Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Kellett nektek visszatérni a 2010 előtti kormányok adóemelés politikájához. Bezzeg a Fidesz alatt nincs megszorítás…Oh wait….
több mint 3 éve
Honnantol lesz extra a profit?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/05/25/lazar-tenisz-7-milliard-lemondott-torna

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.Ezt hívhatnák simán Társasági Adó emelésnek, de retorikailag az ugye “package” lenne.
somoskovig
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.
több mint 3 éve
pont ezt mondtam az imént, illik az átlagszavazó retorikájába, "köcsög multik, köcsög bankok"Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
Beki
Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?
Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
Solymi
mer ugye az nem tűnik fel nekik hogy ezzel ők fogják beszopni. Dehát valahonnan kell a pénz a kasszába, a dolgozóknál meg már nem sok maradt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Én már rég kivettem mindet.Akkor most tényleg menekítsem a forintot, nehogy elvegyék ezek az átkok? 😀Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
Illetve hogy jogosultak bármilyen bankszámlát, vagyont "einstandolni"?
bcsarli
Amadeus
Solymi
Ami a számlákra kell az van ott.
Én már nem bízok ezekben a tetvekben.
Meg ha menni kell akkor legyen nálam.
több mint 3 éve
Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
Beki
Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?
Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
több mint 3 éve
390Mondtam 370-nél (360-nál, 350-nél, 325-nél), hogy megy még feljebb.
Amadeus
Most is ezt mondom, jó most az euró, érdemes venni.
több mint 3 éve
Ez most rezsivédelem vagy rezsimvédelem?egy és ugyanaz
Bazzani
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ez most rezsivédelem vagy rezsimvédelem?rezsicsökkentés = ellopott milliárdjaink megvédése + növelése
Bazzani
több mint 3 éve
390
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
több mint 3 éve
jót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
m.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
több mint 3 éve
Nem kell elrejtened, mert lófaszt se fog érni 😀Lényeg, hogy akkor nálunk marad 50 év a korhatár, és a pénzt se kell a párnahuzatba rejtenem? 😊Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
bcsarli
ja és ez Oroszországra vonatkozik, vagy Szovjetúnióra csak a bérkomment sereg keveri a szezont a faszommal...
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
Lényeg, hogy akkor nálunk marad 50 év a korhatár, és a pénzt se kell a párnahuzatba rejtenem? 😊Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
bcsarli
ja és ez Oroszországra vonatkozik, vagy Szovjetúnióra csak a bérkomment sereg keveri a szezont a faszommal...
sutianap
több mint 3 éve
Akkor most tényleg menekítsem a forintot, nehogy elvegyék ezek az átkok? 😀Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
bcsarli
Amadeus
több mint 3 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?szerinted ha utóbbi megtörténne, meddig élnének Viktorék? 😊
bcsarli
több mint 3 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
bcsarli
több mint 3 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
bcsarli
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Illetve hogy jogosultak bármilyen bankszámlát, vagyont "einstandolni"?