett.

Már az egyetemen is egy teszkós tgm volt.
resistance is futile
köszi a véleményt arról amit mondott...
3 napja
Az egész Szőlő utcai történet legaljasabb, legokádékabb szála az, hogy azzal próbálják elkenni a sztorit, hogy ezek csak bűnözők.
resistance is futile
Egyetértek. A goebbelsi-sztálini propaganda mai változata. A legijesztőbb viszont az, hogy sokaknál működik (legalábbis így veszem le azokból a Fb-oldalakból, amiket látok). Ha megint tudják hozni a választásokat, akkor tényleg menthetetlenek vagyunk.
nagylaza, főpohárnok
nagyon jól és érthetően elmagyarázza a srác (Czabán Samu) a propaganda technikáit honnan jön és hogyan müködik
Josszi

resistance is futile
Nahát, tényleg ez a neve? 😆
Rákospalotán tér is volt róla elnevezve, ott volt pl a 69-es villamos végállomása a nyolcvanas években 😁

3 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
resistance is futile
nagylaza, főpohárnok
Josszi