Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
Jaja nagy vízilabdás hely volt. De aztán az utolsó pár évadot kihagytam mert már a leendő asszonnyal voltam együtt.4Broba jártál?ki a fradi jatekosokat, ki a 4bro-s lanyokat ...Te is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2024%2F09%2F25%2Fvogel-evelin-magyar-peter-tisza-part-exkluziv-interju%2F
Stoki
deyell
Ebben a két mondatban olyan szintű ellentmondások vannak, hogy beszarok.
zacknorb
csebi
warr_b
csebi
Én is megjártam egyetemista koromban.
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Inkább kapjunk elő egy Origo témát.www.origo.hu/teve/2024/09/magyar-modell-vetkozes-meztelenseg
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azzal jól. Azzal, hogy 4-8 év után nem lett eltakarítva, mert a hozzádhasonlók azóta is a megváltót várják azzal nem. Persze nem csak miattad / ilyen hitű emberek miatt azt hozzatenném.jobban jártunk azzal hogy 2010ben a NER jött?Csak egy kérdés, szerinted nem elég kezdőlépésnek az ha a gengszter le van váltva?Negritis hívő. Hívőket nem lehet érvekkel meggyőzni.ha valamiben hiszek jelenleg az az hogy nem is akarja leváltani a rendszert
Csak ő nem Orbánban vagy MP-ben hisz, hanem abban, hogy nem MP lehet képes leváltani ezt a rendszert.
Őszentsége Sobri Jóska
csak a gengsztert
Negritis, a vajda
Jelenleg rengeteg olyan ember van, aki úgy gondolja, hogy a Fidesz leválthatatlan, ha MP már csak azt mutatja hogy leváltható, de egyébként pontosan ugyanolyan rossz lesz, mint a gengszter, akkor is nyert az ország vele.
ervinator
Negritis, a vajda
De felesleges elkezdeni megint ezeket a köröket. Inkább kapjunk elő egy Origo témát.
több mint 1 éve
jobban jártunk azzal hogy 2010ben a NER jött?Csak egy kérdés, szerinted nem elég kezdőlépésnek az ha a gengszter le van váltva?Negritis hívő. Hívőket nem lehet érvekkel meggyőzni.ha valamiben hiszek jelenleg az az hogy nem is akarja leváltani a rendszert
Csak ő nem Orbánban vagy MP-ben hisz, hanem abban, hogy nem MP lehet képes leváltani ezt a rendszert.
Őszentsége Sobri Jóska
csak a gengsztert
Negritis, a vajda
Jelenleg rengeteg olyan ember van, aki úgy gondolja, hogy a Fidesz leválthatatlan, ha MP már csak azt mutatja hogy leváltható, de egyébként pontosan ugyanolyan rossz lesz, mint a gengszter, akkor is nyert az ország vele.
ervinator
több mint 1 éve
Csak egy kérdés, szerinted nem elég kezdőlépésnek az ha a gengszter le van váltva?Negritis hívő. Hívőket nem lehet érvekkel meggyőzni.ha valamiben hiszek jelenleg az az hogy nem is akarja leváltani a rendszert
Őszentsége Sobri Jóska
csak a gengsztert
Negritis, a vajda
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Persze, 10 millió embert lecserélni ő sem tudNegritis hívő. Hívőket nem lehet érvekkel meggyőzni.ha valamiben hiszek jelenleg az az hogy nem is akarja leváltani a rendszert
Őszentsége Sobri Jóska
csak a gengsztert
Negritis, a vajda
A NER egy tünet, nem egy betegség

több mint 1 éve
Röviden: simán lehet.Negritis hívő. Hívőket nem lehet érvekkel meggyőzni.ha valamiben hiszek jelenleg az az hogy nem is akarja leváltani a rendszert
Őszentsége Sobri Jóska
csak a gengsztert
Negritis, a vajda
Hosszabban: első lépésnek megteszi, inkább, mint ha Orbán/az ő samesza viszi tovább, mert itt forradalom vagy ideális leváltó nem lesz, nem lehet.
Szóval majd meglátjuk (ha megérjük).
több mint 1 éve
Negritis hívő. Hívőket nem lehet érvekkel meggyőzni.ha valamiben hiszek jelenleg az az hogy nem is akarja leváltani a rendszert
Őszentsége Sobri Jóska
csak a gengsztert
több mint 1 éve
Negritis hívő. Hívőket nem lehet érvekkel meggyőzni.Nem vitatkozom, ez a magyar választási matek. Ez tény.Ne kezd el ezt a vitát, nem érdemes.Szuper. Csak hogy van kb. 1.1 millió ember, aki rá szavaz a Fideszre, mert neki meg barátja az ellensége ellensége (legalábbis megtűri), csak hogy ne egy inkompetensnek látszó Momentum vagy DK vagy MZP kerüljön hatalomba.Az ellenségem ellensége nem lesz a barátomA diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Főleg ha egy unszimpatikus ember aki tolja a kettős mércét
Negritis, a vajda
Amíg moralizáltok, és nem értelmesen, racionális szavazó módjára viselkedtek, addig ne, is reménykedjetek változásban.
Ez a teljesen értelmetlen viselkedés juttathatja vissza DJT-t a WH-ba, mert az ottani Palesztina párti szavazók épp készülnek nem szavazni vagy leszavazni egy "harmadikra".
Ne már.
Gyurma Pappa
Toca
Ha valaki kis pártra szavaz ÉS az nem jut be a parlamentbe listán --> a Fideszre szavazott (igen, amíg a Kutyák nem jutnak be a parlamentbe, az mind Orbán Viktorra leadott szavazat)
Ha valaki esélytelen egyéni ogyk-re szavaz --> a Fideszre szavazott.
Ez ennyire kurva egyszerű, így van kitalálva a rendszer. Ha Orbán Viktort le akarja váltani az ellenzék, jelen állás szerint a Tisza Pártra kell szavaznia. Lehet olyan állapot, hogy nem ez lesz a helyzet? Igen, pl egy 10 százalékos Kutyapárt mellett vagy ha egyéni körzetekben annyira erős jelölt van, mint a Jámbor volt. De addig, minden LMP szavazat a Fideszre megy stb.
Gyurma Pappa
Csak ő nem Orbánban vagy MP-ben hisz, hanem abban, hogy nem MP lehet képes leváltani ezt a rendszert. Ez is egy hit, ezt látni az Ötben, vagy a Kötöttfogásban, meg még sok közéleti műsorban. Én se értem, mert nem logikus hit, de az, hogy Orbán mindenkinél jobb, vagy a chemtrailben, laposföldben, mindenféle random sose látott/tapasztalt istenekben hinni szintén nem az, mégis milliárdok hisznek, mert nem képesek elfogadni a "nemtudást", nem képesek elfogadni a világ rengeteg megmagyarázhatatlan, irracionálisnak tűnő jelenségét.
Dehát pont az a hit lényege, hogy nem logikus.
Viszont az agy önkéntelenül keresi a a logikát a dolgok között, amikről úgy véli, hogy tud, és ezeket illogikus bakugrásokkal, vagyis a hittel oldja meg.
Én se haverkodnék MP-vel, te se, nem ő az álompolitikusunk, de ha nem akarunk NER-t, akkor nyilván rá szavazunk. Egyből nem nehéz választani. És elfogadom peterk2005 logikáját, hogy a biztos "nem kell"-nél jobb a "más, ami lehet jobb/rosszabb", amig van opció utána az ellen is szavazni egy másik "más, ami lehet jobb/rosszabb"-ra. De egy idealista, vagy akinek nem annyira rossz a NER meg nem így kalkulál, máshogy gondolja magát racionális szavazónak. Biztos te is ismersz olyat, aki azt mondja, hogy "Nem csípem Orbánt, de ő a legjobb". Az is ezt a logikát követi, csak más axiomából indul ki, és így teljesen máshogy szavaz.
Nem akarom megvédeni Negritist, számomra se valid az ő megközelítése, de fogadni merek rá, hogy úgysem tudod meggyőzni, pláne nem logikus érvekkel.
több mint 1 éve
és ha az emberek akik a kutyákra akarnak szavazni nem azt hallgatnák nonstop hogy elveszik a szavazat akkor lehet más lenne a dolog, valszeg nem de ...Es akkor lenne 3,7%? A Kutyák felépítése nem teszi lehetővé, ők egy zárt, magukat imádó klub, ahol a klubban legnépszerűbb lesz a jelölt, nem a legalkalmasabb. Ritkán működik ez
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Ezért lesz izgalmas, ha tényleg leviszik 3%ra a küszöböt. Mondjuk elég sok matekot hallottam, ahol a Fidesznek se lenne olyan jó ez, szóval ezügyben - úgy tudom - nincs még döntés.Nem vitatkozom, ez a magyar választási matek. Ez tény.Ne kezd el ezt a vitát, nem érdemes.Szuper. Csak hogy van kb. 1.1 millió ember, aki rá szavaz a Fideszre, mert neki meg barátja az ellensége ellensége (legalábbis megtűri), csak hogy ne egy inkompetensnek látszó Momentum vagy DK vagy MZP kerüljön hatalomba.Az ellenségem ellensége nem lesz a barátomA diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Amíg moralizáltok, és nem értelmesen, racionális szavazó módjára viselkedtek, addig ne, is reménykedjetek változásban.
Ez a teljesen értelmetlen viselkedés juttathatja vissza DJT-t a WH-ba, mert az ottani Palesztina párti szavazók épp készülnek nem szavazni vagy leszavazni egy "harmadikra".
Ne már.
Gyurma Pappa
Toca
Ha valaki kis pártra szavaz ÉS az nem jut be a parlamentbe listán --> a Fideszre szavazott (igen, amíg a Kutyák nem jutnak be a parlamentbe, az mind Orbán Viktorra leadott szavazat)
Ez ennyire kurva egyszerű, így van kitalálva a rendszer. Ha Orbán Viktort le akarja váltani az ellenzék, jelen állás szerint a Tisza Pártra kell szavaznia. Lehet olyan állapot, hogy nem ez lesz a helyzet? Igen, pl egy 10 százalékos Kutyapárt mellett vagy ha egyéni körzetekben annyira erős jelölt van, mint a Jámbor volt. De addig, minden LMP szavazat a Fideszre megy stb.
Gyurma Pappa
De 3%nàl már nem olyan egyértelmű, hogy ki jut be és ki nem. Az egy átlagos választáson 150 ezer ember, amit összeszedni azért nem a világ.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
értem hogy működik a matekNem vitatkozom, ez a magyar választási matek. Ez tény.Ne kezd el ezt a vitát, nem érdemes.Szuper. Csak hogy van kb. 1.1 millió ember, aki rá szavaz a Fideszre, mert neki meg barátja az ellensége ellensége (legalábbis megtűri), csak hogy ne egy inkompetensnek látszó Momentum vagy DK vagy MZP kerüljön hatalomba.Az ellenségem ellensége nem lesz a barátomA diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Ne már.
Gyurma Pappa
Toca
Gyurma Pappa
az lmp-re adott szavazat eleve a fideszre megy szal azt kár felhozni
kamala-biden-starmer nem jó példák mert esetükben lehet tudni hogy ami miatt nem akar rá szavazni valami abban jobb mint az ellenfele
mp és a tisza ezt még nem mutatta meg nekem és mikor felhozza a volt bnője ellen hogy lehallgatta őt akkor pont az ellenkezőjét mutatja
a hadházy eset is ugyanez
az hogy a Tisza tényleges kihívó lesz-e az függeni fog attól is hogy el tud-e kezdeni szervezetet építeni, ezt nem kérem számon rajta még mert messze vagyunk
az első komolyabb kérdés a budapesti közgyűlés lesz
jelenleg nem szavaznék rá és inkább a kutyákra szavaznék országos listán, helyin meg ki tudja?
de van 1.5 éve meggyőzni, mondjuk nem abba az irányba megy
és ha az emberek akik a kutyákra akarnak szavazni nem azt hallgatnák nonstop hogy elveszik a szavazat akkor lehet más lenne a dolog, valszeg nem de ...
több mint 1 éve
Nem vitatkozom, ez a magyar választási matek. Ez tény.Ne kezd el ezt a vitát, nem érdemes.Szuper. Csak hogy van kb. 1.1 millió ember, aki rá szavaz a Fideszre, mert neki meg barátja az ellensége ellensége (legalábbis megtűri), csak hogy ne egy inkompetensnek látszó Momentum vagy DK vagy MZP kerüljön hatalomba.Az ellenségem ellensége nem lesz a barátomA diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Ne már.
Gyurma Pappa
Toca

több mint 1 éve
Ne kezd el ezt a vitát, nem érdemes.Szuper. Csak hogy van kb. 1.1 millió ember, aki rá szavaz a Fideszre, mert neki meg barátja az ellensége ellensége (legalábbis megtűri), csak hogy ne egy inkompetensnek látszó Momentum vagy DK vagy MZP kerüljön hatalomba.Az ellenségem ellensége nem lesz a barátomA diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
Ne már.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
4Broba jártál?ki a fradi jatekosokat, ki a 4bro-s lanyokat ...Te is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2024%2F09%2F25%2Fvogel-evelin-magyar-peter-tisza-part-exkluziv-interju%2F
Stoki
deyell
zacknorb
csebi
warr_b
csebi
Én is megjártam egyetemista koromban.
több mint 1 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
"Orbán Viktor elejét venné az újabb botrányoknak, és azt várná el a kormánypárt környezetének saját nemükhöz vonzódó tagjaitól, hogy „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”vajon ne tudnák mindenkiről IS, hogy az rendes, a másik, vagy egyszerre mindkét kapura játszik-e?
www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-kepviselojet-lecserelheti-a-fidesz-tisztogatas-johet-a-hatorszagban-orban-coming-outokrol-is-beszelt/33130876.html
deyell
több mint 1 éve
ki a fradi jatekosokat, ki a 4bro-s lanyokat ...Te is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
en.m.wikipedia.org/wiki/Six_Degrees_of_Kevin_BaconTe is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
csebi
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Te is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Petike meg Dzsudzsi most biztos pislog egymásra hogy most mi legyen."Orbán Viktor elejét venné az újabb botrányoknak, és azt várná el a kormánypárt környezetének saját nemükhöz vonzódó tagjaitól, hogy „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”Valamilyen diszkrét formában jelezzék, hogy a Fidesz teljes értékrendjével szembemennek, hogy később emiatt ne legyenek támadhatók.
www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-kepviselojet-lecserelheti-a-fidesz-tisztogatas-johet-a-hatorszagban-orban-coming-outokrol-is-beszelt/33130876.html
deyell
Megnézem, hány lelkes önkéntes jelentkezik.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Ráadásul kit szólít ez meg?A mémoldalakat.
Dzsokijuing
És célzott alakítás után a szekértábort.
Majd egy szekérnyi pénz (és az első alapján pár meme után) mindenkit.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
Szerkesztette: csebi
több mint 1 éve
"Orbán Viktor elejét venné az újabb botrányoknak, és azt várná el a kormánypárt környezetének saját nemükhöz vonzódó tagjaitól, hogy „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”Valamilyen diszkrét formában jelezzék, hogy a Fidesz teljes értékrendjével szembemennek, hogy később emiatt ne legyenek támadhatók.
deyell
Megnézem, hány lelkes önkéntes jelentkezik.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)