Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy annyira tetszik, hogy egy ekkora koalíciós kormányban gyakorlatilag teljesen felesleges poszton megy az erőlködés. 😀 Ugyan mit érne MZP azzal, hogy miniszterelnök, ha egyik párt sincs mögötte? Semmit. Itt a miniszertelnök személye kb. semmit se fog jelenteni.Az ecceri választónak kell egy arc ; az már túl bonyolult ennyi Orbán-év után, hogy a miniszterelnök nem leváltathatlan, mint az amcsi elnök.
Alapból nem értem erről miért kell szavazni, a miniszterelnök személyéről úgyse a szavazók döntenek.
Jughead
több mint 4 éve
Amúgy annyira tetszik, hogy egy ekkora koalíciós kormányban gyakorlatilag teljesen felesleges poszton megy az erőlködés. 😀 Ugyan mit érne MZP azzal, hogy miniszterelnök, ha egyik párt sincs mögötte? Semmit. Itt a miniszertelnök személye kb. semmit se fog jelenteni.ez meg a másik. én épp azért is gondolom, hogy jó lenne ha nem Klárikám lenne a miniszterelnök, mert ígyis a DK lesz a legnagyobb frakció, elég nagy hatalmuk lesz anélkül is, hogy ők adnák a miniszterelnököt.
Alapból nem értem erről miért kell szavazni, a miniszterelnök személyéről úgyse a szavazók döntenek.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Amúgy annyira tetszik, hogy egy ekkora koalíciós kormányban gyakorlatilag teljesen felesleges poszton megy az erőlködés. 😀 Ugyan mit érne MZP azzal, hogy miniszterelnök, ha egyik párt sincs mögötte? Semmit. Itt a miniszertelnök személye kb. semmit se fog jelenteni.Alapból nem értem erről miért kell szavazni, a miniszterelnök személyéről úgyse a szavazók döntenek.
több mint 4 éve
és már megint Fletó dörzsölheti a háttérben a tenyerét, királyság.fasztdörzsögeti, kiverte - detúlkorán
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
és már megint Fletó dörzsölheti a háttérben a tenyerét, királyság.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Azért Mzp mennyivel komolyabb kompetensebb jelölt ..te jo isten egy face élő alapján is mint Karácsony, zongorázni lehet a különbséget.
több mint 4 éve
jól van, MZP se lép vissza.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Dobrev ennél sokkal több embert nem tud maga mögé állítani a második kanyarban. De vajon mi a helyzet MZP-vel és Karácsonnyal? Szerintem nekik még bőven van tartalékuk, főleg MZP-nek.
több mint 4 éve
www.facebook.com/markizaypeterMárki-Zay következik a facebookon.Mikor ?hol ?
csipkelli
nando89
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Márki-Zay következik a facebookon.
több mint 4 éve
Többségében azok szidják most KariGerit, akik amúgy sem rá szavaztak az első fordulóban, szóval túl nagy meglepetés nincs most, olvasva a hozzászólásokat. Én kicsit örültem volna, ha visszalép, de ahogy Gyurma is írta túl sokat tettek bele, lényegében perifériára szoruló pártok KG-be ahhoz, hogy elengedjék a miniszterelnök helyettesi pozícióba.
MZP-nek meg jól is jöhet, ha esetleg ő hátralép és végül KG és az ellenzék nem nyer.
több mint 4 éve
Most már akkor MZP se lépjen vissza, aztán derüljön ki, ki az igazi 2. helyezett, és ki a 3. Mert az első így akkor megvan.Ha MZP visszalépne, az őt támogatóak nagy része szerintem inkább otthon marad, mintsem a Dobrev/Karácsony tandemből válasszon a 2. fordulóban.
több mint 4 éve
rokaur
876
Kb en is ugy kommunikalnam le a szemelyeben h visszalepek a kozos celert blabla... viszont akkor ki kellene vonnia magat Karacsony mellol, egjen csak Dobrev ellen aztan az meg Orban ellen.Kíváncsi vagyok erre MZP mit fog lépni. Nem tudom az mekkora veszteség lenne az ő brandjének ha visszalép, és hagyja hogy megint Orbánék nyerjenek.az sztem neki erősödést jelentene
Nomac
Negritis
több mint 4 éve
Ha visszalépett volna, akkor meg az lett volna a baj, hogy egy sunyi szar, aki nem tartja be a megállapodásokat, és a hatalomért mindent megtesz.Ez van, lépjünk tovább, sztem amúgy nagy jelentősége nincsen. Akit zavar, tessék elmenni MZP-re szavazni a második körben, oszt majd meglátjuk.
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok erre MZP mit fog lépni. Nem tudom az mekkora veszteség lenne az ő brandjének ha visszalép, és hagyja hogy megint Orbánék nyerjenek.az sztem neki erősödést jelentene
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez a Karácsony egy bohóc. A háttérben pedig a jövő reménységei voltak? A sárga zakós néni azt sem tudta szerintem hol van…Schmuck Erzsébet boldogan állt ott, egy mérhetetlen párt elnökeként ujabb 4évre befog jutni , ahogy Szabo Timi is ..
Szép jövő.
#JC6
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok erre MZP mit fog lépni. Nem tudom az mekkora veszteség lenne az ő brandjének ha visszalép, és hagyja hogy megint Orbánék nyerjenek.
több mint 4 éve
Akartam is írni, hogy szépen belesimult az MSZP-be. Ettől még tartom, hogy vége a dalnak. Dobrev be fogja húzni a 2. kört is, mert a DK a legszervezettebb párt. Az a kérdés csak, hogy Dobrevet (Gyurcsányt) vagy Orbánt fogjuk jobban utálni jövőre.Nézd meg a háttérzenekart, és rögtön meg fogod érteni, miért nem lép vissza 😊blablabla, nem lépek visszaKarácsony egóból megnyereti Dobrevvel az előválasztást.
kisfaszom
Vrij6
Karácsony egóból megnyereti Orbánnal 2022-t.
Most élőben.
Elképesztő.
Alkalmatlan politikusnak.
Amadeus
Köze nincs az egohoz. Az MSZP-hez, annál több. Az MSZP és a P elveszti az összes alkupozícióját, ha KG visszalép. MZP azt mondta, ha KariGeri nem lép vissza, akkor ő visszalép - visszadobta neki, ami tőle kapott, most majd Hódmezővásárhelyen pattog egy kicsit.
Továbbra sincs nagy jelentősége, az hogy itt páran abból indulnak ki, hogy ők bizony nem szavaznak a Klárira, elenyésző jelentőségű, ahhoz képest, amit az egységes ellenzék fog érezni, ha a közvéleménykutatások fej-fej mellett lesznek a Fidesszel áprilisban.
Gyurma Pappa
Karácsony tényleg alkalmatlan.
több mint 4 éve
Ez a Karácsony egy bohóc. A háttérben pedig a jövő reménységei voltak? A sárga zakós néni azt sem tudta szerintem hol van…Szép jövő.
több mint 4 éve
Csak az egészséget és az oktatást nézzük (nekem ezek a legfontosabbak) nincs még 4 évünk.... Dobrevvel és Krácsonnyal se lennénk beljebb MZPvel is csak talán, de legalábba talánm meglenne...
több mint 4 éve
Nézd meg a háttérzenekart, és rögtön meg fogod érteni, miért nem lép vissza 😊blablabla, nem lépek visszaKarácsony egóból megnyereti Dobrevvel az előválasztást.
kisfaszom
Vrij6
Most élőben.
Elképesztő.
Amadeus
Köze nincs az egohoz. Az MSZP-hez, annál több. Az MSZP és a P elveszti az összes alkupozícióját, ha KG visszalép. MZP azt mondta, ha KariGeri nem lép vissza, akkor ő visszalép - visszadobta neki, ami tőle kapott, most majd Hódmezővásárhelyen pattog egy kicsit.
Továbbra sincs nagy jelentősége, az hogy itt páran abból indulnak ki, hogy ők bizony nem szavaznak a Klárira, elenyésző jelentőségű, ahhoz képest, amit az egységes ellenzék fog érezni, ha a közvéleménykutatások fej-fej mellett lesznek a Fidesszel áprilisban.

több mint 4 éve
Amúgy tényleg értelmet nyer a régi bohócos plakát.blablabla, nem lépek visszaMégiscsak ő volt a bohóc.
kisfaszom
Vrij6
csipkelli
több mint 4 éve
De ez nem az egóról szól, hisz megmondta.blablabla, nem lépek visszaKarácsony egóból megnyereti Dobrevvel az előválasztást.
kisfaszom
Vrij6
Most élőben.
Elképesztő.
Amadeus