Politika

68 feliratkozó

12 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 813 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Bowl.hu választási tippelde 2026
 docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
 youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-

Szerkesztette: Löfli
3 órája
davemayer Chicago Bears 15 529 — "Grammar maci"
Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊
somoskovig
Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
Sixo
 youtu.be/hWKFTjVM_wc?is=medDFbRBwFa34JF1

Itt mondja emberünk a szájával. Vagy ez mind kamu?!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 504 — beers & Packers
Mondjuk a MKKP tarháló poszt alatti kommentek nem túl kedvesek.

Olyan szépen elmondta nekik mindenki, hogy nyugodtan ki lehet hagyni ezt a választást...
Gyurma Pappa
Több mint kínos: elindulnak az 1 százalékárt, de még az se jön össze, aztán kezdődik a tarhálás. Mennyivel jobban jártak volna, ha maguktól kiszállnak négy évre, cserébe megkérik a szimpatizánsaikat, hogy dobják össze azt a pénzt, amitől elesnek és ami a fennmaradásukhoz szükséges. Helyette belementek egy dupla vesztes játszmába. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyit fognak kapni.
Zárójel: a végén még a Momentum lesz az erkölcsi győztes. Pedig anno hüledeztem, hogy mindenféle (politikai) ellentételezés kérése nélkül, jóval a választás előtt bedobják a törölközőt, amikor még nem is lehet tudni, hogyan alakulnak az erőviszonyok.
3 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 166 — Lucas Scott

Olyan szépen elmondta nekik mindenki, hogy nyugodtan ki lehet hagyni ezt a választást...
Gyurma Pappa
Majdnem én is utaltam.
Aztán inkább úgy döntöttem h a Magyari Péter által kirakott alapítványnak utalom azt a pénzt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 órája
Stez SMU Mustangs 48 105 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó ez az m1 híradó, tiszta győzelmi jelentés hangulata van. Bezzeg a hirTV még kitart 😊
somoskovig
Sokan kitartanak még. Most néztem rá, pár ismertebb narancsos youtube csatorna kommentjeire. Hát te atya úr isten ami ott van. Állítólag a Somkúti már megint bemondta, hogy megyünk a frontra. Nem is értem, hogy ez alapból, hogy merülhet fel, amikor senki sem küldött oda sereget az EU-ból soha.
Sixo
X evnyi agymosas nem tunik el ket nap alatt. Talan meg ket honap, ev alatt sem.

3 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 886 — Steelers fan
A Fidesz azt a 2,5 millió rájuk szavazót felét olyan gyorsan el fogja veszíteni amint az M1 megszűnik mint propi csatorna. Tele van a reddit olyan postokkal hogy mennyi embernek kezd kinyílni a szeme.

Redditről:

Ősfideszes apám és az M1
Már ezért megérte!

1990 óta Fideszes apám, aki napi szinten az M1-Hír TV kombót nézte ma felhívott.

Azt mondta megnézte a nemzetközi sajtótájékoztatót, és nem érti eddig miért hazudtak Magyar Péterről ennyit. Kritikus, de bizakodó. Köszönöm TISZA, köszönöm magyarok!
Nomac
Már rég nyugdíjas fideszes munkatársam ezt máshogy éli meg.
"Na Magyar Péter is kezd máshogy beszélni mint eddig! A sajtótájékoztatón már olyan dolgok hagyták el a száját ami a kampány ideje alatt nem"
Elkezdtem neki magyarázni, hogy ezt pofáztam eddig is, hogy nem csak az m1, tv2 kombót kellene néznie, de aztán inkább ráhagytam.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 012
somoskovig
Sixo
Kopogtatni voltam egy kistelepülésen, amikor kiabált utánunk egy néni, hogy összekészítettük e már a hadtápot, mert megyünk a frontra? Tényleg itt tartunk sok százezer ember esetében biztosan. A nemvagyunkafronton.hu számolója népszerű is lehet rövidesen 😀
3 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 313 — LIGHTS OUT!
somoskovig

3 órája
Tisza +1
Fidesz -1
Klaci79
Melyik?
Negritis, a vajda
ez még nem a zala 2, ott 30% környéke van és még a fideszes vezet
3 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 374 — Chiefs GM

3 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 487 — The Mathematician
Tisza +1
Fidesz -1
Klaci79
Melyik?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 órája
Tisza +1
Fidesz -1
3 órája
Nomac New England Patriots 4 388 — balazs.t85@gmail.com

Gyurma Pappa
Nagyon kapják, a baranyai, és a fő FB profiljuk alatt is. Elég szánalmas ez a gyűjtés, mindent beigazol ami a választások előtt kiderült.
3 órája
Matthew99 New Orleans Saints 10 379 — Invisible man
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
mino veletlen.
csebi
Magyar Péter hazahozta az olajunkat.
resistance is futile
majd ha a mizsei ásványvizem borrá változtatja akkor szóljatok
Josszi
Azt lehet, hogy nem, de ha meglegyinti a pálcájával Szentkirályit, az biztos átváltozik. 😀
somoskovig
Majdnem nem esett le, de ez top komment ma.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 órája
Aztakurva, el vagyunk foglalva itt Gajdiccsal, de itt az igazi zseni! 😊 Ha tudtam volna, hogy ilyen szellemi óriások mászkálnak a Fidesz körül, eskü már vasárnap este előtt néztem volna az agitpropot.

444.hu/2026/04/14/a-fidesz-alufoliasisakosai-szerint-a-marha-magyar-szavazok-nem-ismertek-fel-orban-zsenialitasat?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwdGRjcARLM2NleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEekP0u1_wunvx6Dxsnn00_5RGS8yvXcPLwq1pFoJJTX89v25xPHMJ6diXYjhY_aem_W0Ptn5SN7-8rIWTteCvYjg

4 órája
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 738 — zászló zászló szív

4 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 468 — Csodabogár
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
mino veletlen.
csebi
resistance is futile
ORBÁN VIKTORNAK MEGINT IGAZA LETTTTTT!!!!!!!!!

4 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 450
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabb
Mit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.
Stez
pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.

most már tudja, hova kell tartania a markát.
slowmotion
Igazabol o mar az RTL-t is leszedte gondolom eleg csunyan, mert szetrakta a labat valami ottani fejesnek, akihez aztan hozza is ment, hogy nagyhamar megcsalja (asszem ilyesmi a sztori, es nem csak ugy valtott, de ez nem tuti 😀), azota meg valami neves fotossal nyomja.

Nyilvan a penzert elhuzott arra, amerre, ami nyilvan kerdojeles, mert az RTL-nel annal idejen top musorvezeto volt, gondolom jol kitomve. Marmint penzzel is, nem csak penisszel.
Stez
Nem gondoltam volna, hogy Nórika ilyen laza elvű...
Mikey
Ebben a celebvilagban nagyon tisztelet a kivetelnek, aki „nem laza elvu” no (vagy akar ferfi). Szinte mindenki lyuksogora a masiknak, ezert vannak ennyire joban. 😀
Stez
Jó hát nem vagyok naiv, a "hétköznapi" emberek szintjén sem jellemző a hűség... a celebek pedig mindig sokkal rosszabbak voltak ilyen szempontból. De azért ez most egy kicsit meglepett.
Mikey
Ne irigykedj 😀
ender1112
Hát na, lebuktam. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 órája
Belsős info
Sárvár Gagyi Levente letartóztatva választási csalás
Dagobert bácsi
Ő ki?
SBL
Ágh Péter titkára 20évesen 1.5 milliárdért van palotája Sárváron
Itt indult Magyar Péter nevezetű képviselő ((ők pénzelték ezért )
Buszból vették a szavazatokat videó van róla
Dagobert bácsi
Mondjuk nagy ikubajnok lehet, ha 20 evesen villantott egy 1.5 milliardos villat, feltetelezem, a sajat neven. Meg egy ferrari is kene, hatha ugy feltunobb, hogy valami nem koser.

4 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.theguardian.com/world/2026/apr/14/hungary-new-era-russia-back-foot-vladimir-putin-viktor-orban
NB2
Na igen, most nem 56 van, bár a szívük szerint most is az csinálnák...........ennyit érsz Viktor meg, Szíjjas...
4 órája
NB2 New England Patriots 28 408 — nabege2@yahoo.com
 www.theguardian.com/world/2026/apr/14/hungary-new-era-russia-back-foot-vladimir-putin-viktor-orban
4 órája
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 645
Belsős info
Dagobert bácsi
Ő ki?
SBL
Dagobert bácsi
meg is lepődtem Ágh Péteren, hogy így túlélte a NER-t, anno Simicska mellett pózolt a G-nap előtt.
4 órája
Dagobert bácsi 301
Belsős info
Dagobert bácsi
Ő ki?
SBL
4 órája
zinedine5
mino veletlen.
csebi
resistance is futile
Josszi
Azt lehet, hogy nem, de ha meglegyinti a pálcájával Szentkirályit, az biztos átváltozik. 😀

5 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 680
zinedine5
mino veletlen.
csebi
resistance is futile

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 órája
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabb
Mit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.
Stez
pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.

most már tudja, hova kell tartania a markát.
slowmotion
Igazabol o mar az RTL-t is leszedte gondolom eleg csunyan, mert szetrakta a labat valami ottani fejesnek, akihez aztan hozza is ment, hogy nagyhamar megcsalja (asszem ilyesmi a sztori, es nem csak ugy valtott, de ez nem tuti 😀), azota meg valami neves fotossal nyomja.

Nyilvan a penzert elhuzott arra, amerre, ami nyilvan kerdojeles, mert az RTL-nel annal idejen top musorvezeto volt, gondolom jol kitomve. Marmint penzzel is, nem csak penisszel.
Stez
Nem gondoltam volna, hogy Nórika ilyen laza elvű...
Mikey
Ebben a celebvilagban nagyon tisztelet a kivetelnek, aki „nem laza elvu” no (vagy akar ferfi). Szinte mindenki lyuksogora a masiknak, ezert vannak ennyire joban. 😀
Stez
Jó hát nem vagyok naiv, a "hétköznapi" emberek szintjén sem jellemző a hűség... a celebek pedig mindig sokkal rosszabbak voltak ilyen szempontból. De azért ez most egy kicsit meglepett.
Mikey
Hat ugye eleg sok celeb no kurva, es ugy kerulnek be ebbe a vilagba, hogy valaki mellett kikotnek, mint "nem munka". Egykori osztalytarsam faterjanak jo par ejszakai klubja volt Budapesten, anno mutatott konkret listat is, eleg sok nev volt ott, akik a a celebvilagban "jelenlevo" holgyek. Csak regen jobban megerte nekik a dubajozas, viszont az elmult tizenpar evben meg divatta valt, hogy ezek a kurvak nem csak kefepenzt kapnak, hanem ezeken felul kulonbozo allami tamogatast a vallalkozasukhoz. Borkai iszonyat csunya hajos lotyoja, meg az ikertestvere peldaul valami kormos szalont nyitottak a tamogatasbol. Xd

En a listabol sokat nem lattam, de amit igen, azon playmate-ek mellett jo par musorvezeto, meg reality szereplo is volt peldaul.

Szerkesztette: Stez